>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

sezon 2012/13 - ciekawostki, kontuzje, pytania i rozmowy na temat NBA

Status
Zamknięty.
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Ja raz testowałem to z kumplem to jak obaj jednocześnie oglądaliśmy to nas wylogowywało czasami.
no tak, też o tym wspominał, ale użył słowa &quot;czasami&quot;, więc chyba nie było to jakieś mocno nagminne ????
NBAP15GTX354
łapcie ten kod na zniżkę. przesyłany dla tych, którzy mieli ILP rok temu, ale działa też dla nowych. Miał wygasnąć 1 października, ale wczoraj jeszcze działał, więc próbować. Mniej więcej o stówkę taniej wychodzi, więc nawet nieźle.

Otrzymane punkty reputacji: +4
blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
niby w jaki sposób są w &quot;dupie&quot;?
piszesz jak jakiś laik-fan, który na wieść o tym, że Kobe wypadł stwierdził &quot;o boshee, lejki bez Kobasa to katastrofa!&quot;
Otóż bardzo dobrze się stało - dzięki temu pełną kontrolę i wolną rękę nad prowadzeniem gry w ataku będzie miał Nash, który w pre u boku KB nie mógł do końca się odnaleźć. Będzie wykorzystywał do maxa Howarda i Gasola, co przy jego umiejętności gry z wysokimi znamionuje naprawdę mega rozpierduchę w pomalowanym rywali. Oni będą lepiej grać na razie bez Bryanta niż z nim, pytanie tylko czy jak to wszystko zatrybi, to czy KB wpasuje się jak wróci..

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
niby w jaki sposób są w &quot;dupie&quot;?
piszesz jak jakiś laik-fan, który na wieść o tym, że Kobe wypadł stwierdził &quot;o boshee, lejki bez Kobasa to katastrofa!&quot;

Otóż bardzo dobrze się stało - dzięki temu pełną kontrolę i wolną rękę nad prowadzeniem gry w ataku będzie miał Nash, który w pre u boku KB nie mógł do końca się odnaleźć. Będzie wykorzystywał do maxa Howarda i Gasola, co przy jego umiejętności gry z wysokimi znamionuje naprawdę mega rozpierduchę w pomalowanym rywali. Oni będą lepiej grać na razie bez Bryanta niż z nim, pytanie tylko czy jak to wszystko zatrybi, to czy KB wpasuje się jak wróci..
to po tym co mowisz, po co bylby kobe w tym zespole?

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
po to żeby w play-offach przy mega twardej defensywie robić różnicę i wygrywać dla LAL mecze, a nie żeby w październiku z Howardem i Nashem blowoutowac drużyny 0.300

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Ja mam pytanie do obstawiających NBA w BetClick&#39;u. Pojawi się tak normalny bet na handi czy tylko widełki, w granicach których zespół wygra?
I drugie: który z buków wg Was jest najlepszy do obstawiania Ligi? Chodzi tu o bogactwo ofert jak i fajne kursy ???? W porównaniu do BetClick&#39;a chyba wszystkie inne mają wyższe kursy ;p

macikis 5

macikis

Użytkownik
Ja osobiście obstawiam NBA w Bet365. Nie wiem czy kursy są wyższe ale na pewno dają możliwość wyboru poziomu handicapu czy sumę punktów w meczu co chyba nie nie oferują inne buki, jednak ręki nie dam sobie za to uciąć. Przejrzyj i zobacz czy Ci to odpowiada. Osobiście polecam ich.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Na forach piszą że ponoć Manu ma nie zagrac przeciwko NOH.Nawet bez niego SAS są azdecydowanym faworytem ale jeśli ktoś mógłby potwierdzić to info to pisać.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
W zapowiedzi na Nba.com można wyczytać: &quot; Manu Ginobili returns, though back spasms limited him to 68 minutes in four preseason games[...]&quot;
Więc pewnie zagra ale nie za długo ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Na forach piszą że ponoć Manu ma nie zagrac przeciwko NOH.Nawet bez niego SAS są azdecydowanym faworytem ale jeśli ktoś mógłby potwierdzić to info to pisać.
szczerze wilQu? Wydaje mi się, że nie ma to większego znaczenia czy Manu zagra czy nie dla końcowego rozstrzygnięcia ????

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Wzialem sobie te LP free na poczatku troche cieplo mi sie zrobilo, bo jak dalem subscribe to od razu dostalem smsa, ze z karty mi pobrali kase, ale okazalo sie, ze o tylko 1zl za transakcje (i tak duzo ;) ) do tego przypomnienie na tel o rezygnacji i mozna smialo korzystac
Hej Hej czas na NBA! Ciekawi mnie co dzisiaj LA pokaze...

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Wzialem sobie te LP free na poczatku troche cieplo mi sie zrobilo, bo jak dalem subscribe to od razu dostalem smsa, ze z karty mi pobrali kase, ale okazalo sie, ze o tylko 1zl za transakcje (i tak duzo ;) ) do tego przypomnienie na tel o rezygnacji i mozna smialo korzystac
Hej Hej czas na NBA! Ciekawi mnie co dzisiaj LA pokaze...
Jeśli nie mam karty kredytowej to nie mogę wziąć tego darmowego LP? Bo próbowałem i chcą koniecznie żeby im wpisać nr karty. Pisze tam jakieś inne numery ale nie chce przejść:;/: To chyba nie da rady?

A 694

addicted

Użytkownik
NBAP15GTX354

łapcie ten kod na zniżkę. przesyłany dla tych, którzy mieli ILP rok temu, ale działa też dla nowych. Miał wygasnąć 1 października, ale wczoraj jeszcze działał, więc próbować. Mniej więcej o stówkę taniej wychodzi, więc nawet nieźle.
blaise - jeszcze raz dzieki.

kod dziala rowniez dla platnosci ratalnej &quot;League Pass Regular Season + Playoffs (Installments)&quot;.
po znizce wychodzi $23.80 czyli troche ponad 75 PLN (przez 5 miesiecy, w sumie bedzie pewnie 375-400 PLN za caly sezon i play-offy).

zdecydowanie polecam taki sposob ogladania nba live i archive.. nie ma nic lepszego do porannej kawy niz 4 kwarta jakiegos dobrego spotkanie z poprzedniej nocy w HD.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
witam, ja mam takie pytanie, jak obejść podawanie numeru karty kredytowej gdy chcę tylko skorzystać z darmowego LP? można wpisać byle jaki liczby? (nie wiem czy to przejdzie - nie próbowałem )

host3234 85

host3234

Użytkownik
Nie da rady. Musisz wpisac numer kart debetowej zgodny z tym, co widnieje na karcie. Numer karty sklada sie z cyfr, ulozonych przez specjalny algorytm. Jesli wpiszes zly numer, to wyskoczy ci komunikat o błędnym numerze.
Swoją drogą:
rotoworld.com:
Monty Williams announced that Eric Gordon (knee) is out indefinitely, and GM Dell Demps said the Hornets will make a statement &quot;at the appropriate time.&quot;

Gordon just can&#39;t stay on the court. The Hornets sorely need their max player to be healthy, but after playing just nine games last year, he&#39;ll start this season sidelined. With Gordon out indefinitely, expect Roger Mason and Austin Rivers to pick up the bulk of the playing time at shooting guard, with Xavier Henry possibly getting into the rotation as well. Anthony Davis and Ryan Anderson will be asked to do all they can offensively.
Ten to ma pecha...

lax 1,2K

lax

Użytkownik
witam, ja mam takie pytanie, jak obejść podawanie numeru karty kredytowej gdy chcę tylko skorzystać z darmowego LP? można wpisać byle jaki liczby? (nie wiem czy to przejdzie - nie próbowałem )
Też miałem ten problem bo nie mam karty kredytowej, ale wystarczy wpisać nr zwykłej karty debetowej, chyba masz konto w banku?

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Sześciokrotny mistrz NBA z Chicago Bulls, były amerykański koszykarz Scottie Pippen będzie pełnił funkcję doradcy prezydenta tego klubu Michaela Reinsdorfa.
47-letni Pippen do tej pory zajmował stanowisko &quot;ambasadora zespołu&quot;. Przed dwoma lat były gwiazdor Bulls, Houston Rockets i Portland Trail Blazers (łącznie rozegrał prawie 1200 meczów, zdobywał średnio 16,1 pkt, miał 6,4 zbiórek oraz 5,2 asyst) trafił do Galerii Sław ligi NBA.
W latach 90., grając u boku znakomitego Michaela Jordana, Pippen sięgnął z drużyną z Chicago po sześć tytułów mistrzowskich.
Pippen już jako małe dziecko zetknął się z koszykówką, tworząc z pięcioma braćmi (urodził się jako... 12. dziecko Ethel i Prestona Pippenów) własną drużynę. W 1987 roku Seattle SuperSonics wybrali go w drafcie NBA z piątym numerem. W Bulls grał w latach 1987-1998 i 2003-2004.
W kolekcji ma także dwa złote medale igrzysk olimpijskich - Barcelona 1992 i Atlanta 1996.
Nazwisko Pippena znajduje się w gronie 50 najlepszych koszykarzy w historii NBA.

http://sport.wp.pl/kat,120244,title,Nowa-funkcja-Pippena-w-Chicago-Bulls,wid,15057917,nba_wiadomosc.html

cala 37

cala

Użytkownik
Panowie z racji tego ze pracowalem nie przegladalem oferty.Dzis patrze i przy wszystkich meczach w Bet365 jest ikona ze wszystkie mecze bedzie mozna ogladac live.
Ktos orientuje sie czy caly sezon bedzie dostepny i czy sa jakies oplaty??

host3234 85

host3234

Użytkownik
Ta ikonka to są &quot;Zakłady na żywo&quot;, a nie &quot;Transmisja live&quot;:&gt;
Jeśli chcesz obejrzeć live to LP jest darmowe do 7 listopada, lecz musisz podac numer karty kredytowej lub debetowej. Ewentualnie canal+ ,lub streamy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom