Jeju, przeżywasz te zmiany kursów, analizujesz każdą minutę - a nie ma w tym jakieś konkretnej powtarzalności. W dzisiejszych czasach każde 0-5 w niebezpiecznych atakach robi ruchy kursów. Ale te ruchy robią ludzie, nie maszyna losująca. Spadek jest po kilku minutach gdy ludzie zaatakują dany kurs. I to najczęściej nie 'zwykli'' ludzie, a płatni 'typerzy' którzy mają 100+ subów i gdy 'typer' wrzuci coś pod statystyki to wolumen przyjętych zakładów zmienia kursy. Raz 'typer' zauważy mocne statystyki po 5minutach gry, raz po 8minutach a inny po 20minutach gry - i wtedy wrzuca, a po nim grają jego mróweczki. A piszę 'typerzy' w cudzysłowie, bo od jakiegoś czasu część takich się wykluło, patrząc na głupie statystyki i grając pod nie uważają się za tych typerów. A nie raz skauci którzy są na meczach specjalnie dają złe statystyki żeby takich 'typerów' uwalić.
A ruchy kursów z tego meczu możesz znaleźć
tu
dziekuje za odpowiedz xd ale mi chodzi o wiecej bukmacherow...
https://www.totalcorner.com/match/live-stats/99388483 - ta lepsza werja jakby ktos chcial odniesienie kurs/staty znac ;p
a czy konkretna powtarzalnoscia nie jest zachowanie ludzi, ktore opisales? to, ze ja tak analizuje i wyglada jakby nie mialo powtarzalnosci to dobrze i zle. dobrze dla mnie ;p ja wiem, ze te ruchy robia ludzie... tzn. juz wiem a pewnosci nie mam do konca, bo hmmm jeden oddsmaker z jednej z firm otwartych caly rok wystawiajacy kursy nie powiem na co napisal kiedys, ze musi zglosic goscia, bo nie reaguje na to co sie dzieje. to zdanie kiedys tam przeczytalem, wiec wprowadzalo we mnie watpliwosci. nie wiedzialem czy oddsmaker koryguje kursy i w jakim stopniu ma wplyw to na gre. nie wiem tego, wiem ze to nie grzech, ale wstyd
ale nr 2... wstyd to tez jest grzech i co teraz? ja nie moge przestac analizowac...
kilku skautow dostarczajacych statystyki dla roznych bukow tez moze specjalnie oszukiwac? ja biore staty z marathonbet, ale... no kurde przeciez tam jest czasem zero strzalow i 3 gole ;p w sumie wiekszosc meczow tak wyglada tam... ja porownuje z innymi statami jak cos jest nie tak.
pytam, poniewaz jest cos takiego jak 'kwadratura kola'. jak udowodniono, ze kwadratura kola jest niemozliwa do wykonania? 'istnienie jednej rzeczy wyklucza mozliwosc istnienia drugiej' zdaje sobie z tego, ze ktos staty moze rasowac, dlatego korzystam ze sposobu, ktorym udowodniono niemozliwosc wykonania kwadratury kola, ale to nie wyklucza pomylki.
ja pytalem ponad rok temu jak wyglada rynek zakladow bukmacherskich, bo mi sie to przyda takze dziekuje za odpowiedz ;p np. wyslanie satelity w kosmos na dalekie odleglosci jak sie odbywa? wykorzystuje sie grawitacje innych planet aby nie marnowac paliwa... to ja sobie wykorzystuje te zachowania ludzi jak grawitacje innych planet. tylko odwrotnie...
ja chce wiedziec jak najwiecej. jak to wykorzystam to chyba ja to wykorzystam i poniose tego konsekwencje?
ja nie gram wynikow meczow i nie gram po statystykach... nie wiem kto wygra nie interesuje mnie to.
ja wiem, ze moje posty wygladaja jak 'sen wariata' xd ale to moj sen i musze z tym zyc, poki co na autyzm i padaczke skroniowa w mojej wersji nie ma lekarstwa xd
edit; taka ciekawostka dla wytrwalych... w jednym z meczow fify padl komentarz o tym, ze jesli graja ze soba dwie druzyny gdzie jedna jest wyraznie lepsza tzn. jej potencjal jest wiekszy niz drugiej i ta lepsza przegrywa i w ogole na poczatku gorzej gra to z czasem i tak wygra, bo sie dostosuje do przeciwnika, zacznie czytac gre i z biegiem czasu cie wypunktuje... nie tylko w fifie to sie dzieje... i nie tylko w pilce noznej...