Gasly jest znienawidzony przez Marko i chocby nie wiem co sie dzialo to by go do Red Bulla nie wzieli. Wlasnie dlatego po swietnym sezonie 2020 Francuza nie przesuneli do glownej ekipy tylko wzieli Pereza czym wylamali sie z tradycji obsadzania w kokpicie tylko zawodnikow akademii Red Bulla.Ciekawe co na to Gasly
Strata kasy. Nie ma na to szans. Bylby to ogromny wizerunkowy strzal w stope. Zamiota to pod dywan jak zawsze. Aha a zresztą sprawa ewentualnego przekroczenia budzetu tak w ogole dotyczy sezonu 2021. Ile zespoly wydaly w tym roku będzie wiadomo dopiero jakos za rok.Sądzicie, że jest realna szansa na odebranie Maxowi Verstapenowi mistrzostwa w tym roku? Do jutra FIA ma się odnieść do oskarżeń Mecedesa i Ferrari o przekroczenie budżetu rzekomo przez Red Bulla i Astona Martina. Coś jest na rzeczy, bo Horner i s-ka zaczynają szeroko komentować sprawę, a Wolff raczej nie wyssał tego info z palca, bo ma w FIA zaufaną wtykę Shailę Ann Rao, która już któryś raz przekazuje mu poufne informacje. W zeszłym roku była inba z tytułem, może w tym również coś się zadzieje. Na tę chwilę Fortuna jako chyba jedyny buk w PL ma pełną ofertę na klasyfikację generalną. Kurs na Leclerca 500. Myślę, że za symboliczne 5 zł warto. Ten sport to coraz większy cyrk.
5 zł nie pieniądz, a FIA jest coś winna Wolffowi za zeszłoroczną farsę. Niech stracę, ale plułbym sobie w brodę, gdyby coś się odwaliło, a nie spróbowałbym.Strata kasy. Nie ma na to szans. Bylby to ogromny wizerunkowy strzal w stope. Zamiota to pod dywan jak zawsze. Aha a zresztą sprawa ewentualnego przekroczenia budzetu tak w ogole dotyczy sezonu 2021. Ile zespoly wydaly w tym roku będzie wiadomo dopiero jakos za rok.