Polska podobnie z Niemkami. Mimo wszystko Japonki o wiele większe rozczarowanie. Nie dość że straciły seta to w pozostałych dwóch było bardzo blisko.Dominikana 4 set
12:4
16:9
22:18
23:25
Kobiety
NooChinki zmiotą tajki, najsilniejszy skład
Ty jesteś chory psychicznie?? leczysz się czy nie bardzo?Noo
Właśnie widać jak zamiatają
Podałeś dwa najgorsze buki do siatkówki. Z postu wynika, że grane było w ziemniakach gdzie te limity są dużo wyższe niż na betfair. No i siatkówka w polskich bukach nie jest niszowa. Zresztą nie chodzi tu o to ile ktoś postawił, a że druga osoba zainteresowała się danym meczem bo ktoś postawił 1500 czy 1800 zł na jakiś zespół w ziemniaku. Nie jest to jakaś ekstra wyrocznia, no ale tyle ile wiem to odpowiedziałem.
Na pinku akurat siatkę można grubo stawiać, na ligę narodów limit 920 euro, ale jak postawisz za max to możesz dorzucać kolejny. Post czysto informacyjny jakby ktoś chciał grać na pinnacle.
boze swiety co ty wypisujesz, juz te buki do grania siatkowki to pomine z litosci ale 'natlulki punktow na slabiakach' no ta te slabiaki to portugalce czy rumuniiPodałeś dwa najgorsze buki do siatkówki. Z postu wynika, że grane było w ziemniakach gdzie te limity są dużo wyższe niż na betfair. No i siatkówka w polskich bukach nie jest niszowa. Zresztą nie chodzi tu o to ile ktoś postawił, a że druga osoba zainteresowała się danym meczem bo ktoś postawił 1500 czy 1800 zł na jakiś zespół w ziemniaku. Nie jest to jakaś ekstra wyrocznia, no ale tyle ile wiem to odpowiedziałem.
W reprezentacji Ukrainy główni zawodnicy zrezygnowali z gry w reprezentacji. Nabili sobie bilans na najgorszych drużynach w LE i dlatego mają 4-1. Nie grali z nikim z czołówki. Jaki tam będzie wynik to mi lata wiadomo gdzie, ale zakładam że ludzie mogli się sugerować h2h Ukrainy z Belgią (gdzie Ukraina chyba ostatnio wszystko wygrywała i to gładko) + bilansem w tegorocznej LE gdzie Ukraina grała z ogórkami.
PS. Na Uni którego używam głównie podczas pracy mogę na Ukrainę rzucić 3,5k bez akceptacji. Wszystko co powyżej do akceptacji. To odnośnie fantastycznego do siatkówki Betfaira