Barcelona - Benfica 1 @1.60
Sevilla - Wolfsburg 1 @1.85
ako: 2.96
stawka: 100j
unibet
-------------------------------------------------------------
Barcelona - Benfica 1 @1.60
Sevilla - Wolfsburg 1 @1.85
Young Boys - Atalanta 2 @2.05
ako: 6.07
unibet
-----------------------------------------------------------------------------------------
z powyższych spotkań kombinacje:
Barcelona + Atalanta 2 DNB + Sevilla
ako: 4.50
unibet
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Barcelona handicap azjatycki -1 + Atalanta 2 DNB + Sevilla
ako: 5.74
unibet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barcelona + Atalanta 2 DNB + Sevilla handicap azjatycki -1
ako: 6.44
unibet
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barcelona handicap azjatycki - 1 + Atalanta 2 DNB + Sevilla handicap azjatycki -1
ako: 8.22
stawka: 73j
unibet
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. Przerwa od poważnego - normalnego grania do wtorku, czyli powyższych spotkań. Muszę zresetować łeb. Jestem przemęczony graniem, pracą. Trzeba odpocząć. Dodam, że mam grubo zagrany dubel
Sevilla + Barcelona. Atalantę finalnie odrzuciłem od tego dubla na grubo. Tutaj podałem na podbitkę i "ratowanie" tematu, chociaż zdziwię się jak Young Boys to wygra. 99% typów z tego tematu gram .Jedyne co to może zagram jakąś taśmę na sobotę i niedzielę za 2 zł system MAXICOMBI w STS dla "for fun".