Panowie mam problem nie chce robić off topicu ale dzisiaj z mojego konta
skrill zniknęło ok 13 tys. zł przelewy od 14 są w historii dzwoniłem na infolinię i zgłosili te transakcje. Jaka jest szansa na odzyskanie środków i w ogóle jak to jest możliwe. Z góry dzikuje za pomoc
Wiadomo że jakieś szanse masz ale raczej wątpie żebyś to odzyskał poprostu ktoś włamał Ci sie na konto, przypomnij sobie czy nie dostałeś ostatnio jakiegoś meila od niby
skrilla i nie kliknełeś czasem w coś. Padłeś ofiara pishingu ktoś podszył się pod
skrilla żeby wyłudzić twoje dane.
Szanse na zwrot są naprawdę niskie bo
skrill ma naprawdę bardzo niski poziom bezpieczeństwa i jak ktoś poprostu włamał się na twoje konto to tą kasę mógł przepuścić przez kilka kont a potem wyprać np w jakimś buku i odzyskanie będzie graniczyło z cudem a wątpie żeby
skrill wyłożył swój hajs żeby pokryć twoje straty.
Ostrzeżenie dla innych, to że
skrill jest tak tani nie oznacza że jest bezpieczny tak jak to opisują. Na czymś muszą oszczędzać szkoda że robią to na bezpieczeństwie.
http://help.skrill.com/pl/Article/services/security/what-is-skrills-100-moneyback-guarantee
Niby jest coś takiego jak 100% gwarancja zwrotu pieniędzy ale podejżewam że to tylko dla picu i wogóle to nie funkcjonuje ????