>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Skąd ten strach przed wypłatą?

A 861

amigo007

Użytkownik
Jeśli to nie fotomontaż, to bardzo ci gratuluję. A ze sportingbet do ciebie nie dzwonili? Bo aż jest to niemożliwe, żeby nie zadzwonili. Jeśli grałeś za swoje pieniądze bez żadnego bonusa, to problemów żadnych nie powinno być. Przy takiej sumie, to indywidualnie powinni ci poradzić, jak to najlepiej wypłacić. A nawet możesz sobie wypłacać stopniowo mniejsze kwoty na konto bankowe. Zejdzie się to bardzo długo, ale to wykonalne. Przy tej kwocie zresztą myślę, że z nimi trzeba by to ustalić. Pewnie jest też możliwość odbioru w gotówce. Na prawdę trzeba się cieszyć a nie martwić :)

P 562

piszczek82

Użytkownik
Czy US mógłby mi się do tyłka dobrać za same wpłaty na konto do buka? W takim razie jak wpłacam kasę przelewem to jak mam ją wypłacić?

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Jeśli to nie fotomontaż, to bardzo ci gratuluję. A ze sportingbet do ciebie nie dzwonili? Bo aż jest to niemożliwe, żeby nie zadzwonili. Jeśli grałeś za swoje pieniądze bez żadnego bonusa, to problemów żadnych nie powinno być. Przy takiej sumie, to indywidualnie powinni ci poradzić, jak to najlepiej wypłacić. A nawet możesz sobie wypłacać stopniowo mniejsze kwoty na konto bankowe. Zejdzie się to bardzo długo, ale to wykonalne. Przy tej kwocie zresztą myślę, że z nimi trzeba by to ustalić. Pewnie jest też możliwość odbioru w gotówce. Na prawdę trzeba się cieszyć a nie martwić :)
Sportingbet raczej będzie mu robił kłopoty z wypłatą.Wątpię żeby jeszcze ułatwiali mu wypłatę blisko pół miliona złotych.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Panowie, doradzacie MB. W związku z tym pojawia się w mojej głowie pytanie, kto ma dostęp do danych z bankomatów, z których wypłacamy kasę z MB? Właściciel tych bankomatów tylko? Jeśli tak, to chyba nie będą zgłaszać organom ścigania takiego wypłacania dzień w dzień limitu wypłat dziennych?

M 115

matlaurent

Użytkownik
Właśnie SKRILL ma konto w Bank Pekao SA (współpracuje z nimi, jak to mi napisali). I tutaj pada pytanie: Czy transakcje, które wykonujemy kartą MC, są widoczne w historii w danych PEKAO SA...? Jak tak, to jakie dane, i czy one się sumują... Wszystko byłoby jasne, gdyby każdy z nas miał przypisany numer konta na SKRILL-u (jak to jest właśnie w naszych bankach, w których mamy konta w Polsce). Ale tu jest jedno ogólne konto SKRILL-a w PEKAO SA, a przecież tych transakcji dziennie jest mega dużo. Dane mogą być takie, jak np. 4 ostatnie cyfry z numery karty, ale to by trzeba było doprecyzować... Zastanawia mnie, czy to jest taka linia: dokonujesz transakcji kartą, wypłaty z bankomaty, czy płatności w jakimkolwiek miejscu ---&gt; SKRILL śle info do banku PEKAO SA o transakcji, PEKAO SA przesyła dalej, w zależności z jakiego bankomatu wypłacałeś (czy z bankomatu banku, który ma w swoim posiadaniu bankomaty, czy do firmy, która wynajmuje wielu bankom te urządzenia --- e-CARD, Euronet, inne)...

bezsennosc 23

bezsennosc

Użytkownik
Szkoda, że tonekanet usunął screen. Ciekawe jak akcja się potoczy dalej ;) Ja się bałem o stawkę 1500 zł. a tutaj 400 tyś. ciekawe bardzo ????

A 861

amigo007

Użytkownik
MatLaurent to raczej nie działa tak jak myślisz. Skrill ma konto w pko sa tylko dla wpłat. Później środki trafiają do skrill, która jest odrębną organizacją płatniczą. Jak już mamy pieniądze na skrill i wypłacamy z bankomatu, to informacje o wypłatach nie idą do pko sa. Same informacje o wypłatach są w konkretnych bankomatach w których wypłacamy. Ale to trochę co innego.

kosmita28 30

kosmita28

Użytkownik
tonekanet US już namierzył Twoje ip, już jadą po Twoje pieniądze :grin::grin:

ps. jeżeli to prawda do gratulacje, z taką wygraną możesz spokojnie przeznaczyć nawet kilka tyś na wizyty u dobrych prawników

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Kontakt w sprawie wypłat
Prosiłbym o kontakt na pw ludzi,którzy mają doświadczenie w wypłatach 20+ tysięcy.Wiem,że są tu takie osoby,ale nie udzielają się w tematach.

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Wyplata na mb, potem karta w 10 dni, albo przelew, nikt nie bedzie patrzal na 20k. Badzmy powazni.
Chciałem się skonsultować z kimś kto ma doświadczenie,a nie z kimś &quot;nie wiem,ale się wypowiem&quot;.Bądźmy poważni.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Chciałem się skonsultować z kimś kto ma doświadczenie,a nie z kimś &quot;nie wiem,ale się wypowiem&quot;.Bądźmy poważni.
Nie bardzo wiem po co ci kontakt w takiej sprawie ? czego chcesz sie dowiedzieć, taką kwotę to jesli nie chcesz przez Moneybookers to śmiało możesz na konto wypłacić, nikt się to 20k czy 30k nie przyczepi bez obaw, bank nie zwraca szczególnej uwagi przy tak niskich przelewach.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
nikt się to 20k czy 30k nie przyczepi bez obaw, bank nie zwraca szczególnej uwagi przy tak niskich przelewach.
Już nie mówcie, że 20-30 koła to jest taka niska sumka jeśli byłaby robiona co parę dni. Bo za chwile będziemy pisać, że raz na jakiś czas to i 100 tys zł to niska sumka.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Co kilka dni to prawie nikt takiej sumy nie wygrywa... jesli wgl to na pewno nie na tym forum, nie chodziło mi o to że to jest niksa suma tylko że w obrocie bankowym takie przelewy to pikuś.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Prosiłbym o kontakt na pw ludzi,którzy mają doświadczenie w wypłatach 20+ tysięcy.Wiem,że są tu takie osoby,ale nie udzielają się w tematach.
Ja pierdziu... Wypłaciłem na konto bankowe PKO 20 tyś tydzień temu i dzisiaj dostałem list polecony z US a tam było napisane skąd się wzieła taka kwota na moim rachunku bankowym. I mam się stawić na wezwanie celem wytłumaczenia do rejonowego Urzędu Skarbowego...
Co teraz? Co mam robić? Kurna posrałem się w gacie...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jakbym ja miał taką kasę to bym poszedł do dobrego prawnika po poradę,a nie pytał się ludzi na forum bukmacherskim.

leito 21

leito

Użytkownik
Jednym z lepszych rozwiązań może być wyjazd z kraju np. do UK. Ponieważ, tam hazard online i zakłady są w pełni legalne i nie opodatkowane.
Zajedziesz, wynajmiesz mieszkanie, meldujesz się, zrobisz wszystko żeby było jak należy, zakładasz konto w banku. Później tylko napiszesz do sportingbet, że chcesz zmienić dane adresowe podasz nowy adres z UK wyślesz jako potwierdzenie skan/screen z banku z nowym adresem i możesz wypłacić całą kasę na konto. Zostajesz na rok w uk, żeby mieć rozliczenie podatkowe za ten okres i wracasz z kasą i papierem potwierdzającym &quot;legalność&quot; kasy.

Do góry Bottom