>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skrill VIP

H 7

hco

Użytkownik
Witam,

Mam pytanie, mianowicie dostałem odpowiedź od Supportu Skrilla że przyznali mi status VIP. Czy można gdzieś to sprawdzić na swoim koncie, czy jest on już aktywny ? I który status został mi przydzielony, ponieważ nic takiego nie widzę.

To jest związane z tym że status będzie obejmował od 1 następnego miesiąca, czy pora udać się do okulisty ? ????

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
pod transakcjami masz obrazek, jakiś diament itp, i ilość punktów lojalnościowych, jaki to vip, zależy od obrazka

Otrzymane punkty reputacji: +8
maszot 16

maszot

Użytkownik
Wolalem odgrzac temat niz zakladac nowy. Dostalem poziom SILVER. Nie sadze, ze moje obroty beda juz na takim poziomie, ale mozna to jakos wykorzystac? Kiedys czytalem, ze karta mb jest za free przy statusie VIP. Jak to jest ogolnie? Jakies korzysci mimo, ze u nie bede urzymywal sum na tym poziomie? Ten status mnie obliguje do czegos?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Poziom Silver zaczyna się w momencie wykonania obrotu na 15000 euro w ciągu 3 miesięcy więc musiałeś wykonać taki obrót bo inaczej byś nie dostał tego statusu.
Korzyści:?:
- 500 euro limit dziennej wypłaty
- możesz założyć konto w innej walucie
- masz korzystniejszy przelicznik walut
- szybszy kontakt z supportem
Opłata za kartę jest taka sama jak na początku czyli 10 euro rocznie.
Status musisz utrzymać w ciągu kolejnych 3 miesięcy, nie wiem jakie są sankcje nie dokonania takiego samego obrotu. Ja też dostałem ten status i w kolejnych 3 miesiącach nie miałem obrotu ale nie zamknięto mi konta euro dostałem tylko jakiegoś maila ale nic poza tym. Może dlatego że w kolejnych miesiącach odrobiłem z nawiązką ten obrót. Nie wiem.

M 465

michal91

Użytkownik
2 konta nie stracisz, z tego co mi wiadomo, to wystarczy w miesiąc dokonać 5k wpłat ze skrilla na serwisy z którymi współpracują, tyle, że ja miałem promo, nie wiem jak jest w waszym przypadku. Pytaj ich na @, z silverem dostajesz menagera konta, wszystko CI wyjaśni.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Dzięki. W sumie to się zastanawiam, czy nie będę miał niższych obrotów.
Kliknąłem w zakladce karty mb jakąś aktywacje i pojawil sie taki tekst:
&quot;Your application has been approved and your card will arrive shortly. Remember to activate your card online as soon as you receive it so you can start using it.&quot;
Kiedyś mialem karte mb, ale przestalem korzystac. Nie pobralo nic z konta. Może przyjdzie za free. Yyyyy hahahhahaha ???? Pozdrawiam wszystkich udzielających się.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Dostalem e-mail. Czy to znaczy, że już mi wyślą tę kartę?

&quot;Dear Andrzej Bonna,

Congratulations your Skrill Prepaid MasterCardŸ application has been approved! Your card will be issued and sent to you shortly. We will inform you as soon as your card is on its way.

With your new card, you have instant access to the funds in your Skrill account. You can withdraw cash at over 1.5 million cash machines worldwide, pay in stores and restaurants or shop online!

Your card uses the same balance as your Skrill account, therefore make sure you have sufficient funds in your account to use your card. To fund your account and your card, just go to http://www.skrill.com, login and click on the &quot;upload funds&quot; tab. Select your payment method, upload funds and enjoy using your card! Just like your Skrill account, your card is reloadable, so you can re-use it as often as you want to.

Please note, Newcastle Building Society (NBS), the original issuer of the Skrill MasterCardŸ Prepaid Card, has transferred its Prepaid Cards Division to Wirecard Card Solutions Limited (WDCS). WDCS, authorised by the Financial Conduct Authority in the UK and covered by the Financial Ombudsman Service, is the new issuer of your card. The Terms and Conditions and any fees relating to your card remain unchanged. This also does not affect the status of your card or statutory rights in any way. Should you have any queries regarding this matter don’t hesitate to contact us, Mon-Sun, 9:00-18:00 GMT on +44 203 514 5562 or via our Support Centre (https://www.skrill.com/ads/mastercard/contact/).

You can read the most recent version of our terms and conditions online at https://www.skrill.com/pdf/mb_mastercard/terms/EN.pdf.

Kind regards,

Your Skrill Team&quot;

maszot 16

maszot

Użytkownik
Jakos szczegolnie potrzebny?
Edit: I tak zamowilem, do czego to sluży?
I co to ten indywidualny menedżer konta?

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Pytanie, czy do obrotu wymaganego do uzyskania statusów VIP liczą się wypłaty z bankomatu?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Pytanie, czy do obrotu wymaganego do uzyskania statusów VIP liczą się wypłaty z bankomatu?
Nie, podobnie jak przelewy między użytkownikami.
Do obrotu wliczają się tylko przelewy do partnerów Skrill.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom