picia
Użytkownik
Wypłaty od 10 funtów, nie wiem czy trzeba robić depozyt ;]Wie ktoś może czy trzeba robić depozyt aby wypłacić ? Jaka jest minimalna kwota aby wypłacić na MB ? Mam 6 funtów i ciągle wyskakuje napis, że za mało.
Wypłaty od 10 funtów, nie wiem czy trzeba robić depozyt ;]Wie ktoś może czy trzeba robić depozyt aby wypłacić ? Jaka jest minimalna kwota aby wypłacić na MB ? Mam 6 funtów i ciągle wyskakuje napis, że za mało.
Nieprawda, ja nie rejestrowałem żadnej karty. Na chacie powiedzieli, że to jednorazowy bonus dla Europejczyków.Te 2 EUR to za zarejestrowanie karty
jeszcze jest wystarczy wejść na ich stronę i trudno jej nie zauważyćpromocja jeszcze jest czy już zakończona ???? ?
no raczej trudno to ją zauważyć bo pewnie już jej nie ma.jeszcze jest wystarczy wejść na ich stronę i trudno jej nie zauważyć
jeżeli wcześniej wchodziłeś z podanego linku to przy kolejnym odwiedzeniu strony informacja o promocji się nie ukarzeno raczej trudno to ją zauważyć bo pewnie już jej nie ma.
u mnie nic nie ma.
Skany dowodu wysłałem do nich wczoraj o godzinie 17 odpowiedź dostałem dzisiaj o 10. Niekiedy szybciej weryfikują. Na odpowiedź mają 24 h.ile czekaliscie na akceptacje dowodu osobistego?
W takich chwilach trzeba docenić pracę ludzi na live chacie.:grin:11:21:27 Hi tomek, my name's Adam. How can I help you today?
11:21:50 Hello. Are the current 5e is still no deposit code FIVE?
11:22:12 Yes
11:22:24 ok
dowód osobisty?Wysłałem do nich prawo jazdy, ale jednak potrzebują utility bill, a że nie mam takiego dokumentu ma ktoś jakiś pomysł co im wysłać zamiast rachunku co by mogli zaakceptować?