>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skybet - 5 euro free bet

Status
Zamknięty.
luniu 20

luniu

Użytkownik
Oświeci mnie ktoś i powie jak tam zweryfikować konto ? Bo pierwszy raz mam doczynienia z tym bukmacherem. ? Pzdr.

zomber 9

zomber

Użytkownik
mam postawiony singiel
wybrałem kurs odznaczyłem darmowy zakład i nie wpisałem stawki pobrało tylko te darmowe5 euro

P 58

pyzza

Użytkownik
Można postawić singla tylko.

Ja wysłałem na maila skany prawa jazdy w celu weryfikacji konta. Niby trzeba dzwonić, ale może tak przejdzie. Bez weryfikacji nie można żadnego singla za ta free kase zagrać.

P 58

pyzza

Użytkownik
Ta firma to nie jest jakiś syf żeby się obawiać.
Z tego co można zaobserwować jest związana z telewizją sportową SkySports, więc nie ma się czego bać.

luniu 20

luniu

Użytkownik
Zarejestrowałem sie tam wisałem nr paszportu ale 5 nie ma coś pominąłem ?:-|
Musisz wejść w zakladkę Free Bets tam u góry i wpisz kod FIVE. Jak wypełniłeś te numery z paszportu bo ja mam z tym problem ?

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Musisz wejść w zakladkę Free Bets tam u góry i wpisz kod FIVE. Jak wypełniłeś te numery z paszportu bo ja mam z tym problem ?
Pisałem od końca było mi łatwiej potem wszedłem w zakładkę FREE BETS wpisałem ten kod &quot;FIVE&quot; podbiłem na LC napisal mi koleś, że mogę już postawić i Singla tylko mozna o ile mi wiadomo poszło :razz::razz:

Z 0

znawcaa

Użytkownik
Zrobiłem tą całą rejestrację potem podbiłem do zakłądki &quot;free bets&quot; wklepałem i mam 5 funciaków
Teraz pytania
1)Gdzie mam wklepać ten nr paszportu ?
2)Jak zagrać za te 5 funtów

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom