No jasne a dzisiejszej nocy Kanada gładko wygrała z Niemcami u siebie tak? ???? Najwidoczniej wygrana Niemców z Kanadą, USA i Polską to nie przypadek - po prostu potrafią wygrać z każdym i tyle. W tych składach, które dziś wystąpią po prostu promocją jest kurs na USA, gdyby nie mecz w Ottawie to kurs byłby jeszcze mniejszy. Osobiście zagrałem USA za 5500PLN i wierzę w to że Kanada dziś nie będzie miała nic do powiedzenia.KANADA 2.5 LVBET
adi0391 Skoro twierdzisz, że dla USA to taki mecz jak dla nas z Ruskimi to chyba nie sprawdzałeś ich bezpośredniego bilansu... ostatnie ich 12 meczy to tylko 4 zwycięstwa teamu z USA... Liczę tutaj wszystkie mecze, łącznie z rozgrywkami Pan American, NORCECA Championship, Pucharem Świata czy LIgą Światową. Amerykanie pokazali w meczu z Niemcami, że w tym tygodniu trzeba stawianie na nich sobie odpuścić, a jeżeli już na upratego to przeciwko nim.. I ja właśnie na upartego dam te +/- 200 na ich porażkę.
Jaki skład Francji na potyczki w Bułgarii z Brazylią, Kanadą i Bułgarią?
Na fortunie kurs 1,5, dla mnie do grania USA u siebie, Heynen dużo rotuje składem, daje pograć młodym wilkom, a w kadrze USA jest cała elita brakuje tylko środkowego Davida Lee. Polsce od zawsze ciężko gra się z USA (5 ostanich meczy jedna wygrana) dodatkowo graja w Czykago, ja pobieram win USA