dawidbarca
Użytkownik
Algieria- Włochy
Typy: Under 116.5 (1.75) B365
Jak dla mnie zbyt duże ryzyko na granie takiego czegoś w meczu praktycznie o nic. Dla Dominikany ważne są 3punkty. Nie mówię, że typ nie wejdzie ale pewność 10/10? No nie wiem...Algieria-Dominikana under 43.5 pts 1 set @ 1.8 sts 10/10
Kto moze niech biegnie... Linia u innych bukow to 40.5... Algieria poza meczem ze slabiutka GBP najwoecej ugrala 17 pts w 3 secie z Wloszkami... Wyniki sa wymowne...
Powodzenia
Podpisuję się pod tym obiema rękami, choć mam trochę inny pomysł na ten mecz. Granie hc na Włoszki to niezły pomysł, ale czy ugrają dwa sety? Mają spore przestoje w grze i to mnie niepokoi w tym typie, dlatego zdecydowałem się zagrać over setowy. Bardzo wątpliwe by mecz skończył się 3:0 dla którejś z drużyn.Włochy - Rosja Spotkanie o pierwsze miejsce w grupie A, wypadałoby je obejrzeć. Obie drużyny patrząc na statystki w niemożliwy sposób zbliżone. Taka sama ilość punktów (komplet 12), taki sam stosunek setów (co więcej - dokładnie takie same wyniki w poprzednich 4 meczach), a nawet bilans punktowy jest bardzo bardzo zbliżony (minimalnie na plus dla Ruskich). Ruskie z kompletem, ale mi ich gra się nie podoba. Na razie wszystko opiera się na wieżach - Gamova i Goncharova po prostu kończą ile trzeba. Straszliwie brakuje mi gry środkiem, jakiś szybszych akcji, dominują zdecydowanie świeczki na skrzydło/drugą linię. Chyba najstarsza na turnieju Estes prezentuje się całkiem nieźle. Liubov jakoś po prostu nie pasuje mi do tej kadry, mimo że to świetna siatkarka, ale to takie moje subiektywne odczucie. Włoszki to, może nie kompletnie, ale jednak sporo inna drużyna. One grają środkiem po prostu do znudzenia, te obiegi szczególnie Gioli dają sporo punktów. Drużyna włoska korzysta głównie z usług tych najbardziej doświadczonych zawodniczek i myślę, że to dla niektórych ostatni dzwonek na jakiś duży sukces w kadrze (Przewiduje też po IO spore obniżenie siły ognia Italii i mały kryzys, ale to już nie będę się rozpisywał). Duży ciężar będzie na Costagrande i Del Core, po prostu muszą zagrać jak za najlepszych lat. Siostry Bosetti grają zależnie od dnia. Na pewno warunki fizyczne po stronie Rosjanek. Mają swoje armaty, ale nie wydaje mi się, żeby Gamova i Goncharova miały łatwe zadanie, blokować Italia na pewno potrafi. Mecz trudny do typowania, ale ja bym na pewno Rosjankom pieniędzy nie powierzał, a ludzie chyba to robią, bo spadki są. Na czysto Włoszki też raczej nie zagram, ale z handi po niezłym kursie spróbować warto.
Nie opłaca się. Japonki i tak nie mają szans na zmianę pozycji i mogą sobie rezerwy wpuścić, a GBR jak nie robi swoich błędów to coś tam potrafi zagrać. Według mnie po takim kursie totalnie się nie opłaca.
Nie chce mi się wierzyć że Japonki wyjdą rezerwami, to jest jednak ważny turniej i np na takiej Wielkiej Brytanii mogą poćwiczyć jakieś nowe zagrania, kombinacje itp Ja tutaj proponuję typ podobny jak na Dominikanę po kursie 1.9 1 set under 43,5 pkt myślę że powinien wejść spokojnie.Nie opłaca się. Japonki i tak nie mają szans na zmianę pozycji i mogą sobie rezerwy wpuścić, a GBR jak nie robi swoich błędów to coś tam potrafi zagrać. Według mnie po takim kursie totalnie się nie opłaca.
Dominikana ???? +++
Szczególnie ta 8-ka co odpuściła w badmintona ????Azjaci mają w naturze walkę do końca (brak odpuszczania)
Zgadzam się Panami mariokiem i damnie - będą co najmniej cztery sety. Można tutaj spróbować trochę inną grę: powyżej 181,5 pkt (1,85 expekt lub Bet365). Wygraną daje nam rozegranie 4 setów (w dwóch pada wynik 25:20 i w dwóch 25:21). Nie chce mi się wierzyć że przy tak wyrównanym poziomie obydwu drużyn i stawce meczu różnice punktowe będą duże. Nie mam też takiego zaufania do Włoszek jak Mariok który uważa że ugrają minimum dwa sety, Rosjanki mogą okazać się zbyt silne. Ryzyko wejścia takiego tego zakładu wzrasta nieznacznie w porównaniu over 3,5s ale podniesienie kursu o 0.4 jest opłacalne.Podpisuję się pod tym obiema rękami, choć mam trochę inny pomysł na ten mecz. Granie hc na Włoszki to niezły pomysł, ale czy ugrają dwa sety? Mają spore przestoje w grze i to mnie niepokoi w tym typie, dlatego zdecydowałem się zagrać over setowy. Bardzo wątpliwe by mecz skończył się 3:0 dla którejś z drużyn.
over 3,5s @ 1.44 6/10 Pinnacle
Zgadzam się z tym postem. Amerykanki pewnie wyjdą rezerwą, ale nawet to nie oznacza, że będą chciały przegrać. Turczynki dzisiaj duża koncentracja w parze z brakiem tej koncentracji u Amerykanek i księgujemy piękny kurs 2.86Tu nie chodzi o stawianie na Brazylijki po marnym kursie tylko na Turczynki po kursie około 3,00 Amerykankom byłoby na rękę wyrzucić z turnieju Brazylijki, które mogą się w każdej chwili obudzić. Dlatego ja próbuję dzisiaj na Turcję w Betsafe @2,85