Sorki pewnie zbiłem kurs, zagrałem za całe 50 złLadnie upolowales bo juz 1.35
Sorki pewnie zbiłem kurs, zagrałem za całe 50 złLadnie upolowales bo juz 1.35
swietny typ zeby umoczyc troche siankaW etoto jest zakład na to czy dzisiejsze zawody odbędą się według planu i ja idę w to że dziś nie będzie skakania. Już o 12 miały zacząć panie i im nie poszło, prognozy na resztę dnia są marne, a etoto daje kurs 2,2 na to że zawody zostaną odwołane, lub chociaż przesunięte o 15 min.... Może nie jest to super pewniak, ale chyba lepiej iść w to niż w jakieś pary, bo przy takich warunkach to może być duża loteria dziś na skoczni
To tylko 50 zł żadna strata a i tak wydaje mi się że było to bardziej niż jakieś tam pewniaki po kursach 1,5 przy takich warunkach pogodowychswietny typ zeby umoczyc troche sianka
Post automatycznie złączony:
dzisiaj niestety wynik konkursu bedzie wypaczony przez wiatr. Jednemu daja odejmują -30 a następnemu -10
akurat twoje tylko 50 zł ale za 50 zł by kurs z 2.2 nie spadł na 1.35 tylko musiało isc ogolnie grube sianoTo tylko 50 zł żadna strata a i tak wydaje mi się że było to bardziej niż jakieś tam pewniaki po kursach 1,5 przy takich warunkach pogodowych
Kurs nie spada wylacznie z wkladow graczy. Buki tez ludzie- myla sie i regulujaakurat twoje tylko 50 zł ale za 50 zł by kurs z 2.2 nie spadł na 1.35 tylko musiało isc ogolnie grube siano
Tak ze zwykłej ciekawości. Jak rozlicza to bukmacher gdy jest 1 seria tylko?
Ja zagrałem w lvbet, jak rozliczą dam znać. Ale spodziewam się że jednak na czerwonoTak ze zwykłej ciekawości. Jak rozlicza to bukmacher gdy jest 1 seria tylko?
Ja tylko żartowałem z tym że zbiłem moimi 50 zł, ja gram tylko dla zabawy, choć typ według mnie po takim kursie wart byl6 zagrania, wyszło jak wyszło, fajnie że jest skakanie i nasi w końcu coś tam pokazują, oby w Beijing skakali podobnieakurat twoje tylko 50 zł ale za 50 zł by kurs z 2.2 nie spadł na 1.35 tylko musiało isc ogolnie grube siano
Niestety , szkoda bo belka jednak od początku ustawiona bardzo nisko...Zwycięzca konkursu odda najdłuższy skok w konkursie - NIE @1.90 lvbet, @2.01 sts
Myślę że bardzo dobra opcja, skoro ma być wietrznie to (jeśli w ogóle uda się rozegrać zawody) spodziewam się stopniowego obniżania belek a co za tym idzie ograniczania możliwości na długie skoki. W końcu ostatni weekend przed igrzyskami i raczej nikt nie chce jakoś mocno ryzykować. Dlatego niewykluczone że najlepsi ostatecznie będą skakać z belki kilka stopni niżej niż początkowa co powinno zapewnić spore szanse wejścia takiego typu.
kolejne perełka wyłowiona.Wiem, że trochę nie w temacie, ale nie widzę takowego. Chodzi mi o dzisiejszy FIS Cup w Zakopanem (bedzie transmisja w TVP)
Widzę pewną perełkę do dubla, a konkretnie:
A. Fussenegger - M. Baer 1 1.55 9,5/10 (sts)
W tej parze zestawiono młody talent z Austrii, który skacze bardzo dobrze. W Alphen Cupie w klasyfikacji generalnej zajmuje bardzo wysokie 4 miejce: ----> https://www.skokinarciarskie.pl/alpen-cup-w-skokach-narciarskich,2021/2022
Austriak idzie w górę z dyspozycji, a na przeciwnym biegunie jest Niemiec Baer.
Skoki narciarskie. Wyniki Pucharu Kontynentalnego z dnia 2022-01-15, konkurs indywidualny Oberstdorf (HS-137), Niemcy
Skoki Narciarskie - Wszystko o skokach narciarskich. Najnowsze informacje, zdjęcia, wywiady, wideo, wyniki na żywo, wiadomości prosto ze skoczni całego świata. Wywiady z Kamilem Stochem, Piotrem Żyłą, ciekawostki oraz szczegółowe programy transmisji telewizyjnych ze skoków.www.skijumping.plSkoki narciarskie. Wyniki Pucharu Kontynentalnego z dnia 2022-01-16, konkurs indywidualny Oberstdorf (HS-137), Niemcy
Skoki Narciarskie - Wszystko o skokach narciarskich. Najnowsze informacje, zdjęcia, wywiady, wideo, wyniki na żywo, wiadomości prosto ze skoczni całego świata. Wywiady z Kamilem Stochem, Piotrem Żyłą, ciekawostki oraz szczegółowe programy transmisji telewizyjnych ze skoków.www.skijumping.pl
Niemiec kilkanaście dni temu w swoim kraju prezentował się fatalnie, plasujac sie w ok. 30 miejsc. Jest w fatalnej dyspozycji i nie ma żadnych szans z młodym Fusseneggerem jeśli patrzeć tylko na aktualną dyspozycję i wykluczyć jakieś przeciwności losu.
A co mieli o numer za duże????Piotr Żyła i Stefan Hula zdyskwalifikowani. Zaskakujący powód
Tego jeszcze nie było. Piotr Żyła i Stefan Hula zostali zdyskwalifikowani i ich wyniki z sobotniego konkursu indywidualnego nie zostały zaliczone do klasyfikacji. Powód jest jednak zaskakujący.www.onet.pl
Obaj zostali zdyskwalifikowani za niewłaściwe buty.
Tam się dopiero będzie dziać za sprawą Chin a w ogóle gospodarze mają jakieś szanse na medal w jakiś konkurencjach??????I to w wyniku protestu Horngachera Robi się ciekawie, bo podobno Polacy też będą protestować przeciwko obuwiu m.in Geigera i Kobayashiego. Zobaczymy czy cokolwiek to da, ale jakby tak teraz (bo na samych igrzyskach to już wątpię) zabronili kilku elementów stroju, może się jeszcze okazać że na igrzyskach kto inny będzie rozdawał karty niż obecnie.
nie, okazalo sie ze nie maja platfusa a skakali w takich butach dzieki czemu mieli wieksza powierzchnie nosna xdA co mieli o numer za duże????
pewnie w short tracku jak to Azjaci (krotszy piszczel niz u bialych) i freestylu narciarskim, czyli akrobacje itp. ale pewnosci nie mam.Tam się dopiero będzie dziać za sprawą Chin a w ogóle gospodarze mają jakieś szanse na medal w jakiś konkurencjach??????
pewnie zalezy od bukmachera i jego regulaminu. Nie wiem gdzie grales a juz mi sie nie chce czytac regulaminow za innych xdTo będą na nowo rozliczać kupony z Żyłą? Miałem live że będzie lepszy od Kubackiego. Wziąłem casha a teraz patrzę na kupon i jest po kursie 0.