>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Roxi dziś raczej nie dostanie nic, nie ma info na mailu ani na stronie. Poz tym czy Wy ludzie czytacie, że ja sie tym zajmuje??:| Roxi przekazała mi pałeczkę ( tylko nie wiem jak to zrobiła jako kobieta ale tak właśnie jest:p )

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ciagle ktos mnie wypytuje na gg albo pw a przeciez ja tego nie dostane tylko Prasa o ile bedzie a dzis nie bedzie bo info o wplacie jest z wyprzedzeniem. Juz conajmniej 3 osoby ze strefy zagaduja tego kolesia i po co? Przeciez kupujemy razem i typ jest wspolny, kazdy z was bedzie tam k... pisac? Jaki sens ludzie? Zawracacie tylko glowe a on i tak poda wtedy kiedy bedzie miec i nie ma zadnego sensu pisac ciagle czy cos ma i kiedy, bedzie to bedzie.

Litex i Terek to juz kazdy plotkuje ze do gry ale to nie sa fixy z tego zrodla.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Przeniosłem Tutaj Twojego posta ;)
Ja tam nie wiem... wstęp długi. Średnio poważny. To znaczy próbował pokazać się z dobrej strony. Typy podał. Wkleiłem. Zobaczymy ;)
Ale tego kolesia od fixu w Championship chyba i tak nikt nie pobije ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Zheng to ubiegłoroczna półfinalistka Wimbledonu, wygrała 7 turniejów singlowych i ponad 10 deblowych. Będzie fixowała? po co??:| To jest co najmniej porównywalne z fixem NBA ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
A ja zagrałem sobie peffke Foxa.
Jako, że ostatnio dość często podsyłałem wyniki Foxowi do pracy to też trochę się podszkoliłem z krykieta.
Póki co 7 over i ani jednego sixa :]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
apropos fixów, źródełko nasze na które się zdecydowaliśmy oferuje fixa za 200zł przed i 100 zł po meczu. Wchodzimy?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Angole zakończyli swoją dwudziestę z 2 sixami ,drugi ich six padł w ostatniej piłce.Mecz był przerwany na kilkanaście minut z powodu opadów deszczu.Mam nadzieję,że deszcz nie przeszkodzi rywalizacji,gdyż 7 sixów machnąć w 20 overach jest bardzo trudno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom