>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Spełnianie marzeń czas zacząć ;)

Status
Zamknięty.
magician 2,9K

magician

Użytkownik
Tsonga wygra US Open @23,00 bet365
Stawka: 50 zł
Trudno nie spróbować tego po takim kursie, kiedy widzieliśmy co wyprawiał w Kanadzie- po świetnej grze odprawił z turnieju Djokovica, Murraya, Fedexa i jego kopię. Do następnego turnieju podszedł ewidentnie nieskoncentrowany i rozluźniony, myślał, że bezmózgi Youzhny zagra tak jak zwykle i się uda. A ten zagrał bardzo dobrze i wygrał. Tutaj będzie znowu mega koncentracja, Tsonga znowu uwierzył w siebie i będzie walczył.
Kei Nishikori wygra ćwiartkę @7,00 bet365
Jak grać Kei to wszyscy wiemy, po kontuzji w madryckim turnieju nie bardzo może się pozbierać. No ale jak ruszy to będzie bardzo groźny, bo w drabince ma Rao, Robredo i Wawrinkę, który ostatnio faluje.
Wawrinka wygra US Open @13,00 bet365
Tak jak napisałem, Stasiu faluje, a dobra fala może go dobrowadzić do zwycięstwa w turnieju. Nole w słabej formie ostatnio(chociaż pewnie tu się doprowadzi do ładu). Z Fedexem też ma szanse, szczególnie patrząc na to jak wyglądała 1. połowa ich ostatniego meczu(później rzekomo miał problemy żołądkowe :razz ???? . Murray wg mnie się tu nie liczy za bardzo, reszta też do ogrania jeśli Wawrinka złapał tę swoją formę.

Otrzymane punkty reputacji: +29
magician 2,9K

magician

Użytkownik
Lu v GGL over 3,5 seta @1,44 bet365 ????
Melzer v Granollers over 3,5 seta @1,44 bet365 ????
Kurs: 2,08
Stawka: 220 zł
⛔ 220 zł
Januszowy tripel: Nishikori + Tomic + Gasquet @2,16 bet365
Stawka: 100 zł
✅ 116 zł
Coric +5 v Rosol 1 @1,93 betsson
Stawka: 140 zł
✅ 130,20 zł
Fognini v Golubev over 3,5 seta @1,72 bet365
Stawka: 100 zł
⛔ 100 zł
Janowski under 6- żużel
Kurs: 2,50
⛔ 50 zł

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Sharapova v Dulgheru over 72,5 min @1,75 Ónibet
Stawka: 200 zł
zapożyczone od Ajaxa
✅ 150 zł
Lacko v Thiem 1 @2,48 Marathonbet
Stawka: 160 zł
⛔ 160 zł
Według mnie Thiem jest to faktycznie lepszy zawodnik, tyle że... na clayu. Tutaj mamy hard i to na prawdę szybki, więc szanse według mnie są równe, a nawet lekko wyżej widzę Słowaka. Lubię ufać temu zawodnikowi, bo na hardzie prezentuje twardy szybki tenis, obejmuje inicjatywę, dobrze gra z kontry, nie to co na clayu. Thiem ostatnio nawet jak wygrywał to mnie specjalnie nie zachwycał, potrafił nieźle mulić z Troickim, backhand też mu się trochę rozregulowała wiadomo że na hardzie chłopak za bardzo grać nie lubi i też niespecjalnie umie. Według mnie wybiegany Dominic nie poradzi sobie tu też ze względu na szybkość kortu. Ostatnio przegrał z bijącym najśmieszniejszy forehand świata Gineprim, a to jest dla mnie pewny wyznacznik. Lacko wygrał z dobrym Lu(przynajmniej wtedy dobrze grał, nie to co zapewne wczoraj wyprawiał), ugrał seta z Nishikorim. Jestem dobrej myśli
Janowicz v Lajovic 2 @3,50 Marathonbet
Stawka: 80 zł
⛔ 80 zł
gram tu ze względu na możliwy krecz Janowicza
Berdych v Hewitt +2,5 seta 2 @1,68 Pinnacle
Stawka: 180 zł
⛔ 180 zł
Berdych v Hewitt 2 @5,00 Pinnacle
Stawka: 40 zł
⛔ 40 zł
Hewitt v Berdych over 159,5 min @1,87 Ónibet (140 minut)
⛔ 200 zł
//Hewitt z 4:1 robi 4:6

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Coric v Estrella 1 @1,57 WH
Stawka: 400 + 400
⛔ 800 zł
Ten turniej jest póki co dla mnie serią zagadek. Tyle że mam wrażenie, że chociaż jedną z wielu rozwiązałem. Stawiam na młodego. Mocną stawką. Czy podpalam się? Nie. Czy biorę zbyt bardzo pod uwagę 3:0 z mistrzem Winston Salem- Rosolem? Jeszcze raz nie.
Ja po prostu staram się jak mogę śledzić karierę Corica, bo to może być przyszły nr 1, a przynajmniej TOP 3. W dobie wielu zawodników bez głowy ten 17-latek już nie raz pokazywał jaja grając z tenisistami starszymi w końcu o 5-15 lat. Chłopak szybko się rozwija, zdążył już pokonać Jurka i to w Polsce, gdy cała hala była przeciwko niemu. Morderczy 5-setowy bój, który 17-latek byłby gotowy na taką walkę w dobrym tempie. Ostatnio postraszył Fogniniego, grając na prawdę odważnie i bez żadnych kompleksów(7:5 6:7 3:6). Między tymi wydarzeniami zaliczał wzloty i upadki, ale to w końcu 17-latek, jest mocno obciążany i nie zawsze daje rade. Pewnym można być jedynie tego, że na największe turnieje będzie dobrze przygotowany fizycznie. Chłopak ciężko pracuje.
Na korcie wygląda skromnie, jednak swoim atletyzmem imponuje mimo młodego wieku. Czym jeszcze? Ano ma wiele elementów, które mu pozwolą wejść kiedyś do TOPu. Bije szybko, mocno, pamięta o długości uderzeń, a co najważniejsze ma siłę na takie uderzenia, nawet z trudnej kontry. Rzadko gra jak o ścianę, dobrze wyszukuje punkty uderzeń i gra na sporym ryzyku, nie jest to jednak gra na hurra. Oglądając jego spotkania zauważyłem też, że dobrze przewiduje ruchy rywala, dodatkowo nieźle stoi z refleksem. Serwis porządny, tak jak u Kuznetsova czasem się zastanawiałem skąd u niego tyle siły(normalnie nie wygląda tak jak na pompie ???? ).
Co do rywala? Kończący już powoli karierę Estrella jest ostatnio wychwalany. Doszedł do finału w Bogocie. Po drodze pokonał słabiutkich Londero i Polanskiego, Gasqueta gdzie wszyscy byli zdumieni jego paskudną grą(oprócz jego samego, jakoś się nie smucił porażką :razz ???? . W finale przegrał z Tomicem w spotkaniu, którego wynik powinien być jeden: &quot;ODWOŁANE Z POWODU SŁABEGO POZIOMU. Zwracamy za bilety.&quot; Estrella ma słabe nerwy, niezły serwis, ale potrafiący się zaciąć na amen. Z głębi kortu wygląda nieźle, potrafi przyspieszyć, ale długich szybkich wymian nie powinien wytrzymywać i wygrywać.
Podsumowując, jeśli nic dziwnego się nie stanie, to Coric będzie w 3. rundzie. To jest mój pierwszy od dawna typ 10/10, więc na prawdę jestem do niego przekonany. Polecam!
PS
Odradzam granie, bo jestem czarnym kotem USO w pierwszych dniach

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Bolelli +2,5 seta v Robredo 1 @1,70 betsson
✅ 140 zł
Bolelli v Robredo 1 @5,50 Marathon
Stawka: 40 zł
⛔ 40 zł

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Podsumowanie żenującego sierpnia
⛔ 2738 zł
zaległe podliczenie
Tsonga wygra US Open @23,00 bet365 ⛔
Trudno nie spróbować tego po takim kursie, kiedy widzieliśmy co wyprawiał w Kanadzie- po świetnej grze odprawił z turnieju Djokovica, Murraya, Fedexa i jego kopię. Do następnego turnieju podszedł ewidentnie nieskoncentrowany i rozluźniony, myślał, że bezmózgi Youzhny zagra tak jak zwykle i się uda. A ten zagrał bardzo dobrze i wygrał. Tutaj będzie znowu mega koncentracja, Tsonga znowu uwierzył w siebie i będzie walczył.
Kei Nishikori wygra ćwiartkę @7,00 bet365 ✅
Jak grać Kei to wszyscy wiemy, po kontuzji w madryckim turnieju nie bardzo może się pozbierać. No ale jak ruszy to będzie bardzo groźny, bo w drabince ma Rao, Robredo i Wawrinkę, który ostatnio faluje.
Wawrinka wygra US Open @13,00 bet365 ⛔
Tak jak napisałem, Stasiu faluje, a dobra fala może go dobrowadzić do zwycięstwa w turnieju. Nole w słabej formie ostatnio(chociaż pewnie tu się doprowadzi do ładu). Z Fedexem też ma szanse, szczególnie patrząc na to jak wyglądała 1. połowa ich ostatniego meczu(później rzekomo miał problemy żołądkowe :razz ???? . Murray wg mnie się tu nie liczy za bardzo, reszta też do ogrania jeśli Wawrinka złapał tę swoją formę.
✅ 200 zł
MŚ w siatkówkę: Serbia zajmie pozycję 1-2 w grupie- TAK @1,70 Ónibet
Stawka: 260 zł
✅ 182 zł
rozliczam już teraz, bo wejdzie na 99%. jak coś to zmienię.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom