>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Skrill VIP

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
&quot;Jak zostać Skrill VIP-em?
Program Skrill VIP jest dostępny dla każdego, kto dokonuje transakcji o wartości co najmniej 6 000 € w okresie trzech następujących po sobie miesięcy.&quot;
a jesli dodatkowo sa to partnerzy Skrill otrzymujemy punkty ktore mozna zamienic na np gotowke
ja juz dawno nie mam takich obrotow a mimo to Vip sie utrzymuje mimo maila, ze zabiora

P 24

pytamboniewiem

Użytkownik
Masz wyplate max 1000zl z bankomatu na 24h ale za to platnosci 12k na 24h. Ja wlasnie mam ten sam problem, chyba dopiero od kolejnego poziomu VIP zwiekszaja limit wypalt z bankomatu, bede do nich dzowonil odnosnie tych wyplat z bankomatu, jak sie dowiem, dam znac.

I 14

ice05

Użytkownik
czy majac braz wyplaty karta z bankomatu sa darmowe ? bo jak biore przelew bankowy to prowizja 12.34

sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
czy majac braz wyplaty karta z bankomatu sa darmowe ? bo jak biore przelew bankowy to prowizja 12.34
a czy przelew bankowy = wypłata za pomocą karty z bankomatu?
Wszystko o co pytacie jest napisane w ich regulaminach...

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
mi zabrali w grudniu tuz po swietach, tylko tyle , ze mailem zostalem poinformowany miesiac wczesniej
jakis tydzien temu dostalem znowu VIPa, tylko nie mam dostepu do
Skrill VIP Loyalty Club i nie zdobywam punktow za wplaty do partnerow

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
U mnie juz sie wyjasnilo. Nie dostalem maila wiec w drodze wyjatku oddali z powrotem punkty i po wplaceniu odpowiedniej kwoty znowu mam Skrill VIP. Firma zachowala sie jak najbardziej wporzadku.

Do góry Bottom