>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Skuteczne typy]

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
~ STATYSTYKI ~

WYGRANE KUPONY: 25 ✅
PRZEGRANE KUPONY: 28 ⛔
POCZĄTKOWY STAN KONTA: 177.66 PLN (wpłata wynosiła 100 zł, ale podając typy na forum posiadałem 177, zatem licze od tego czasu)
OBECNY STAN KONTA: ✅ 408.97 PLN
ZYSK/STRATA: ✅✅✅ 231.31 PLN ✅✅✅

Nawet już posiadałem 450, trochę zjechałem drastycznie do niecałych 300 aby znowu odbić się na ponad 400. Cel blisko i oby tak dalej, idzie w miare sprawnie i szybko, z każdym dniem gromadzi się więcej. Mniej typów, a pewniej - tak trzeba grać, bo dzisiaj (a właściwie to już wczoraj) za dużo tego grałem i za mocno na siłę - żużla już więcej nie tknę... Pozdro, oby do przodu! ????
CEL: 500.00 ZŁ, NIE ZMIENIŁ SIĘ, JEDZIEMY DALEJ!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
1)
Rosja - Wybrzeże Kości Słoniowej - over 1.5 @1.50 ✅ 1-1
Olimpia Grudziądz - Dolcan Ząbki - over 1.5 @1.36 ⛔ 0-0
AKO: 2.04
Stawka: 20.00 PLN
⛔20.00⛔

2)
Lleyton Hewitt - Viktor Troicki - 1 @1.61 ⛔ 0-2
Stawka: 50.00 PLN
⛔ 50.00 ⛔
//Nie wiem co ten człowiek zagrał w tym meczu. Masakra jakaś.

3)
Andrea Hlavackova - Dominika Cibulkova (-4.5) - 2 @1.80 --- ZWROT
✅ 0.00 PLN ✅
//:grin: Dzięki Cibulka za krecz :grin:

4)
Mardy Fish (-5.5) - Carlos Berlocq - 1 @1.66 ✅ 6-3, 6-1
✅ 13.34 ✅

5)
Simone Bolelli - Gianluca Naso - poniżej 20,5 gemów @1.90 ⛔ 2-1
Stawka: 70.00 PLN
⛔70.00⛔__________________________________________________________

6)
Tomasz Chrzanowski - Mirosław Jabłoński - 2 DNB @2.10 ✅ 0-4
Krzysztof Jabłoński - Dawid Stachyra - 2 DNB @2.75 ✅ 4-9
AKO: 5.77
Stawka: 10.00 PLN
✅ 47.77 ✅
//Chociaż to...

7)
Juan Martin Del Potro - Tommy Haas - 2 @3.50 ⛔
⛔ 20.00 ⛔

8)

Juan Martin Del Potro - Tommy Haas - DW 0:2 @6.00 ⛔
⛔ 10.00 ⛔

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Marcos Baghdatis - Milos Raonic - 2 @1.40
Sam Querrey - Andy Murray - 2 @1.22
✅ 0-2 (2-6, 4-6)
AKO: 1.70
Stawka: 50.00 PLN
Jak to nie wejdzie to ja już nie wiem. Licze mocno na ten kupon i na trzy powyższe bo dzisiaj jest chyba jakieś fatum i jak tak dalej pójdzie to będzie dramacik. Do tego zagrałem za dyszkę Szwecje DNB @13.00, a nóż wejdzie...

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Estonia - Polska - 2 @1.83 ⛔
Stawka: 100.00 PLN
Banda skurwysynów. Postawiłem na kontrę remis za 100 i tak oto chyba już skończyłem karierę z bukmacherką. Nie podniose się z takiej klęski, na koncie zostały grosze.

Serbia - Irlandia - 1 @1.72 ⛔
Stawka: 35.00 PLN

Irlandia Płn - Finlandia - over 1.5 @1.40 ✅ 2-2&#39; do przerwy
Szwecja - Brazylia - over 2.5 @1.80 ✅ 0-3
w 85&#39; min
AKO: 2.52
Stawka: 30.00 PLN
✅✅✅45,60✅✅✅

//Brazylia brawo za piękną końcówke.
...

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Na koncie zostało mniej niż 50 zł. Niestety trochę wczoraj zdecydowanie za mocno się podpalałem. Postanowiłem, że 90% mojego stanu konta będe pakował w 1 zakład. Jak mi się poszczęści, to może jeszcze jakoś z tego wyjdę - jak nie to trudno. Zaczynamy.

Kubala/Benes - Fijałek/Prudel - Fijałek/Prudel wygrają 2-0 @1.40
Zysk: 14.00 PLN

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Na koncie zostało mniej niż 50 zł. Niestety trochę wczoraj zdecydowanie za mocno się podpalałem. Postanowiłem, że 90% mojego stanu konta będe pakował w 1 zakład. Jak mi się poszczęści, to może jeszcze jakoś z tego wyjdę - jak nie to trudno. Zaczynamy.

Kubala/Benes - Fijałek/Prudel - Fijałek/Prudel wygrają 2-0 @1.40 ✅ 0-2 (13-21, 15-21)
Zysk: 14.00 PLN
✅ 14.00 ✅

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Mardy Fish - Radek Stepanek - 1 @1.50 ✅ 2-0
Andy Murray - Jeremy Chardy - DW 2:0 @1.22 ⛔ 0-2
Novak Djokovic - Nikolay Davydenko - DW 2:0 @1.18
Milos Raonic - Tomas Berdych - 1 @2.00
Stanislas Wawrinka - Kei Nishikori - 1 @1.57
Roger Federer - Bernard Tomic - DW 2:0 @1.22
✅ 2-0
Venus Williams - Sara Errani - 1 @1.44

AKO: 12.02
Zysk: 110.21 PLN

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Nie ma co się męczyć, robie najprawdopodobniej ostatni kupon.
Venus Williams 1.44 ✅ 2-0
Novak Djokovic 1.05 -- ZWROT
Stanislas Wawrinka 1.53
✅ 2-0
Milos Raonic 2.00 ✅ 2-1
AKO: 4,65
Stawka: 20,00 PLN
93,02 do wyjęcia, jak wejdzie bawimy się dalej, jak nie to koniec - konto jest czyste.
Promark pw.
//URATOWAŁEM SIĘ ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Derry City - Bohemian Dublin - 1 @2.00 ✅ 2-0
Patryk Dudek - Tobiasz Musielak - 1 DNB @1.44 ✅ 6-2
Simone Bolelli - Paolo Lorenzi - over 8,5 gemów w 1 secie @1.30 ✅ 5-7
Marin Cilic - Novak Djokovic - 2 - 1.08 ✅ 0-2
AKO: 4.06

Stawka: 25.00 PLN
Zysk: 76.71 PLN

Wczoraj taki poczwórny zakładzik z podobnym AKO wlazł bez problemu, dzisiaj też na to liczę. Wybrałem sobie według mnie typy dość pewne. Tak w skrócie mogę o nich napisać. Derry poprostu musi zacząć wygrywać, klub ma ambicje na coś więcej niż środek tabeli, klub ostatnio miał sporo problemów z kontuzjami stąd zniżka formy, teraz powoli wszystko wraca do normy i dziś liczę na pewną wygraną. Drugi typ to typ z IMŚJ z żużla. Ponoć zawody są zagrożone bo pada deszcz, najwyżej jak sie nie podbędą to dadzą zwrot. Ale co do typu to trochę niefrasobliwie rozstawili te pary w H2H, Dudek ma wszystkie atuty przy sobie w pojedynku z Musielakiem, wg. mnie złoto typ. Bolelli-Lorenzi tutaj się zastanawiałem czy wybrać wygraną Simone czy over 8.5 gemów w 1 secie i wybrałem to drugie, gdyż Simone zawsze 1 sety ma &quot;overowe&quot; - oczywiście statystycznie w tym Challengerze. Sam oglądałem jego 2 pojedynki w tym turnieju i wiem że z początku jego mecze wyglądają tak, że pierwsze 6-8 gemów wygrywa podający. Novak to mój ulubieniec i to chyba nikt nie wierzy w cuda że Cilic, który zaszedł do ćwierćfinału powiedzmy sobie szczerze szczęśliwie - grał z nisko notowanymi rywalami, miał strasznie prostą drogę do ćwierćfinału, co więcej w niektórych meczach się strasznie męczył - postawi opór serbskiemu mistrzowi. Andujar czy Levine to naprawde przeciętni zawodnicy z całą sympatią do nich, Pablo doszedł do 1/8 dzięki chorobie Tipsy, Levine zaś ostatnio progres i niewiele brakowało na pokonanie Cilica. Lekkie 2 sety będą zapewne, ale ja gram czysto na mojego ulubieńca - Novaka. Niby niski kurs ale jednak z 3.75 podeszło do 4.06 zatem warto. Powodzenia!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Le Havre - Ajaccio GFCO - połowa/koniec 2/1 @29.00

Tours - Nantes - połowa/koniec 2/1 @34.00
Stawka: 3.50 PLN

Caen - Clermont Foot -
połowa/koniec 2/1 @29.00
Stawka: 3.50 PLN

Istres - Chateauroux - połowa/koniec 2/1 @29.00
Stawka: 1.50 PLN
⛔ 33.50 PLN
/Nie udało się. Trudno. Na live trochę odbite.

Co tu dużo pisać. Typy na czuja, a we Francji 2 często takie 2/1 się zdarzają. Jak coś wejdzie to będziemy pić. Za grosze można próbować co kolejke, ja sobie wybrałem te mecze.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Serena Williams - Angelique Kerber - 2 @5.00 ✅✅ 0-2 (4-6, 4-6)
Stawka: 10.30 PLN

Co tu dużo mówić. Serena jest już chyba zmęczona sezonem i to jest widać na tym turnieju. Typ mimo wszystko ciężki, ale realny. Liczę, że Kerber porozrzuca troszkę Serene po korcie. Nawet Ulka czasami dominowała wczoraj, a co dopiero Angelique. Przecież Polka niekiedy za 2-3 odbiciem prostej piłki nie trafiała, a jednak zdobyła 7 gemów. Serena zagrała naprawdę oba pierwsze mecze na niskim poziomie, sporo niewymuszonych błędów i ten jej serwis się gdzieś zapodział. Myślę, że rywalka z topu - Angelique jest w stanie ją pokonać. Zastanawiałem się nad 3 typami: +5.5 handicap gemów dla Kerber, Kerber wygra 1 set lub mecz. Wybieram ostatnią opcję, najbardziej ryzykowną ale po najlepszym kursie, bo nie ma co się bawić, żeby za dychę wygrywać 15 czy 20 zł. Albo wóz, albo przewóz. Zostało tyle na koncie więc gram za całość, &quot;dorabianie&quot; na live mi nie idzie zatem nie ma co się bawić, do tego jest kupon w grze, ten za 25 zł. Liczę, że jeszcze dzisiaj nie zostanę z pustym kontem ???? . Myślę, że mogę ten typ polecić, ale stawka zbyt przesadna być nie może, to oczywiste.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Derry City - Bohemian Dublin - 1 @2.00 ✅ 2-0
Patryk Dudek - Tobiasz Musielak - 1 DNB @1.44 ✅ 6-2
Simone Bolelli - Paolo Lorenzi - over 8,5 gemów w 1 secie @1.30 ✅ 5-7
Marin Cilic - Novak Djokovic - 2 - 1.08 ✅ 0-2
AKO: 4.06

Zysk: 76.71 PLN

Wczoraj taki poczwórny zakładzik z podobnym AKO wlazł bez problemu, dzisiaj też na to liczę. Wybrałem sobie według mnie typy dość pewne. Tak w skrócie mogę o nich napisać. Derry poprostu musi zacząć wygrywać, klub ma ambicje na coś więcej niż środek tabeli, klub ostatnio miał sporo problemów z kontuzjami stąd zniżka formy, teraz powoli wszystko wraca do normy i dziś liczę na pewną wygraną. Drugi typ to typ z IMŚJ z żużla. Ponoć zawody są zagrożone bo pada deszcz, najwyżej jak sie nie podbędą to dadzą zwrot. Ale co do typu to trochę niefrasobliwie rozstawili te pary w H2H, Dudek ma wszystkie atuty przy sobie w pojedynku z Musielakiem, wg. mnie złoto typ. Bolelli-Lorenzi tutaj się zastanawiałem czy wybrać wygraną Simone czy over 8.5 gemów w 1 secie i wybrałem to drugie, gdyż Simone zawsze 1 sety ma &quot;overowe&quot; - oczywiście statystycznie w tym Challengerze. Sam oglądałem jego 2 pojedynki w tym turnieju i wiem że z początku jego mecze wyglądają tak, że pierwsze 6-8 gemów wygrywa podający. Novak to mój ulubieniec i to chyba nikt nie wierzy w cuda że Cilic, który zaszedł do ćwierćfinału powiedzmy sobie szczerze szczęśliwie - grał z nisko notowanymi rywalami, miał strasznie prostą drogę do ćwierćfinału, co więcej w niektórych meczach się strasznie męczył - postawi opór serbskiemu mistrzowi. Andujar czy Levine to naprawde przeciętni zawodnicy z całą sympatią do nich, Pablo doszedł do 1/8 dzięki chorobie Tipsy, Levine zaś ostatnio progres i niewiele brakowało na pokonanie Cilica. Lekkie 2 sety będą zapewne, ale ja gram czysto na mojego ulubieńca - Novaka. Niby niski kurs ale jednak z 3.75 podeszło do 4.06 zatem warto. Powodzenia!
✅✅ 76,71 ✅✅ Ponownie taki kuponik wchodzi :cool:

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Serena Williams - Angelique Kerber - 2 @5.00 ✅✅ 0-2 (4-6, 4-6)
Stawka: 10.30 PLN

Co tu dużo mówić. Serena jest już chyba zmęczona sezonem i to jest widać na tym turnieju. Typ mimo wszystko ciężki, ale realny. Liczę, że Kerber porozrzuca troszkę Serene po korcie. Nawet Ulka czasami dominowała wczoraj, a co dopiero Angelique. Przecież Polka niekiedy za 2-3 odbiciem prostej piłki nie trafiała, a jednak zdobyła 7 gemów. Serena zagrała naprawdę oba pierwsze mecze na niskim poziomie, sporo niewymuszonych błędów i ten jej serwis się gdzieś zapodział. Myślę, że rywalka z topu - Angelique jest w stanie ją pokonać. Zastanawiałem się nad 3 typami: +5.5 handicap gemów dla Kerber, Kerber wygra 1 set lub mecz. Wybieram ostatnią opcję, najbardziej ryzykowną ale po najlepszym kursie, bo nie ma co się bawić, żeby za dychę wygrywać 15 czy 20 zł. Albo wóz, albo przewóz. Zostało tyle na koncie więc gram za całość, &quot;dorabianie&quot; na live mi nie idzie zatem nie ma co się bawić, do tego jest kupon w grze, ten za 25 zł. Liczę, że jeszcze dzisiaj nie zostanę z pustym kontem ???? . Myślę, że mogę ten typ polecić, ale stawka zbyt przesadna być nie może, to oczywiste.
✅✅41,20✅✅

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Od dawna chciałem spróbować takiego kuponu. Dzisiaj się okaże, czy warto częściej takie coś robić. Wybieram Anglię bo to inauguracja sezonu i myślę, że tak z samego początku meczów gole nie powinny padać.
Burnley - Bolton - brak gola przed 10:00 @1.25 ✅
Ipswich - Blackburn - brak gola przed 10:00 @1.25 ✅
Reading - Stoke - brak gola przed 10:00 @1.20 ✅

AKO: 1.87

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Od dawna chciałem spróbować takiego kuponu. Dzisiaj się okaże, czy warto częściej takie coś robić. Wybieram Anglię bo to inauguracja sezonu i myślę, że tak z samego początku meczów gole nie powinny padać.
Burnley - Bolton - brak gola przed 10:00 @1.25 ✅
Ipswich - Blackburn - brak gola przed 10:00 @1.25 ✅
Reading - Stoke - brak gola przed 10:00 @1.20 ✅

AKO: 1.87
✅✅✅ 17.50 PLN ✅✅✅
Przekonałem się, że warto takie kuponiki robić. To napewno nie jest dziś mój ostatni taki kuponik. Co ciekawe, w Anglii na 16 spotkań tylko w 2 padł gol przed 10 minutą, zatem przy dobrych wyborach naprawdę można zarobić na tym. Prosze tylko nie wybierać lig skandynawskich, bo tam często od samego początku padają bramki. Polecam.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Lyon - Troyes - brak gola przed 10:00 @1.25 ✅
Lech - Ruch - brak gola przed 10:00 @1.18
✅
Celta - Malaga -
brak gola przed 10:00 @1.20 ✅
AKO: 1.77
///Znowu się udało. Przy dużym szczęściu można ułożyć niezłe AKO i pograć ponad 10 spotkań.

Dziennie będe przeznaczać 15-20 zł na takie kosmosy, kiedyś może wejdzie ???? :
KuPs Kuopio - FC Lahti - połowa/koniec 1/X @15.00
⛔
Stawka: 5.00 PLN

FC Inter Turku - FC Honka - połowa/koniec 2/1 @23.00
⛔
Stawka: 15.00 PLN

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Novak Djokovic wygra 2-0 @1.61 ✅✅ 6-3, 6-2 - lekko poszło
Stawka: 30.00 PLN
Dobrze wiemy, że Del Potro gra w kratkę. Jak mu wchodzi to mu wchodzi, jak nie to jak na złość nie. Novak powinien mu szybko wybić z głowy swój styl gry, dzięki czemu wg. mnie powinien spokojnie wygrać 2-0.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom