15. Kolejarz Stróże - Olimpia Elbląg | 1 | @1,50 | 100 EUR 100 EUR (WYNIK 2-2)
Ostatni typ na dzisiaj, wieczorem albo z samego rana zrobię podsumowanie a następnie podam nowe typy. Powodzenia !
Statystyki Ilość meczy : 15 Wygranych : 11 Przegranych : 4 Zysk / Strata : 434 EUR Stan początkowy : 500 EUR Stan aktualny : 934 EUR Jeżeli chodzi o wysunięte wnioski po 15 meczach - przestaję grać polską ligę gdyż wszystko jest tam możliwe
Jeżeli jesteś zadowolony z moich typów kliknij przycisk dzięki - miło jest wiedzieć, że ktoś oprócz mnie korzysta z tych typów.
Pozdrawiam i zapraszam do dalszej, wspólnej gry !
16. Tromso - SK Brann | 1 | @1,70 | 400 EUR 280 EUR Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Tromso w tym meczu. Jeżeli nie wejdzie to będę niesamowicie zaskoczony oraz stracę dotychczasowy zysk z gry prezentowanej w tym temacie ????
21. Start - Bodo | 1 | @1,80 | 100 EUR 80 EUR Postanowiłem dołożyć jeszcze ten meczyk, to będzie na pewno zacięty mecz dlatego zwycięstwo nie jest tutaj pewne, mimo to zaryzykuje. Proponuje jeszcze over 2,5 po kursie 1,65 - overów nie gram dlatego nie stawiam. Pozdrawiam i życzę powodzenia ????
24. Seongnam - Bunyodkor | 2 | @7,40 | 25 EUR 160 EUR
Niestety oferta bukmacherów na jutro nas nie rozpieszcza w związku z tym nie przewiduje zbyt dużej ilości typów na jutro (na siłę nie mam zamiaru grać gdyż z doświadczenia wiem, że źle to się kończy). Postanowiłem zagrać singla Seongnam - Bunyodkor. Widzę tutaj szansę gości na zwycięstwo w związku z tym postanowiłem puścić go za mniejszą stawkę. Pozdrawiam !
---------------------------------------- No i weszło ! Bunyodkor wygrał spotkanie wynikiem 0-1 dzięki czemu wszedł pięknie kurs 7,40 - najwyższy w tym temacie ???? Kto skorzystał ten się cieszy ! Pozdrawiam ????
Statystyki Ilość meczy : 24 Wygranych : 15 Przegranych : 8 Zwrot : 1 Grając single z podpórką na remis skuteczność wynosiła by : Wygranych : 20 Przegranych : 3 ------------------------------------------------------- Zysk / Strata : 774 EUR Stan początkowy : 500 EUR Stan aktualny : 1274 EUR Za nami 24 mecze. Jeżeli chodzi o zysk to według mnie jest zadowalający gdyż w niecałe 2 dni podwoiłem stawkę ponad dwukrotnie. Zauważyłem, że skuteczność byłaby znacząco wyższa gdybym grał mecze z podpórką na remis (do tej pory było 5 remisów w związku z tym skuteczność mogłaby wynieść 20 - 3). Mimo to wolę grać czyste 1 lub 2. To w jaki sposób korzystacie z moich typów zależy już wyłącznie od Was. Pamiętajcie, żeby po skorzystaniu z mojego typu kliknąć przycisk "dzięki" - wiem wtedy, ilu osobom pomogłem ???? Jak już mówiłem na dziś jest bardzo uboga oferta, być może znajdę jeszcze z dwa single ale niczego nie gwarantuję. Pozdrawiam i zapraszam do dalszej wspólnej gry ????
25.Litwa - Rosja | 2 | @1,37 | 500 EUR 500 EUR (WYNIK 0-0) Kolejny remis... Myślałem, że Rosjanie będą chcieli pokazać w tym meczu na co ich stać, że mają szansę powalczyć o wysokie miejsce na Euro lecz po tym meczu jestem już pewien, że nic dobrego ich na tych mistrzostwach nie czeka... Niestety dzisiejszy dzień kończę na minusie w związku z tym muszę to teraz odrobić. Pozdrawiam