>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Skuteczne typy]

barlosz 0

barlosz

Użytkownik
moze cos w tym jest, dlatego ja jakis czas temu przestalem sie bawic wlasnie w finska lige i Tobie polecam to samo ;)
ale nie martw sie z Twoimi typami szybko to odrobisz ;) a ja dalej bede korzystal ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dzięki za słowa otuchy ale raczej nie odrobie bo teraz wszystko przegrałem na live ;). Robie kupon na dziś/jutro (za pozostałość konta). Ehh i buk mnie chyba znowu przehytrzył. Tak pięknie szło, wszystko wchodzi i nagle 3 kupony pod rząd nie wejdą i psycha normalnie siada. Aż mnie ciekawi który mecz nie wejdzie bo na moje oko to same pewniaczki ;). Jak się cudem uda wygrać ten kupon to ja przehytrze buka bo wypłace wszystko... ahh te marzenia ???? .
TASIEMKA WÓZ ALBO PRZEWÓZ ???? RAZ SIĘ ŻYJE PANOWIE ???? !
Lierse v Anderlecht - 2 @1.66
Getafe v Barcelona - 2 @1.28
Sevilla v Real Madryt - 2 @1.57
Ajax v RKC - 1 @1.20
VfB Stuttgart v Fortuna Dusseldorf - 1 DNB @1.25
Bukmacher: Bet365
Stawka: 50.00 PLN
Kurs: 12.24 ---&gt; 9.28 (obliczone po zwrocie za Flipkens)
Ew. wygrana: 612,07 ---&gt; 464,00 (obliczone po zwrocie za Flipkens)

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Cabal/Farah v Bagnis/Pella - 1 @1.44 lub DW 2-0 @2.10
To taki pewniaczek ode mnie na koniec dnia, sam nie gram bo nie mam za co ale wiem że wejdzie.

Kopana ustawkowana mnie zniszczyła ten świat sportu jest chory i tak ewidentnie ustawiony i wcale sie nie dziwie takiemu biednemu krajowi jak irlandia ze musi na oszustwach jebac skonczyl sie sens konto zamykam w bukmacherce i powodzenia

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Siemano. Już raz pisałem słowa wsparcia jakiś czas temu i widzę, że znowu się przydadzą ???? Kurczę, trzeba przyznać, że pecha masz ze stawkami ewidentnie. Szkoda, że wbrew swoim założeniom zdecydowałeś się znów na grę live, co pogrąża istotnie trzeba to przyznać. Typy masz zupełnie sensowne, ale branie się za ligę fińską to nie był dobry pomysł ???? anyway, trzymam kciuki dalej jeśli się zdecydujesz ???? i pociesze Cię na podstawie mojego przykładu - pamiętaj, że nie tylko Ty masz pecha ???? Bo przyznam (o czym już wspominałem wpisując przedtem), że też sporo pechowo przegrałem poprzez złe stawkowanie, nierozsądne typy i decyzje (głupotę, zachłanność itp.), niestety. W każdym razie - głowa do góry ???? Pozdrawiam

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Cześć i dzięki... ;) ale stwierdziłem że nie mam psychiki chyba żeby ciągnąć to :p. Wiesz jak to jest wchodzi to jest super ale na co to skoro raz się zagra za 100 i ten akurat nie wejdzie ???? Albo coś mnie prześladuje albo jestem słabym typerem. Tenis wchodził super ale co z tego teraz... mówią że człowiek się uczy na błędach a ja ciągle ten sam błąd popełniam. I nie wiem dlaczego. Zamknęłem konto na buku zatem co tu dużo mówić. Narazie przerwa bo i obowiązki niedługo (studia). Jeszcze jutro puszczę jakąś taśme w naziemnym bo ciekawe mecze są. No i nic będzie trzeba grać jak normalny człowiek a nie maniak :p. Bo nie mogę powiedzieć że rzucę bukmacherkę od tak, chociażby z pasji do sportu, więc raz na jakiś czas zawitam do naziemnego przy ciekawych ofertach (weekendy, Liga Mistrzów, el. do MŚ).
Zgodzisz się że granie przez internet w bukmacherke niczego dobrego nie wróży - zupełnie nie szanuje się kasy, oj nie.
Mocno żałuję że nie wypłaciłem NIC tylko wolałem się dobić i &quot;bawić&quot; na live. Ale co cie nie zabije to cie wzmocni i tak jutro spróbuje coś porządnego skleić. Dużo kasy nie mam na bukmacherkę niestety ale stopniowo może się przy odrobinie szczęscia uda coś wygrać. Jak się widzi kase w portfelu to się nie gra na pałe więc jeśli jeszcze kiedykolwiek wrócę do aktywnego grania to w naziemnym! I już nigdy żadnych badziewiastych ustawianych lig...
Wysokich wygranych i pozdro!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Tak jak pisałem wczoraj dziś się przejde do naziemnego i tak zrobiłem. Zagrałem z pieniędzy wygranych właśnie tam kilka dni temu. Trochę ryzykowne kupony ale mnie teraz nie interesuje &quot;ciułanie&quot; ???? .
Główny kupon:
Lierse - Anderlecht - 2 @1.65
Getafe - Barcelona - 2 @1.27
Sevilla - Real - 2 @1.60
Ajax - Waalwijk - 1 @1.17
Panathrakikos - Panathinaikos - 2 DNB @1.20
Stuttgart - Dusseldorf - 1 @1.65 - 0:0 nie ma to jak zmienić w ostatniej sekundzie z DNB!! :| :| :|
Bukmacher: Milenium
Wkład: 50.00 PLN
Kurs ogólny: 7.77
Przew. wygrana: 341.88 PLN
Wg. mnie najpewniejsze mecze na dziś. Z Stutgart DNB zmieniłem na czyściocha w ostatniej chwili - ryzykowniej, ale ewentualna wygrana zdecydowanie wzrosła.
//Edit: K***a mam nadzieje że coś jeszcze zawali ten kupon bo się w*****ę!!
Drugi kuponik, są to mecze które wydają mi się trochę pewne, ale nie do końca mnie przekonują, dlatego kupon grany za drobne, to taki kupon który w przypadku niepowodzenia 1 kuponu da mi chociaż zwrot wkładu:
Arsenal - Southampton - powyżej 2,5 gola @1.50 --- 6:1
Valencia - Celta - 1 @1.45
Valenciennes - Bordeaux - 1 DNB @1.77
Bayern - Mainz - 1 @1.17 --- 3:1
Barthel - Flipkens - 1 @1.30
Fulham - WBA - 1 DNB @1.45 --- 3:0
Wkład: 8.40 PLN
Kurs ogólny: 8.49
Przew. wygrana: 62.76 PLN
Wkład: 5.00 PLN
Kurs ogólny: 20.00
Przew. wygrana: 88.00

Jak coś wejdzie to jutro gramy dalej - jak nie to czekamy na Ligę Mistrzów ;).

T 29

tomato99

Użytkownik
Może ci się to nie spodoba ale według mnie uzależniłeś się, tyle razy co miałeś dać sobie spokój a dalej grasz. Ja też zaczynam studia, grać zacząłem w lipcu i jak wtopiłem kase postanowiłem że robię przerwę i do tej pory nie gram choć kusiło bardzo. Czytam sporo, obstawiam wirtualnie itp i widzę że coraz lepiej mi to wychodzi nawet trafiłem kupon z kursem 140 ; p rzecz jasna wirtualnie. Mam zamiar zacząć grać w październiku. Radze Ci odpuść na miesiąc i pograj na &quot;sucho&quot; szkoda żebyś dawał im zarabiać ^^ A na bilet miesięczny kaska zawszę się przyda heh
A i co do
:::KUPON PEWNIAK:::
Takie coś nigdy nie istniało ^^

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Hej. Dostałem bonus od bet na 20 zł więc trzeba go wykorzystać. Absolutnie nie chce mi się bawić w ciułanie i gram wysokie kursy/taśmy. Robie singla na Basel DNB bo to jedyny wysoki kurs który dzisiaj ewentualnie może wejść moim zdaniem, zatem ryzyko. Do tego 2 taśmy (jedna puszczona w naziemnym). Wejdzie jakiś kupon to można się pobawić dalej bo kasa przyszła za friko ????

Sporting Lizbona - FC Basel - 2 DNB @4.33
Wkład: 15.00 PLN
Kurs ogólny: 4.33
Przew. wygrana: 65.00 PLN

Youzhny - Ram - 1 @1.12 ✅ 2-0 (6-1, 6-4)
Garcia-Lopez - Lorenzi - 1 @1.30 - ZWROT
Souza - Demoliner - 1 @1.35 ✅ 2-0 (6-3, 6-3)
Udinese - Makhachkala - powyżej 1,5 goli @1.30 ✅ 1-1
Partizan - Neftchi - powyżej 1,5 goli @1.27
Leverkusen - Metalist - powyżej 1,5 goli @1.25
Lyon - Sparta - powyżej 1,5 goli @1.27
Twente - Hannover - powyżej 1,5 goli @1.20
Dnipro - PSV - powyżej 1,5 goli @1.25 ✅ 2-0
Pilzno - Academica - 1X @1.15 ✅ 3-1
Tel Aviv - Atletico - powyżej 1,5 goli @1.22 ✅ 0-3
Rapid - Rosenborg - 1X @1.28
Wkład: 6.00 PLN
Kurs ogólny: 13.88
Przew. wygrana: 73.29 PLN
Garcia-Lopez - Lorenzi - 1 @1.30 - Zwrot przy 6-1, 3-1 i 40-0 dla Lopeza. Nienawidze tych pierdolonych włoskich challengerowców - srlorenzi czy srolandri to cioty, którzy za każdym razem kreczują w takich sytuacjach. Wloch to jednak wloch nie tylko w pilce korupcja, cieniasy graja przez kochanki na siebie w buku. Pajace. Albo to firmy bukmacherskie daly mu po kieszeni bo duzo osob by wygralo na Lopezie bo kretyni wystawili takie chore kursy na mecz Dawida z Goliatem?

Bilbao - Shmona - 1 @1.20
Pilzno - Academica - 1 @1.61 ✅ 3-1
Napoli
- AIK - 1 @1.36 ✅ 4-0
Stuttgart - Steaua - 1 @1.53 ⛔ 2-2
Young Boys
- Liverpool - 1 DNB @1.83 ⛔ 3-5
Rapid - Rosenborg - 1 DNB @1.57
Partizan - Neftchi - powyżej 2,5 gola @1.95
Lyon - Sparta - powyżej 2,5 gola @1.85
Wkład: 5.00 PLN
Kurs ogólny: 42.12
Przew. wygrana: 210.62 PLN

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Bohemians Dublin v Cork City: HT/FT 1/1 @4.00 ⛔
Kurs ogólny: 4.00
Stawka: 25zł

Montpellier v St Etienne: 1 @2.10 ⛔ 1-1
Dodrecht v Telstar: 1 @1.57 ✅ 3-2
Kurs ogólny: 3.29
Stawka: 40zł

Standard Liege v Gent: powyżej 2,5 gola @1.57 ✅
Helmond Sport v Fortuna Sittard: 1 @1.44 ⛔ 1-1
Avai v Guarantigueta: 1 @1.53
Nurnberg v Eintracht Frankfurt: poniżej 3,5 gola @1.40
✅ 1-2
Kurs ogólny: 4.87
Stawka: 20zł

Standard Liege v Gent: powyżej 2,5 gola @1.53 ✅
Avai v Guarantigueta: 1 @1.53
Dodrecht v Telstar: 1 @1.57 ✅ 3-2

Helmond Sport v Fortuna Sittard: 1 @1.44 ⛔ 1-1
Nurnberg v Eintracht Frankfurt: poniżej 3,5 gola @1.40 ✅ 1-2
Blackburn v Middlesbrough: powyżej 1,5 gola @1.22 ✅ 1-2
Bohemians Dublin v Cork City: 1 @2.40 ⛔ 1-1

Kurs ogólny: 46.02
Stawka: 10zł

Bohemians Dublin v Cork City: HT/FT 1/1 @4.00 ⛔ (0-1)
Avai v Guarantigueta: HT/FT 1/1 @2.25
Dodrecht v Telstar: HT/FT 1/1 @2.37 ✅ 3-2 (1-0)

Kurs ogólny: 44.88
Stawka: 5zł

Kolejny ⛔ 100zł, przerwa minimum do eliminacji Mistrzostw Świata - tam poszalejemy, bo skuteczność była znakomita ostatnio. Do tego czasu NIC nie gram. No to do 12 października panowie ???? . Znowu przez kopaną przegrana, tenis wchodzi w 100% ale nie gram go eh sam nie wiem czemu (ciągnie do zasranej kopanej).

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dla zabawy za 2 złote:
Mallorca - Valencia - 1 @2.80 ✅
Bordeaux - Ajaccio - 1 @1.55 ⛔
GKS Katowice - Polonia Bytom - 1 @1.90 ✅
HJK Helsinki - Inter Turku - 1 @1.80 ⛔
Manchester City - Arsenal - under 3,5 @1.40 ✅
Lahti - JJK Jyvaskyla - 12 @1.24 ✅
Valkeakoski - Jaro - 1X @1.33 ✅
Toruń - Tarnów (awans - żużel) - 2 @1.40 ✅

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam po długiej przerwie! Brakowało adrenalinki, dzisiejsze mecze podkusiły i wpłaciłem 50zł do bet365, oto mój kuponik na dzisiaj:

Viktoria Pilzno - Atletico Madryt - X2 @1.50
AEL Limassol - Olympique Marsylia - 1X @1.53
Fenerbahce Stambuł - Borussia M&#39;gladbach - 1X @1.36
Maritimo Funchal - Club Brugge - 1X @1.44
Bayer Leverkusen - Rosenborg Trondheim - 1 @1.36
Genk - FC Basel - X2 @1.30

Stawka: 30.00 PLN
AKO: 8.03
EWK: 240.92 PLN

Do góry Bottom