macie na mysli to ze przyjdzie sms z kodem tak jak to jest w niektorych bankach? Ma to ktoś? Placi sie cos za to czy jest to darmowe?Dzwoniłem dzisiaj i sprawa załatowiona w 5 minut. Wczesniej poszedł mail z dokumentami a dzisiaj rozmowa i wygenerowali nowe hasło. Panowie ten token bezpieczenstwa to tylko na koncie VIP czy normalny uzytkownik tez ma taka opcje?
Token dla każdego. Jako VIP masz opcję zamówienia go za darmo. Jak nie masz VIPa to musisz do nich zgłosić, że chcesz zamówić i wtedy Ci aktywują taką opcję na koncie.Dzwoniłem dzisiaj i sprawa załatowiona w 5 minut. Wczesniej poszedł mail z dokumentami a dzisiaj rozmowa i wygenerowali nowe hasło. Panowie ten token bezpieczenstwa to tylko na koncie VIP czy normalny uzytkownik tez ma taka opcje?
Token to takie urządzenie,które generuje ci ciąg liczb.Żeby zalogować się na konto to po podaniu hasła musisz kliknąć na token,żeby wygenerować liczby i wprowadzić na stronie.Jedno z lepszych zabezpieczeń,polecam.macie na mysli to ze przyjdzie sms z kodem tak jak to jest w niektorych bankach? Ma to ktoś? Placi sie cos za to czy jest to darmowe?
bezplatne to jest?Token to takie urządzenie,które generuje ci ciąg liczb.Żeby zalogować się na konto to po podaniu hasła musisz kliknąć na token,żeby wygenerować liczby i wprowadzić na stronie.Jedno z lepszych zabezpieczeń,polecam.
dla klientów VIP bezpłatne ,dla reszty chyba 15 eurobezplatne to jest?
Rowniez tak mialem, za kazdym razem jak wplacalem przez przelewy24. Dobijalem sie do nich na e-maila, pisali, ze to wina banku, ze bank nie mogl autoryzowac automatycznie transakcji.. generalnie jakies brednie.Panowie a ja mam inny problem wplaciłem właśnie na skrilla wiekszą kwotę niż zawsze i nie otrzymałem środką tylko informacja, że w przeciągu 24h będzie weryfikacja transakcji. Miał ktoś coś podobnego?? Jesli tak to jak długo czekał??
Jak umiesz podstawowy angielski i znasz swoj numer ID konta to zadzwon do nich pod numer, ktory podalem powyzej. Dzwonisz na polski numer wiec nie placisz praktycznie nic. I w kilka minut odblokuja.Tez pisalem do nich wczoraj i do tej pory bez odpowiedzi.
A konto vip i pisalem na help-vip.