po wpisie widac ze otrzymujesz ode mnei nagrode specjalna bo nie mam zadnego zakladu pogranego na te kolejke na MŚ.Po wpisie widać że pograłeś Niemcy![]()
PAPA
po wpisie widac ze otrzymujesz ode mnei nagrode specjalna bo nie mam zadnego zakladu pogranego na te kolejke na MŚ.Po wpisie widać że pograłeś Niemcy![]()
Trzymanie na siłę Grozera na boisku to był kryminał. John, na dziś, w każdym elemencie jest lepszy i siedzi sobie na ławcewiniar sie moze podobac, na boisku ma grać mój kolega grozer bo to mój kolega, nie liczy sie wynik nie licza sie statystyki, nie liczy sie to ze grozer skonczyl 3 pilki w secie granym do 40 punktow, ma grac mój kolega i to sie liczy, wygrywanie nie ma znaczenia.
i to sie szanuje taki kunszt
Tam żaden trener nic nie zrobi jak nie ma materiału ludzkiego. Kilku emerytów i reszta to przeciętniaki.pinio1111 dobra niech te serby rzucaja ręcznik, to nei ma sensu xD
cretu to poleci po MS nie ma innej opcji
Nie no, bez jaj. Rok temu i dwa grali jeszcze dziadkowie Atan, Uros i Podrascanin i oni jednak stanowili o sile tej repy. Zabrakło trzech weteranów i nie ma Serbów.rok temu gral niemal ten sam sklad i wyniki byly na miare potencjalu tak wiec no sie nie zgodze
zreszta 2 i 3 lata temu ten sklad tez byl w sumie niemal identyczny, no moze 3 lata temu kovacevic lepiej ogarniał
posprawdzaj se sklady bo mocno poplynales, podrascanina grajacego w kadrze to ja tylko na IO rok temu kojarze, tak to pare lat ladnych nie gra, luburic jest jedynka u serbow od kilku ladnych sezonow, a kowacewicz no to on sie nadaje.. nie wiem do czego. bez powodu w lidze taki podrascanin wgl nie gra w szostce, kowacewicz posadzony na lawie przedmandiraciego w piacy, no i atan to se gra u grekow a luburic u ruskich.Nie no, bez jaj. Rok temu i dwa grali jeszcze dziadkowie Atan, Uros i Podrascanin i oni jednak stanowili o sile tej repy. Zabrakło trzech weteranów i nie ma Serbów.
Na ME w 2023 Podrascanin grał na bankposprawdzaj se sklady bo mocno poplynales, podrascanina grajacego w kadrze to ja tylko na IO rok temu kojarze, tak to pare lat ladnych nie gra, luburic jest jedynka u serbow od kilku ladnych sezonow, a kowacewicz no to on sie nadaje.. nie wiem do czego. bez powodu w lidze taki podrascanin wgl nie gra w szostce, kowacewicz posadzony na lawie przedmandiraciego w piacy, no i atan to se gra u grekow a luburic u ruskich.
sezon 2023 w LN gdzie mieli 9te miejsce czyli takie ich standardowe miejsce grali luburic jovovic kujundzic ivovicz peric czyli wszyscy ktorzy aktualnie sa w skladzie, wtedy to nawet mecz z polska wygrali, teraz te same grajki dostaja 0-3 od czechow heh
poplynales w kosmos z tymi "3 weteranami"
ano gral, w LN 23 i 24 nie gral, ostatni jego turniej to rok temu IO no i koniec kariery reprezentacyjnej.Na ME w 2023 Podrascanin grał na bank
Zagrał całą ligę narodów w 2024ano gral, w LN 23 i 24 nie gral, ostatni jego turniej to rok temu IO no i koniec kariery reprezentacyjnej.