Chciałbym mieć taki problem. Pewnie nie ja jedenNo a tonekanet masz rzeczywiście problem :/
Sportingbet raczej będzie mu robił kłopoty z wypłatą.Wątpię żeby jeszcze ułatwiali mu wypłatę blisko pół miliona złotych.Jeśli to nie fotomontaż, to bardzo ci gratuluję. A ze sportingbet do ciebie nie dzwonili? Bo aż jest to niemożliwe, żeby nie zadzwonili. Jeśli grałeś za swoje pieniądze bez żadnego bonusa, to problemów żadnych nie powinno być. Przy takiej sumie, to indywidualnie powinni ci poradzić, jak to najlepiej wypłacić. A nawet możesz sobie wypłacać stopniowo mniejsze kwoty na konto bankowe. Zejdzie się to bardzo długo, ale to wykonalne. Przy tej kwocie zresztą myślę, że z nimi trzeba by to ustalić. Pewnie jest też możliwość odbioru w gotówce. Na prawdę trzeba się cieszyć a nie martwić
Chciałem się skonsultować z kimś kto ma doświadczenie,a nie z kimś "nie wiem,ale się wypowiem".Bądźmy poważni.Wyplata na mb, potem karta w 10 dni, albo przelew, nikt nie bedzie patrzal na 20k. Badzmy powazni.
Nie bardzo wiem po co ci kontakt w takiej sprawie ? czego chcesz sie dowiedzieć, taką kwotę to jesli nie chcesz przez Moneybookers to śmiało możesz na konto wypłacić, nikt się to 20k czy 30k nie przyczepi bez obaw, bank nie zwraca szczególnej uwagi przy tak niskich przelewach.Chciałem się skonsultować z kimś kto ma doświadczenie,a nie z kimś "nie wiem,ale się wypowiem".Bądźmy poważni.
Już nie mówcie, że 20-30 koła to jest taka niska sumka jeśli byłaby robiona co parę dni. Bo za chwile będziemy pisać, że raz na jakiś czas to i 100 tys zł to niska sumka.nikt się to 20k czy 30k nie przyczepi bez obaw, bank nie zwraca szczególnej uwagi przy tak niskich przelewach.
Ja pierdziu... Wypłaciłem na konto bankowe PKO 20 tyś tydzień temu i dzisiaj dostałem list polecony z US a tam było napisane skąd się wzieła taka kwota na moim rachunku bankowym. I mam się stawić na wezwanie celem wytłumaczenia do rejonowego Urzędu Skarbowego...Prosiłbym o kontakt na pw ludzi,którzy mają doświadczenie w wypłatach 20+ tysięcy.Wiem,że są tu takie osoby,ale nie udzielają się w tematach.