>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Sony Xperia - Ktory wybrac ?

meken 76

meken

Użytkownik
Bardziej chodziło mi oto, że jest w nim Bluetooth, którego nie można wykorzystać. Nie da się przesyłać telefon na telefon.
Bluetooth w 2015 roku. ???? Na podczerwień też sobie coś przesyłasz? Bluetooth jest tylko i wyłącznie do połączenia ze słuchawką bluetooth.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Pierdyliard sytuacji na uczelni - ludzie się wymieniają materiałami przed kolokwium itp. ale w moim srajfonie bluetooth jest tylko do słuchawki, czyli równie dobrze tak jakby go nie było.
Nie rozumiem tego ograniczenia umysłowego amerykanów. Wsadzają wszystko co potrzebne do telefonu i zero wykorzystania tego.
Lubisz przepłacać za Apple gadżety to proszę bardzo. Sytuacja z Bluetooth nie w 2015 tylko od zawsze w Apple także broń ich sobie dalej, co kto lubi

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A co ma do tego wifi skoro mówię o wymianie plików telefon -&gt; telefon.
Czy nie uważasz, że upierdliwe, że zeby ktoś mi przesłał pdfa na szybko to musi go wrzucić na stronę jakąś żebym ja wtedy dopiero mógł ściągnąć sobie to i to po pobraniu odpowiedniego programu wcześniej, bo bezpośrednio się nie da?
Apropo wifi to na uczelniach masz eduroamy i większość i trzeba ściągać różnego rodzaju certyfikaty itp, wszystko opisane co i jak zrobić zależnie od platformy, ale i tu był problem bo na Iphonie oczywiście wszystko inaczej i się trzeba było sporo naszukać w necie jak, co zrobić.
Dobra więcej się nie wypowiadam, temat o innej marce. Miałem inne zdanie na temat apple, więc chciałem ostrzec innych. Już tego na świecie chyba nic nie zmieni, że jedni będą Iphony zachwalać, a inni rugać (choć jak sam przypominam, miałem go długo).

ludzio13 2

ludzio13

Użytkownik
Motorola Moto D 1gen. Kupisz nowego w tej cenie a jest świetny, poza jednym - zdjęcia bardzo, bardzo przeciętne. Co do Xperii w tym przedziale to nie używałem

Do góry Bottom