>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skybet - 5 euro free bet

Status
Zamknięty.
S 0

sopel1987

Użytkownik
Sposób wyświetlania kursów można zmienić w sekcji my account.
Numer paszportu wpisujmy ten długi, znajduje się on w paszporcie pod zdjęciem.

I 2

inko

Użytkownik
Można jakoś przejść etap rejestracji bez podawania numeru paszportu, bo tak się składa, że paszportu nie posiadam...

I 2

inko

Użytkownik
&lt;ziewa&gt;... Nie spinaj się tak, bo ci układ nerwowy padnie.
Przeczytałem Twoje wypociny, ale tak się składa, że bez wpisania numeru paszportu nie mogę zakończyć etapu rejestracji... Więc jak mam wysłać im skan dowodu skoro nie mam tam konta?
&lt;/ziewa&gt;

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
&lt;ziewa&gt;... Nie spinaj się tak, bo ci układ nerwowy padnie.
Przeczytałem Twoje wypociny, ale tak się składa, że bez wpisania numeru paszportu nie mogę zakończyć etapu rejestracji... Więc jak mam wysłać im skan dowodu skoro nie mam tam konta?
&lt;/ziewa&gt;
to otwórz nowe okno i napisz mejla do skybet (jest podany na stronie),po 30 min odpiszą i zweryfikują Tobie konto.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Jak wpisać ten numer paszportu w skybecie?przed przedostatnia długa linijka nie mam co tam wpisać i zostaje wolna nie czaje.

D 208

daka58

Użytkownik
da się zakończyć rejestracje bez kroku trzeciego ?
TAK!!! jak ci pozostaje 3 krok to otwierasz ponownie strone i sie logujesz normalnie i wpisujesz ten kod --- my account--&gt; promotions i tam i to wszystko no i wyślij skan dowodu na ich meila i pasuje :p pozdros

B 0

bromkur

Użytkownik
Mi zarejestrowanie i postawienie pierwszego zakładu za te 5 Euro zajęło nie więcej niż 15 minut. Zna ktoś może warunki odnośnie tego feebeta?

tomek-28-11 15

tomek-28-11

Użytkownik
Wlasnie dolaczam sie do pytania kolegi wyzej, bo tyle ze co powyzej 5e sie wygra to nasze, ale jakie min wyplata itp wie ktos cos? i czy depo potrzebne przed wyplata

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom