>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Hehe teraz to wątpię by ktoś nie uwierzył w moc źródła Roxi ???? Oby to była Rumunia bo mam wrażenie że stamtąd zawsze typki wchodzą :p

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
p r a s a s i e t y m z a j m u j e j a n i e j e s t e m &quot;c a l a&quot; z e b y r o b i c z s i e b i e b o g a s k a r b n i k p l a c i i t y p j e s t n a s z w s p o l n y

nie mam pewnosci na razie dla mnie to jest jeszcze text, kwestia wiary czy az tyle jest fixow na serio? co kolejke? jesli tak to ok ale ja nie wiem, jestem czlowiek malej wiary chociaz denerwowalam sie bardziej przed rumunia...

xavy 386

xavy

Użytkownik
jeśli jutro zostanie zakupiony ten typek z naszego budżetu to proszę, żeby mi ktoś podesłał smsa z tymże meczem... nr kom podany w odpowiednim temacie

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
ja mysle ze jednak nie bedzie, na razie nie ma info, plotka o sobocie sie nie potwierdza ale ja uwazam, ze to dobrze. nie wierze w fixy co 3 dni i skoro bedzie weekend a nic nie dadza to znaczy ze nie sprzedaja gowna na sile tylko czekaja na 100% fix - mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie bo jesli by mieli do kilka dni fixa to ja chyba przestaje wierzyc w takie zrodlo albo jestem na tyle naiwna ze nie wierze iz jest az tyle walow. moze i sa ale czy zawsze ktos o tym wie? chyba nie, no ale czekamy...

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Gadalem z adminem na jednym blogu ktory mial takie same typy jak to zrodlo Roxi i myslalem ze to samo zrodlo, ale jak nie to tym lepiej:-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom