SIERPIEŃ
Isner v Anderson
1 @1,72 Ónibet
Stawka: 160 zł /// jak coś to kontruję teraz (pare godzin przed meczem) ten typ częściowo po 2,24 celem zmniejszenia stawki. zamiast 260 zł wyjdzie jakoś 160.
115,20 zł
Isner jak wiadomo ma sporo punktów do odrobienia za ten tour po rodzimych ziemiach sprzed roku. Póki co idzie mu średnio, może nie marnie, bo jednak wygrał 250-tkę. Wyjątkowo mu nie poszło z Johnsonem grającym mecz roku(życia?) w Waszyngtonie, w Toronto standardowo się nie przyłożył, ale teraz przed nim 2 bardzo ważne turnieje- Cincinnati i US Open. W tym pierwszym rok temu grał genialnie po prostu, wyeliminował Nole'a, Del Potro, w finale był blisko wygrania z Nadalem. Czy jedynym argumentem jest obrona punktów? Nie, z pewnością nie. Mając w pamięci pojedynki z innym serwismenem, jakim z pewnością jest Anderson, widzę znowu podobny scenariusz- szybkie gemy, 2-3 Tie Breaki, ale w kluczowych momentach stalowe nerwy Isnera i zabrudzone majty Andersona. Nie dysponuje on z pewnością aż takim podaniem jakie ma John, a w wymianach amerykaniec dostaje na tym turnieju dodatkowego skilla. Łatwo nie będzie, Kevinowi częściej zawodzi serwis, a wtedy przy 2. próbie jest potężny FH Isnera, a Anderson zawsze miał do niego słabość. Jak się pojawi linia 1,5 na TB po dobrym kursie, to być może też to pobiorę.
Robredo v Sock
1 @1,68 Pinnacle
(7:6 6:3)
Stawka: 100 zł
68 zł
Krótko i na temat- po tej ostatniej żenadzie, jaką sprezentowali kibicom Sock i Raonic, nie jestem w stanie sobie odmówić postawienia na Robredo, który ostatnio robi dobrą robotę. Z Dimą z tego co słyszałem bardzo szybka gra, spora dokładność i dużo uderzeń w biegu- takiego czegoś to Sock nie powinien wytrzymać.
Lu +1,5 seta v Istomin
1 @1,65 Pinnacle
(6:3 6:4)
Stawka: 200 zł
130 zł
Lu zalicza powrót po kontuzji, już gra jakiś czas i wyniki robi wg mnie coraz lepsze. Z Marcelem wrocił z dalekiej podróży, postraszył Berdycha. Istomin ostatnio grał jak pokraka, nie wiadomo na ile odpuszczał, a na ile była to słaba forma, ale ja nigdy nie byłem przekonany co do jego stylu gry- jest po prostu taki nijaki. A Lu za to gra szybko, płasko i mądrze kieruje piłkę na hardzie, po prostu widać, że to jego nawierzchnia. Większość niedokładnych i durnych piłek Denisa powinien spokojnie wykorzystać Lu. Dodatkowo miał Uzbek ostatnio jakąś kontuzję, więc serwis też może być lekko zachwiany.
Verdasco v Granollers
1 @1,58 Pinnacle
(5:7 6:3 7:6)
Stawka: 100 zł
58 zł
Granollers jest zerem na hardzie. Jeśli Dasco zagra chociaż tak jak grywał ostatnio(nawet z Andujarem), to powinien wygrać.
Verdasco, Karlovic, Gasquet, Lu +1,5 seta, Paire v Johnson over 23,5 , Cilic v Lopez over 24,5 @19,87 Maraton
Stawka: 16 zł