K
0
Dodam tylko, ze bardzo dobra obsługa na czacie, bardzo pomocna i skuteczna w moim przypadku poprosiłem czy da się przyspieszyć weryfikację i zalatwiono to w ciągu 5 minut.Jako że tematu o Intragame (jeśli chodzi o zakłady) we właściwym dziale nie ma to pozwolę się podzielić opinią tutaj, może komuś kto waha się czy założyć konto się ona przyda.
Po wysłaniu dokumentów do weryfikacji na drugi dzień odpowiedź, że wszystko okej i mogę już zlecać wypłatę. Sama wypłata na Skrill doszła w 10 minut, chociaż jest niedziela. Strona całkiem czytelna, kursy zwłaszcza na faworytów bywają naprawdę niezłe, ogólnie można grać.
Oficjalnie aktualna jest tylko promocja 100% do 222PLNCzy promocja ze skrilem i frebetem jest nadal aktualna czy tylko standardowa 100% bonus od depozytu?
Dzisiaj została wysłana druga transza. Miałem problem z listami i adresami skrill. Już wszystko ogarnięte.Otrzymaliście bonus Skrill, bo ja nadal nic?
Jak zalogujesz się na swoje konto, klikniesz na swój login to masz zakładkę Moje Konto. Masz tam swoje dane i na dole jest:Witam. Jak wygląda proces weryfikacji? Na stronce nie widzę możliwości przesłania dokumentów, Bukmacher upomni się o nie czy trzeba samemu wysłać? Pozdrawiam
A pierwsza wpłatę już robiłeś?? Jeśli nie to może dopiero po wpłacie się to pojawia u mnie jak wpłaciłem kasę dopiero zakomunikowało ze mogę zrobić weryfikacjeDziwna sprawa bo u mnie takiej opcji nie ma
"Mój człowiek" już nie pracuje w Intragame, ale odpisał że postara się dowiedzieć w poniedziałek jak sprawa wygląda. Username podaj na PW.Marcin-Odra jestes w stanie sprawdzic tez moja sprawe?