>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Cześć,

jako że gram już jakiś czas w polskim Bukmacherze nadszedł czas by pożegnać się z 12% podatkiem.

Wszyscy mówią abym założył Skrilla i korzystał z niego.

Czy mógł ktoś wytłumaczyć mi 2kwestie?

1) Jak to w ogóle działa, ile się za to płaci jakbym chciał wpłacać/wypłacać na całoroczny a następnie ze skrilla na swoje konto w banku,
2) jest pewien zapis w regulaminie &quot;W przypadku używania karty kredytowej do celów hazardowych wydawca karty może pobierać „opłatę za zaliczkę gotówkową”. Opłata ta pozostaje poza kontrolą serwisu Skrill, a serwis nie ma w niej żadnego udziału.&quot;
Czy to nie będzie właśnie 12% podatek?

Bardzo proszę o pomoc ????

R 0

rlert

Użytkownik
Ogólnie za rok się płaci 10 euro czyli 45 zł coś takiego.
Za wydanie karty takiej jak masz do banku w sensie idziesz do bankomatu/wpłatomatu 10 euro i czekasz parę dni aż ci dojdzie ta karta.
Wszystko na stronie Skrilla znajdziesz pytania tam są specjalne w supporcie itp.
I ogólnie jak wypłacasz kase z bankomatu to jest mały %, to samo się tyczy jak przelewasz kasę ze skrilla do banku, więc nie wiem sam czy się to opłaca.......
Ja nie chce się bawić w te skrille robię normalnie przelewy, a jak będzie problem kiedyś to moja wina i tyle.

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Czy jest ktoś kto mógłby udzielić trochę więcej odpowiedzi?
Przejrzałem forum, natomiast większość postów jest z X lat temu.
Chciałbym obstawiać na bet365 a nie na stysie...
Wszyscy mówią, że dzięki temu ominę 12% podatku które narzuca polski zbuk.
Czy może ktoś mi pomóc zebym mógł obstawiać na caorocznym? Nawet z 12% podatkiem, byle nie w sponsorze kadry;D

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
czego ty konkretnie chcesz? nie potrafisz się w b365 zarejestrować? czy w skrill?

co do 2) z pierwszego posta - nie to nie jest podatek. skrill nie ma nic wspólnego z podatkiem w Polsce, bo raz że to portfel internegowy a nie bukmacher, a dwa że to nie jest polska firma

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Mam konto na Bet365, chcę wpłacać i wypłącać kasę przez coś, gdzie nie będzie widoczne żę zarabiam bez podatku 12%, więc myślę o tym skrillu.
dobrze kombinuję?

Teraz drugie pytanie jakie opłaty nalicza skrill

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
No a jak ma nie być praktyczne i przydatne? Opłaty podane na stronie pokrywają się z tymi w rzeczywistości.

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Jak najbardziej polecam wpłaty poprzez skrilla i wypłaty.
Miałem konto w PKO i po zleceniu wypłaty ze skrill na konto bankowe zablokowali mi konto ( wypłata około 500zł). Po otrzymaniu karty skrill zlecam wypłatę od buka i kasę mam cały czas w zasięgu ręki , konto w banku mi nie potrzebne.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Tak, ale wtedy kasa nie przechodzi przez bank. Skrill pełni funkcję twojego banku, masz kartę i możesz płacić nią w sklepach i wybierać hajs w bankomatach.

P 0

poppe

Użytkownik
witam
panowie jaki jest teraz mail do supportu dla handlarzy albo dla zwyklego kowalskiego?
tak zrobili ten support ze mozna sobie tylko pytania czytac i odpowiedzi, nie da sie tiketa zalozyc?
chodzi o to ze skrill mialem firmowy, do otrzymuywania platnosci, wyplacilem wszystko, czekam na to by zamknac konto, a zrobie to dopiero gdy wszystkie srodki zostana rozliczone do lipca, ale teraz widze ze pobrali mi kase -19 euro za Bramke platnosci, ale ja po wylaczalem wszystkie funkcje a oni dalej ciagna ze mnie, i juz am -19 euro na koncie..

Z 48

zmnk

Użytkownik
Wejdź w adres https://www.skrill.com/pl/support/. Wyskoczy Ci wyszukiwarka &#39;OTRZYMAJ NATYCHMIASTOWE ODPOWIEDZI:&#39;, w miejsce na swoje pytanie wpisz hasło &quot;numer telefonu&quot;. Wyskoczą Ci numery telefonu do supportu,a pod spodem masz formularz kontaktowy.

M 0

michal333

Użytkownik
Jak najbardziej polecam wpłaty poprzez skrilla i wypłaty.
Miałem konto w PKO i po zleceniu wypłaty ze skrill na konto bankowe zablokowali mi konto ( wypłata około 500zł). Po otrzymaniu karty skrill zlecam wypłatę od buka i kasę mam cały czas w zasięgu ręki , konto w banku mi nie potrzebne.
Chcesz powiedziec, ze po wyplacie ze SKRILL na konto w PKO BP zablokowali Ci konto w PKO ? czym sie sugerujac ? kase dostales ?

Do góry Bottom