>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

single - duble - triple - ako

G 0

gubernator_nh

Gość
z wczorajszych zysk : +75,70 j :)
szkoda, że ten miesiąc nie liczy się do oficjalnego konkursu. Od stycznia walka !!!

Podsumowanie grudnia: + 515 j

G 0

gubernator_nh

Gość
Grają w przewadze, prowadzą i tracą gola na 1-1. Dzień na lekki minus, nieodczuwalny

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
G 0

gubernator_nh

Gość
Od dziś nie ruszam kursów mniejszych niż 1.50 czy 1.60. Nawet nad tymi podanymi trzeba się zastanowić - to będzie zależne od pewnych składowych.

G 0

gubernator_nh

Gość
Hasło dzisiejsze: "wyyyyłąąącz telewizor włąąącz myślenieeee"

Radomiak - Piast 2 @3.75, stawka: 25j, unibet

Arminia- Bochum 1 @2.25, stawka: 25j, unibet

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
G 0

gubernator_nh

Gość
Bilans grudnia: + 406.25j

"woolnyyy wyybórrr wooolny wyybór - stop segregacji saaaanitaaarnej"

G 0

gubernator_nh

Gość
53 typy oddane w grudniu, liczyłem na szyko. Na pewno jest ponad 50.

Na dziś nic, poluję na LIVE na większy kurs jak będzie na Leipzig, wg mnie wygrają na wyjeździe. I ogólnie coś na live

G 0

gubernator_nh

Gość
Dobra Panowie i być może Panie. Wolne wnioski tak zwane :). W tym miesiącu nie biorę udziału w konkursie, jednak potraktuje go raczej tak jakbym brał, czyli nie liczy się samo wypracowanie zysku, tylko walka o podium to minimum, ale mam duszę sportowca , nie tylko duszę, więc zawalczę o 1 miejsce. Przeglądnąłem wczoraj tematy i na razie konkurencja wymiata w grudniu: typerskoki typerskoki zysk ponad 1000j i Waldi1979 Waldi1979 zysk ponad 500 czy 600 j - jesli dobrze patrzę. Reszta na razie raczej nie stanowi zagrożenia (chciałem Was zmotywować :D ) , ale mamy połowe miesiąca, więc wszystko sie może odwrócić o 180 stopni :)

Do góry Bottom