>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

.spójrz na ręce - w nich trzymasz swój los..

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Podsumowanie: Maj.
Typy podane: 24
Typy wygrane: 17
Typy przegrane: 7
Wygrane: 2030pln
Przegrane: 1190pln
Zysk: +840pln

Otrzymane punkty reputacji: +10
kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Djokovic Novak wygra Roland Garros Kurs; 3.00 Stawka 240pln Bet365

Kiedyś w hp napisałem coś takiego, teraz jesteśmy dwa spotkania dalej. Kursy trochę mniejsze. Ale zdania nie zmieniam, mój monolog wycięty z kontekstu, ale coś tam opisane jest:

&quot;Patrzę przez pryzmat Monte Carlo i po spotkaniach ów obu wcześniejszych tutaj.

Mam wrażenie jakby grał, ale całkiem jeszcze nie swój tenis. I przypomina mi się kiedy to Nadal przełamał po czym Djoko przestał się bawić w Monte Carlo od razu re-brejk i w TB zrobił co chciał. Tutaj większa ranga, ale tam był &#39;królem&#39; i sądzę, że presja mogła być większa - bo finał, tutaj spotykają się w półfinale i sądzę, że Djokovic da jeszcze więcej z siebie, a kurs który rosnie na niego jest przyjemny. Przy kursie gdzie Nadal z Brandsem nie pokazał nic specjalnego - stoją w miejscu. I jeżeli Rafa będzie grał tak nadal to w półfinale Nadal - Djokovic nie zobaczymy kursu 1.50 - 2.15 co by próbować grać w stronke Novaka, a raczej 1.80 - 1.90

I idąc tym tokiem myślenia - gram teraz Djokovic wygra 3.60 x 100 + Tsonga 50x41.00 + federer 8.00x50pln daje mi bezstresowe oglądanie finału.&quot;

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Awans do 1/8 turnieju w RG.
Djokovic + Nadal AKO; 1.24 Stawka 1000pln Sportingbet
+240pln

Matkowski/Frystenberg. + Mirza/Mattek-Sands. + Williams DW 2:0. AKO; 1.86 Stawka 200pln MarathonBet
+172pln

___
172+240= 412pln

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Mattek Sands B. DW 2:0 + Ferrer D. DW 3:0 AKO; 6,28 Stawka 200pln MarathonBet

Typ ten wyklucza moją założoną zasadę z pierwszego posta, gdzie zaznaczyłem że pieniądze nie są do zabawy. I o tyle o ile miałem nie dawać tutaj value, a raczej &#39;te pewniejesze typy&#39; tak skuszę się bo AKO wyszło przystępne, a że Errani uratowała kupon zaczynający ten miesiąc tak dlatego pozwalam sobie.

Mattek w singlu gra S&amp;V o którym już pisałem i dał zysk. Dzisiaj miałem możliwość oglądnięcia jej w deblu z Mirza kiedy to musiała z przymusu zagrać przy siatce a i z linii całkiem inaczej. I zobaczyłem bardzo fajny, przemyślany tenis w jej wykonaniu (jakoś mnie to przekonało do niej samej). Dlatego Maria ostatnio gra bardzo słabo i męczy się w spotkaniach (nawet z Bouchard) co prawda wynik fajny, ale też oglądałem o spotkanie i wcale łatwo nie było jej. Dlatego tutaj jeżeli presję (S&amp;V) zastosuje Mattek nie powinno być inaczej jak jej zwycięstwo, kursy lecą bo ludzie co oglądają Garros&#39;a widzą co się dzieje i Mattek może zajść dalej.

Kurs na DW Davida dokładam, bo nie sądze aby ten miał coś podarować dla Robredo. Wie, że to powinien być w finale i raczej głupio nie będzie tracił sił. Tommy chyba nie zrobi 4tego come-backu z 2:0.

Mattek Sands B. Kurs; 2,52 Stawka 200pln MarathonBet
Mattek Sands B. +1.5seta Kurs; 1.63 Stawka 350pln PinnacleSports

Muszę skorygować pewną informację na temat Kirilenko ,która pojawiła się już chyba ze 2 razy.... Z Bouchard grała ale inna Maria - Sharapova
BQuiet napisał prawdę. A ja was wprowadziłem w błąd. Z tym, że nie zmienia to mojego punktu widzenia na typ, z Barty było ciężko, z Voegle było jak na wojsku. Typ na zwycięstwo jak i na +1.5 nadal polecam.

Dzięki BQuiet, fajnie że ktoś tu zagląda.

-750pln

Otrzymane punkty reputacji: +4
kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Errani S. Kurs; 2.56 Stawka 250pln MarathonBet

Errani S. DW 2:0
Kurs; 4.35 Stawka 100pln MarathonBet

Aga rok temu miała swój rok, w tym po wygranym spotkaniu dostajemy wiadomość iż gra swój najlepszy tenis, ale do tenisa tego z tamtego roku daleko jeszcze..

Aga po spotkaniu z Errani w tamtym roku:
&quot;What I remember most about that match is I couldn&#39;t walk the next day.&quot;

Errani i formę w tym roku mozna podsumować tak:
&#39;&#39;Errani&#39;s 35 wins on the season is second only to Serena Williams, who scored her 40th on Sunday.&#39;&#39;
A teraz coś o &#39;kontuzji&#39;:

&quot;I started to feel pain, like a knife below my ribs,&quot; Errani said. &quot;Every time I was breathing it was very painful. It wasn&#39;t muscular, but I couldn&#39;t stay up. So I called the physio and she told me I had my diaphragm totally blocked. She tried to release it a bit, and then after that it was much better.&quot;
Ogólnie rzecz biorą serce ona posiada jak mało kto - &gt; wróciła z 7:5, 4:2 - &gt; 4:6, 3:6, a jej &#39;kontuzja&#39; wyglądał na prawdę tak jak by miała zaraz skreczowałać. Po takim powrocie nie sądze, aby Sara chciała zakończyć spotkanie jutro z przeciętną Isią. Gdyby Mattek się nie zacięła przy 4:1 tak wszedłbym w to spotkanie pewniej, ale tu już nie jest gra formy a psychiki.

+725pln

Otrzymane punkty reputacji: +7
kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Idąc konsekwentnie za typem na zwycięzce RG przez Novaka znalazłem coś takiego: &quot;WILL N. DJOKOVIC REACH THE FRENCH OPEN FINAL?&quot;, czyli nie obchodzi mnie już wygrana/przegrana w finale. A ze kurs jest na poziomie 2.50zł tak postanowiłem zainwestować grosza na zwrot (albo będzie plus) albo minus, a ze w typ wiarę mam to robię zwrot.
Novak Djokovic osiągnie(TAK) finał w RG. Kurs; 2.50 Stawka 200pln PinnacleSports

Powyższy typ traktuję trochę jak spotkanie: Nadal - Djokovic, gdzie to na Novaka będzie 2.50zł. A gram to teraz, bo dzisiaj gra Rafa z Staszkiem, który ma predyspozycje formy aby odprawić Nadala. Ja tego osobiście nie gram, ale jak będę mógł to sobie oglądnę. A jeżeli Staszek zagra bardzo dobrze, Novak słabo (jak do teraz) tak o takim kursie na Djokovica bedziemy mogli zapomnieć w ich ew. wspólnym spotkaniu. Miejmy nadzieje, że Nole już poskładany poprawnie.

Errani/Vinci.
+ Djokovic. + Bryan/Bryan. AKO; 1.74 Stawka 200pln Bwin

kupon raczej bez rewelacji, ale nie oglądam nic z Nottingham, Marsielle czy pozostałych Challengerów, więc gram co czuję za pewne. Trawe zostawiam jeszcze chwilę w spokoju..

-52pln

Otrzymane punkty reputacji: +3
kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Pudziankowski M. + Materla M. AKO; 1,67 Stawka 300pln Unibet
Mamed na swoim poprzednim KSW dał mi wrażenie, że po prostu nie chciał zrobić krzywdy swojemu rywalowi. Stąd coś tam walka trwała w stójce, aż do czasu kiedy miało być show aby ludzie zapamiętali. KSW ubiera te walki w &#39;walki&#39; wieczoru o postaci każdej - czytać Saidov, Khalidov, Pudziankowski czy Materla + dziewczyny. Chodzi mi o to iż Materla jest chłopek z &#39;ulicy&#39; i wie, że ma się bić. Saidov jak i Khalidov to tytany pracy, którzy chca osiągać coś więcej jak pieniądze. Ale nie organizacja - dlatego walka Mariusza musi być ubrana w obronę pasa przez Materlę, a on sam nie może pozwolić sobie na to aby walka trwała zbyt długo, bo rywal może go po prostu wypunkować. A strata pasa w takiej walce.. nie chce mi się w to wierzyć. Co do Pudzianowskiego - rywal jego podpisał kontrakt/dowiedział się o walce 3tygodnie przed nią. W takim czasie nie jest w stanie sie przygotować. A jezeli Mariuszowi będzie cięzko to sędziowie pomogą..

-300pln

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Beygelzimer Y. Kurs; 1.50 Stawka 300pln Bet365

Wczoraj oglądałem bratobójczy pojedynek Barrois z Zander, ogólnie rzecz mówiąc to Barrois powinna odprawić Zander dość lekko, a ta musiała walczyć o każdy punkt. Przy czym Zander podeszła do spotkania na takim lajcie, że jak coś jej nie było w stanie wyjść to nawet się tym nie przejmowała - niestety 2razy przy końcówkach za dużo lajtu miała i sama potrafiła się połamać podwójnymi błędami czy biciem(odbijaniem) w siatkę. Szkoda, że nie patrzyłem iść mogła przyjechać rowerem po wpisowe, ale starszą Barrois przegnała troszkę po korcie. Beygelzimer przyjechała chyba po trochę więcej.

+150pln

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Robson L. + Suarez Navarro C. AKO; 4.03 Stawka 150pln MarathonBet
Suarez Navarro C. Kurs 1.87 Stawka 250pln PinnacleSports.

&#39;Analize&#39; do Robson znajdziecie tutaj.
+67pln

Do góry Bottom