>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Siatkarski chat

S 9K

sudo

Użytkownik
I serio nie sluchajcie tego tadzina,Reska nie ma nic do powiedzenia,apatyczna,bez wiary,nawet o seta moim zdaniem ciezko

K 12,8K

koski

Użytkownik
Dla mnie to jest fenomen przy dostać w papę 0-3, gdzie rywal miał na młotku Bołądzia na ujemnej efektywności xD Trzeba przyznać, Winiar potrafi "budować" zawodników.

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Wez sie nie kompromituj tylko napisz cos uzytecznego dla uczestnikow,nikt nie potrzebuje twoich dziecinnych,glupkowatych komentarzy ekspercie z wyżebraną reputacją
graty udalo sie trafic pierwszy bet z kursem 1.1, mozesz zaczac swietowac mistrzu
Post automatycznie złączony:

Dla mnie to jest fenomen przy dostać w papę 0-3, gdzie rywal miał na młotku Bołądzia na ujemnej efektywności xD Trzeba przyznać, Winiar potrafi "budować" zawodników.
boladz dla odmiany zagral dzisiaj slabo ale rasel z kwolkiem rewelacyjnie, dla odmiany w porownaniu do masy poprzednich meczy gdzie oh nie istnieli i gral jeden boladz

inna sprawa ze botti sam sobie mecz przegral tym wyjsciem louati+cebularz

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
kaczmarek to juz nawet jak po drugiej stronie chełm to i tak gra chłam chlop 3 pkt atakiem uciułał i 27% zmieniony przez lorenca.

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
cuprum nie wykorzystalo okazji w 1st secie bo olsztyn dosc niemrawy byl jak na nich do tego 11 pkt bledami oddane no ale to i tak nie dalo cuprum seta, jak olsztyn sie minimlanie poprawi to szanse dla cuprum zerowe, a ze olsztyn juz tego seta zagral slabo a i tak wygral to ja tu widze tylko mozliwosc poprawy a takowa nieznaczna chocby poprawa juz da spokojny set dla olsztyn z 4-5 pkt przewagi w wyniku koncowym

pinio1111 450,4K

pinio1111

Użytkownik
Olsztyn gra zdecydowanie najsłabszy mecz w tym sezonie, ale Stilon miał już kilkanaście kontr, z których wykorzystał tylko kilka.

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
imo aspekt psychy "gramy na ostatnia druzyne ligi no to juz punkty zdobyte" no i weszli w mecz jak weszli i wyszlo ze sami sobie wiecej szkód robili niz przeciwnik i trzeba bylo sie cos tam ogarnac
bo cuprum to ogolnie straszna bida z nedza, to juz chełm ma momenty o wiele ciekawszej gry

i szczerze jak todorovic sypaczem byl jakim byl (czyli bardzo przecietnym) tak ta zmiana na tego brazola to nie widac zadnej poprawy a wrecz jest chyba gorzej szczerze

K 12,8K

koski

Użytkownik
Nie no Gorzów trochę miał pecha, bo praktycznie na finiszu przygotowań do sezonu wypadł z powodu kontuzji rozgrywający i za niego ściągnięto awaryjnie Veloso.

pinio1111 450,4K

pinio1111

Użytkownik
Ten Thiago to się pojawił bo nie było już nikogo innego przed rozpoczęciem sezonu. Miał być Carisio, ale wiadomo jak to się skończyło. Mogli chociaż słabego Stępnia zostawić, to by i tak lepiej sypał od brazola. Maciejewicz to wiadomo że ma miejsce przez tatusia załatwione.
Z tym że dzisiaj ten pierwszy set to nie przegrał Thiago, tylko Henno, Chizoba, Kania, którzy nie potrafili skończyć ważnych piłek, które były dobrze wystawione.

Do góry Bottom