>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ciagle przegrywali i gonili. 1-0 2-0 2-1 a potem jak wyszli na 6-3 to juz marne szanse byly, ostatecznie 6-5 i handi ciut za male. Mnostwo bramek a tyle oslabien.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Co do typów C1amaka to zdecydowanie polecam Litomerice. Ja pograłem rano 2.20 w Tipico - aktualnie w necie nigdzie nie ma. Został STS i Maxsa. Jeżeli chodzi o Bielsko to kursy poleciały w netowych do 1.4 (max) i z tego co gadałem z kumplem to nie opłaca się tego grać. Uralochka grała już kiedyś rezerwami i się przejechałem. Mają mocny skład mimo wszystko, a do tego w pierwszym meczu wygrały 3-0 (w setach do 15, 9 i ?(niewiem)), więc pierwszy skład był mega lepszy od Bielska. Co z rezerwami? 1.4 wg mnie nie warto brać

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Btw. jawek i c1amak. Jak znajdziecie coś na najbliższą kolejkę PLKK i wgl na następne to z wrzucaniem gdzieś typów poczekajcie aż wystawią wszyscy ofertę, to wtedy będzie można sensownie coś złapać, a tak to pogra się po 35 zł w Tobecie i nara.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
telprzem ???? mam nadzieję że masz dobre i sprawdzone źródło z tym FIXem bo spotkanie jest na live w bahu i właśnie pocisnąłem je mocniej
btw.: ciekawa sprawa z tym fixem, bo nigdzie tego nie usuwali ani kursy nie leciały na ten remis

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
56.minuta i wynik 1:4... o remisie można zapomnieć... całotygodniowy zysk w dupie... a kurde coś mnie zastanawiał ten całkowity brak zmian kursów na to spotkanie... to się załatwiłem ????

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Jestem na pewnym forum od ponad roku, dziś dostałem od admina taką wiadomośc: pierwszy raz od mojego pobytu nna forum:

Hello

There is a pick with +4.0 odd today. High possibility of positive
outcome. I won&#39;t post it @ ***** since it&#39;s from other board.

Anyway I decided to share it for everyone at our *******.
Game starts at 17.30 pick will be posted half of hour before the game.

Temat maila: FIXED hockey game today - access info.

Admin jest poważnym człowiekem wiec maila potraktoewałem poważnie, widać źle zrobiłem.

Przykro mi c1amak, ja taz ostro popłynąłem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
koniec szydery, wszystkie typy, nawet te &#39;fixy&#39; podawac w swoich tematach a nie w SZ
a po2 nie wynosic typow z SZ, OLO wiesz o czym pisze, dales under over w vipach chyba tylko dla %
organizujemy sie !!!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom