Mój nick jest orginalny poniewaz jest jedyny w swoim rodzaju. Jak dostalem 10 lat temu komputer na komunie pierwsza gra jaką zainstalowalem była to gra Counter Strike. Mialem cały czas nick Player ale po jakims czasie weszlem w jakąś zakladke i tam można było zmienić nick wieć niemialem co wymyślec i takto jest nick ktory uzywam na kazych stronkach forach itps.
Bodajże 2004 rok zakładałem sobie neta i musiałem gdzieś podać po raz pierwszy raz nick przy rejestracji na jakimś forum, akurat w tym samym czasie oglądałem siatkówkę w telewizji grała Brazylia i tam libero jest właśnie Sergio no i tak sobie wpisałem, wszystko pasuje początek mojego nazwiska zaczyna się od Ser... dodając gio powstaje Sergio he, teraz wszędzie taka mam ksywę w internecie oraz w grupie Ultras na żużlu. Ogólnie fajnie jest imię Sergiusz i jeśli będę miał syna to postaram się wynegocjować dla Niego właśnie takie imię. Tutaj mam akurat nick Sergiu, ponieważ Sergio było zajęte, a jakieś koncówki nicku się nie bawię więc taka informacja do wszystkich na forum również co to teraz czytają - mówicie mi Sergio ???? :spokodfhgfh:
Kelvim Escobar- mój ulubiony miotacz w Los Angeles Angels of Anaheim, chciałem coś dodać od siebie więc zmieniłem literkę "o" na literkę "a" ????
Kiedyś na ciężarówce, za szybą, tam gdzie kierowcy stawiają tabliczkę z imieniem było napisane "bubu". Tak mi się to spodobało, że zacząłem używać. Ale, że tu i ówdzie taki login już był zajęty dodałem "ok" = bubuok
Jak byłem małym chłopcem ???? ...no dobra żartuje. W podstawówce na lekcji Chemii wybrano mnie do eksperymentu z kwasem solnym... Tak się zacząłem bawić kolbą, że dziwnym przypadkiem sie stłukła na czym ucierpiało głównie biurko (a w tym dziennik) i inne szpargały. Doświadczenie niestety nie wyszło ale ksywka juz tak ????
Lucky ponieważ farta w życiu miałem nie raz ..... (Choć ostatnio jest z nim różnie ...może jest to związane z teoria o wyrównywaniu się szczęścia w różnych przypadkach....) A grind dlatego że gdy zakładałem poczta oglądałem ten film "GRIND".... Połączyłem i tak zostało....
Twój Login - Historia :>
Jeżeli już był taki temat, to niech ten zostanie usunięty i zginie w czeluściach Hyde Parku. A jeżeli nie to jestem bardzo ciekaw jak to się stało że wasz login nosi taką a nie inną nazwę ?
To może ja przedstawię krótką historie :>
A więc na początku nazwa miała brzmieć " Dino " ale stwierdziłem że coś zmienię i nie będę miał takiej samej nazwy jak na innych forach/portalach . I wtedy w radio ruszyła piosenka Poker Face, i tak już zostało ???? . A nazwę Dino wymyślił nauczyciel Wf a zarazem wychowawca w Technikum, sam nie jestem pewien skąd ta nazwa zostało zaczerpnięta ????