30.Szwajcaria - Rumunia | 1 | @1,60 | 50 EUR 50 EUR (WYNIK 0-1) Szwajcaria chyba zbyt mocno uwierzyła w siebie wygrywając z Niemcami 5-3 i zlekceważyła reprezentantów Rumunii, czego skutkiem jest porażka 0-1...
31.USA - Brazylia|Brazylia over 1,5 | @1,70 | 250 EUR 175 EUR Brazylia powinna zagrać w tym meczu bardzo ofensywnie, prawdopodobnie w meczu zagra również Neymar w związku z tym myślę, że strzelenie dwóch goli przeciwko reprezentacji USA nie będzie zbyt odległym celem dla Brazylii.
Statystyki Ilość meczy : 31 Wygranych : 19 Przegranych : 11 Zwrot : 1 Grając single z podpórką na remis skuteczność wynosiła by : Wygranych : 25 Przegranych : 5 ------------------------------------------------------- Zysk / Strata : 629 EUR Stan początkowy : 500 EUR Stan aktualny : 1129 EUR Po fatalnej grze Rosjan, przez których straciłem dużą część moich zysków w tym temacie (500 EUR) przyszedł czas na ich odrabianie. Mam nadzieję, że nie spotka mnie już zbyt wiele podobnych niespodzianek, jakie zaserwowali mi Rosyjscy gracze. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin ????