MŚ loty Harrachow - tylko 1 i 2 seria czyli
konkurs piątek 17:30
Stefan Kraft - Jan Ziobro
Typ : Kraft @ 1,86 betsson/betsafe
Dla mnie warte z 1,3 max. Ziobro skacze fatalnie, ostatnie
konkursy bardzo slabe, nawet miewał takie w których się nie kwalifikował do 50. Kraft równa wysoka forma, świetne kwalifikacje, treningi, ogólnie cały skandynawski tour skacze świetnie plasując się w top10 przeważnie.
Tutaj widzę też go wysoko, a Janek jeżeli uda mu się awansować do 30 to raczej skończy na miejscach 20-30 a Kraft jednak top15 jak dla mnie.
Warto też coś dać przeciwko Ziobro w parach z Neumayerem (wyżej już padła taka propozycja nawet) chociaż tego już tak mocno nie czuję, ale typ bardziej dostępny bo Pinek i ziemniaki tez to dają w ofercie, kurs @1,70 na Neuma znośny.
betsson/betsafe rozdaje dzisiaj ogólnie prezenty bo ja jeszcze pograłem na tyle ile można dwie pary. Też tylko na piątkowy
konkurs czyli 1 i 2 serie. DZiś ma byc jeszcze ładna pogoda, a od jutra wietrznie więc nie będe ryzykował.
Schlierenzauer - Matura
Typ : Schlieri @ 1,57 betsson/betsfae
Grałem to wcześniej po @1,7 co uważam za przesade po prostu. Najpierw zajrzałem do
Unibet i miałem tam zamiar zagrać parę Gregor - Diethart 1 @ 1,72, ale patrzyłem dalej i wyczaiłem parę z Maturą więc długo sie nie wahałem. Gregor ma dobrą formę, czasami coś mu nie wyjdze przez warunki, ale ogólnie złapał wiatr pod narty, a jest lotnikiem świetnym. Matura skacze średnio i nigdy lotnikiem dla mnie nie był. A i ostatnia forma Janka przeciętna.
Freund - Ammann
Typ : Freund @ 1,72 betsson/betsafe
Freund wyborna forma! Ammann niby dobre loty na trneingach, ale on notami przegra duuużo z Freundem, który obok Stocha jest najlepszym stylistą. Dla mnie Freund top3 a Ammanna tam nie widzę jakoś, poza tym forma przeciętna.