Ode mnie takie ciekawe typy na dziś Skoki Ruka 2 dzień + ew. Piłka
Ekstraklasa
#Kupon 20
Prevc C. - Sadreev D. 2 @ 1,95
Tschofenig D. - Schiffner M. 1 @ 1,75
AKO 3,41 @ BestBet24
Stawka: 35j.
#Kupon 21
Fettner M. - Żyła P. @ 2 @ 2,18
Prevc P. - Prevc C. 1 @ 1,60
AKO 3,48 @ BestBet24
Stawka: 20j.
#Kupon 22
Peier K. - Schmid C. 2@ 2,18
Huber D. - Zajc T. 1 @ 1,70
AKO 3,70 @ BestBet24
Stawka: 25j.
#Kupon23
Geiger - Lanisek 1 @ 2,35
Y.Sato - Peier 1 @ 1,60
AKO 3,76 @ Totalbet
Stawka: 25j.
#Kupon24
Geiger - Kraft 1 @ 1,72
Lech - Warta 1 @ 1,28
AKO 2,20 @ Totalbet
Stawka: 65j.
#Kupon25
Stoch - Zajc 1 @ 1,80
Legia - Jagiellonia 1 @ 1,87
AKO 3,36 @ Totalbet
Stawka: 35j.
#Kupon26
kwalifikacje: Granerud - Stoch 2 @ 2,22
kwalifikacje: Kraft - Huber 2 @ 1,88
AKO 4,17 @ STS
Stawka: 50j.
#Kupon27
konkurs:
R.Kobayashi wygra
Geiger 1-6
Huber 1-10
bez podatku
AKO 6,38 @
Fortuna
Stawka: 70j.
#Kupon28
Geiger 1-6
SToch 1-10
Paschke 1-15
bez podatku
5,09 @
Fortuna
Stawka: 50j
#Kupon29
Stoch miejsce w kwalifikacjach @ 1-3 @ 6,00 @
Fortuna @ Stawka : 25j.
Tschofenig D. - Schiffner M. 1 @ 1,75 @ BestBet24
Schiffner jakoś tutaj nie przekonuje. Albo skacze średnio albo wręcz zawala próby. Przeciwnie schofenig, który ma przebłyski w niektórych skokach na top15. Wydaje mi się, żę czuje się tu wyraźnie lepiej od kolegi z reprezentacji, więc wyrównany kurs traktuje jako sporą okazję.
Huber D. - Zajc T. 1 @ 1,70 @ BestBet24
Na tą parę patrzę przez pryzmat piątkowych skoków. Zajc nie był wówczas faworytem nawet do 15tki, a Huber kandydatem do wygranej. Wczorajsze skoki nie zmieniły układu sił tylko dały fajną okazję kursową z której korzystam. Gram pod to że Huber 4 raz nie zawali konkursu i w końcu skoczy swoje, a Zajc wczoraj w 1 serii skoczył swojego maxa i raczej na więcej go nie stać. A Huber dobrym skokiem nawet z maxem Zajca sobie poradzi. A na zawalenie mają taki sam potencjał, albo nawet Zajc większy więc kurs jest świetny.
Y.Sato - Peier 1 @ 1,60 @ TOtalbet
Myślę, że Peier wczorajszym 2 skokiem miał dużo szcżęścia i jego realna dyspozycja na tej skoczni to okolice miejsc 15-20. Yukiya Sato dziisaj jako lider Japończyków może zrobić coś co często już mu się zdarzało. Po marnym całym weekendzie nagle walka o podium. Jest to realny scenariusz. Nawet jak Y.Sato znowu nie odpali to top15 wydaje się i tak w zasięgu, a Peier jak będzie miał mniej szczęścia do warunków to może skońćzyć niżej.
Geiger 1-3 @ 3,00 @ Fortuna.
Geiger wczoraj gorszy dzień, ale myślę że forma nie uleciała. Troche gorsze skoki, troche gorsze warunki i itak wysoka lokata. Dzisiaj jak sie zgrają skoki z dyspozycji z ROsji z warunkami to dla mnie jest to faworyt do wygranej (pod nie obecność RYoyu), a kursy nawet na podium są kapitalne. Poprzednicy już o tym wspominali więc pełna zgoda i nie powtarzam się.
Granerud - Stoch 2 @ 2,22 @Ssts
Stoch w seriach bez presji pokazuje moc. Wygrał kwale w Rosji, wygrał wczoraj próbną. Wczoraj był zbulwersowany swoimi słabymi skokami a i tak dało to miejsce w 10. Także liczę na kolejny dobry skok w serii gdzie głowa nie gra roli i jako rywala daje Graneruda, który może być rozbity po tym co wyczyniał w piątek. Taki kurs to dla mnie mega okazja.