>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Luźna dyskusja Siatkarski chat

pinio1111 379,5K

pinio1111

Użytkownik
winiar sie moze podobac, na boisku ma grać mój kolega grozer bo to mój kolega, nie liczy sie wynik nie licza sie statystyki, nie liczy sie to ze grozer skonczyl 3 pilki w secie granym do 40 punktow, ma grac mój kolega i to sie liczy, wygrywanie nie ma znaczenia.

i to sie szanuje taki kunszt
Trzymanie na siłę Grozera na boisku to był kryminał. John, na dziś, w każdym elemencie jest lepszy i siedzi sobie na ławce🤣

S 40,6K

sobolekk

Użytkownik
Jestem w stanie wytłumaczyć dlaczego grozer wychodzi w pierwszym składzie bo tu chodzi o potencjał i też bym tak robił , ale jak nie idzie to trzeba zmieniać od razu

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
bo jest kolegą winiara, dlatego. w poprzednim poscie podkreslilem to zreszta chyba 3 krotnie.

a z tego powodu ze weber nie jest kolegą winiara i ze sie nie lubią to weber cyklicznie nie dostaje powołania do kadry. taka ciekawostka numer 2.

szkoda ze w tym sezonie winair zapomnial powolac fromma, to by ekipa była.

C 328,5K

czary-mary

Użytkownik
Serbowie przegrali 1 seta z Czechami. Mecz bardzo wyrównany. Serbowie grają na fajnym procencie w ataku i role w meczu się odwrócą. Serbia wygra mecz kurs 1.95❌
Serbowie w swoim optymalnym składzie, do składu wrócił Kujundzic. Jest Luburic, Peric, Jovovic, Masulovic, Nedeljkovic także skład co najmniej solidny. Czechów ciągnie Indra, drugi lider Vasina słaby mecz, pozostali to nie ten kaliber.

Ostatnia edycja:
pinio1111 379,5K

pinio1111

Użytkownik
pinio1111 pinio1111 dobra niech te serby rzucaja ręcznik, to nei ma sensu xD

cretu to poleci po MS nie ma innej opcji
Tam żaden trener nic nie zrobi jak nie ma materiału ludzkiego. Kilku emerytów i reszta to przeciętniaki.
Ja to nigdy nie zrozumiem jak Cretu mógł zostawić Słowenię, na rzecz tej śmiesznej Serbii bez perspektyw.
No ale o Serbii to pisałem przed mistrzostwami i dla mnie to co dziś widzę to żadne zaskoczenie

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
rok temu gral niemal ten sam sklad i wyniki byly na miare potencjalu tak wiec no sie nie zgodze
zreszta 2 i 3 lata temu ten sklad tez byl w sumie niemal identyczny, no moze 3 lata temu kovacevic lepiej ogarniał

pinio1111 379,5K

pinio1111

Użytkownik
rok temu gral niemal ten sam sklad i wyniki byly na miare potencjalu tak wiec no sie nie zgodze
zreszta 2 i 3 lata temu ten sklad tez byl w sumie niemal identyczny, no moze 3 lata temu kovacevic lepiej ogarniał
Nie no, bez jaj. Rok temu i dwa grali jeszcze dziadkowie Atan, Uros i Podrascanin i oni jednak stanowili o sile tej repy. Zabrakło trzech weteranów i nie ma Serbów.

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
Nie no, bez jaj. Rok temu i dwa grali jeszcze dziadkowie Atan, Uros i Podrascanin i oni jednak stanowili o sile tej repy. Zabrakło trzech weteranów i nie ma Serbów.
posprawdzaj se sklady bo mocno poplynales, podrascanina grajacego w kadrze to ja tylko na IO rok temu kojarze, tak to pare lat ladnych nie gra, luburic jest jedynka u serbow od kilku ladnych sezonow, a kowacewicz no to on sie nadaje.. nie wiem do czego. bez powodu w lidze taki podrascanin wgl nie gra w szostce, kowacewicz posadzony na lawie przedmandiraciego w piacy, no i atan to se gra u grekow a luburic u ruskich.
sezon 2023 w LN gdzie mieli 9te miejsce czyli takie ich standardowe miejsce grali luburic jovovic kujundzic ivovicz peric czyli wszyscy ktorzy aktualnie sa w skladzie, wtedy to nawet mecz z polska wygrali, teraz te same grajki dostaja 0-3 od czechow heh

poplynales w kosmos z tymi "3 weteranami"

pinio1111 379,5K

pinio1111

Użytkownik
posprawdzaj se sklady bo mocno poplynales, podrascanina grajacego w kadrze to ja tylko na IO rok temu kojarze, tak to pare lat ladnych nie gra, luburic jest jedynka u serbow od kilku ladnych sezonow, a kowacewicz no to on sie nadaje.. nie wiem do czego. bez powodu w lidze taki podrascanin wgl nie gra w szostce, kowacewicz posadzony na lawie przedmandiraciego w piacy, no i atan to se gra u grekow a luburic u ruskich.
sezon 2023 w LN gdzie mieli 9te miejsce czyli takie ich standardowe miejsce grali luburic jovovic kujundzic ivovicz peric czyli wszyscy ktorzy aktualnie sa w skladzie, wtedy to nawet mecz z polska wygrali, teraz te same grajki dostaja 0-3 od czechow heh

poplynales w kosmos z tymi "3 weteranami"
Na ME w 2023 Podrascanin grał na bank

T 27,3K

tadzin

Użytkownik
Na ME w 2023 Podrascanin grał na bank
ano gral, w LN 23 i 24 nie gral, ostatni jego turniej to rok temu IO no i koniec kariery reprezentacyjnej.

ogolnie taka "ciekawostka" w 1/4 tych ME 23 serby graly z polska no i wyjsciowy sklad na skrzydlach taki sam jak w dzisiejszym meczu z czechami... kujundzic peric luburic. sypa todorovic (ktory aktualnie grzeje lawe bo jovovic mimo wszystko lepszy) srodek inny bo byl podrascanin i krsmanovic a teraz nedejlkovic masulovic

Do góry Bottom