Ja dzisiaj grubo w dubel:
Freund - Zwycięzca 1.45
Stoch - Nie będzie na podium 1.28
Ako: 1.86 Betgun
Freund ma olbrzymia przewagę, patrząc, że Bardal dla niego jest żadnym rywalem to przewaga nad Kasaim czy Prevcem jest jeszcze większa. Warunki będą ciężkie, a Freund wczoraj pokazał, że takie nie są mu straszne w przeciwieństwie do dwójki wspomnianej, ja nie widzę innego wyjścia niż jego wygrana. Skacze stylowo rewelacyjnie do tego.
Stoch i medal ? Nie róbmy sobie jaj, przygotował formę na ZIO, wypaliło, PŚ zdobędzie ale lotnik z niego żaden, a pokazał to wczoraj bo przy lepszych warunkach skakał słabiej niż inni. Do tego ta strata punktowa, on nie ma większych szans Bardala wyprzedzić, nie wspominając o Niemcu, a miałby wyprzedzić takich lotników jak Prevc czy Kasai i to obu aby być na podium ? Nie możliwe... Jak z Koudelką wygra będzie dobrze.
Dodam, że 1 seria jak się odbędzie to już zakłady będą liczone.
Edit: No niestety już 1,30 na Freunda... jeszcze ja sam nieoczekiwanie dostałem limit 300 na taki dubel.
Edit2: Prognozy fatalne, serie próbna odwołana o 14 zbiorą się kapitanowie. Najlepsze to, że wiedząc jak ma być w weekend wczoraj wystarczyło walnąć 2 serie rano, 2 po południu , albo np. 3 serie pod rząd, a olać próbną. A tak dzisiaj loteria, ale najbardziej realne to brak skoków.