>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serie B, Serie C (temat zbiorczy)

T 0

typerexpert

Użytkownik
Cesena – Piacenza 15:30 , Sobota 9 Styczeń
Typ:piacenza(x2)
Kurs: 1,90 @ Bet365
5/10
Trener Casena ma spory problem. Około 13 zawodników kontuzjowanych w Casena. Petras, Biasi, Franceschini Ceccarelli, Matute, Piangerelli, Đurić. Feudis Od i Segarelli nie zagra dziś dla gospodarzy. Myślę, że Piacenza nie zmarnuje tej okazji. GL

simons 646

simons

Forum VIP
Cesena – Piacenza 15:30 , Sobota 9 Styczeń
Typ:piacenza(x2)
Kurs: 1,90 @ Bet365
5/10
Trener Casena ma spory problem. Około 13 zawodników kontuzjowanych w Casena. Petras, Biasi, Franceschini Ceccarelli, Matute, Piangerelli, Đurić. Feudis Od i Segarelli nie zagra dziś dla gospodarzy. Myślę, że Piacenza nie zmarnuje tej okazji. GL
Skad te informacje ?
Z tego co ja wyczytalem wynika ze Biasi, De Feudis, Segarelli wracaja do skladu. A prawdopodobna jedynastka to:
Antonioli; Volta, Biasi, Lauro; Schelotto, Segarelli, De Feudis, Parolo, Giaccherini; Do Prado; Bucchi
Takze bez wiekszych absencji.
Z kolei w Piacenza zadebiutuje w ataku Foti, dokladajac do tego fakt iz sa oni sa na przedostatnim miejscu wsrod druzyn w serie B jezeli chodzi o bramki na wyjezdzie, zbyt wiele bym nie oczekiwal. Do tego zabraknie nastepujacych zawodnikow: Lorio, Parfait, Graffiedi, Guzman
EDIT:
No i 3-0 ...

anarky 0

anarky

Użytkownik
Podejrzewam, że myslał, że ci gracze nie zagrają gdyż nie grali oni w poprzednim spotkaniu i myslał, że kontuzje w zespole są nadal....Dziś natomiast wiekszosc z nich juz zagrała.

pzdr

simons 646

simons

Forum VIP
gallipoli - Modena x2 @ 1.57 WilliamHill⛔

Jak to czesto bywa bukmacher z UK ma ladne kursy na serie B.
Co do samego spotkania, gallipoli boryka sie z problemami kadrowymi otoz kontuzjowani sa Franchini, Pallante, Daino, a zawieszony Abbate. Di Gennaro zostanei pewnie w domku gdyż szykuje sie do zmiany druzyny. Do tego niepewne są występy nastepujacych zawodnikow Ginestra, D&#39;Aversa i Maritato.
Gallipoli w serie B ladnie gra i nie jest druzyna do zlekcewanie mimo brakow, z drugiej strony Modena na 6 meczy na wyjezdzie przegralo tylko 1 takze x2 powinien wejsc a kurs ciekawy. Jak komus kurs nie odpowiada to polecalbym wynik peirwszej polowy X, ale oczywiscie (MOIM ZDANIEM) nie jest to tak pewne jak x2.

EDIT:
No i mniej prawdopodobny typ czyli X do polowy po 1.90 siadl, a x2 niestety nie, coz trudno, czasem warto zaryzykwoac
1-0

U 0

uzytkownik-50931

Użytkownik
Piłka nożna -&gt; Włochy -&gt; Serie B

20:45
Stadio del Conero, Ankona

AC Ancona vs. Lecce

Typ: under 2,5 ✅
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bwin

Mecz na szczycie w Serie B. Lider z Lecce przyjeżdża do wicelidera z Ankony. Zdecydowałem się wybrać under w tym meczu z paru powodów. Jednym z nich jest to, że jak wyżej wspomniałem jest to mecz czołowych drużyn ligi. Spodziewać się można uważnej gry z obu stron i wyczekiwania na jeden błąd rywala. Lecce jest dość bramkostrzelną drużyną, lecz z pewnością darzą rywala szacunkiem i nie rzucą się bezmyślnie do ataku. Strzelanie bramek będzie dla nich tym trudniejsze, że gospodarze dysponują solidną obroną, na własnym boisku tracą zaledwie 0,5 bramki na mecz.
Sądzę, że ten mecz będzie przez dłuższy czas toczył się na remis, z którego mogą widzieć korzyści obydwa zespoły. Goście dzięki podziałowi punktów utrzymają pozycję lidera, natomiast AS Ancona będzie mogła stwierdzić, że zachowała dwupunktowy kontakt z liderem, od którego zagrali jeden mecz mniej i będą mogli ewentualne niepowodzenie odrobić w meczu zaległym. Myślę, że mecz zakończy się remisem 1-1 lub minimalną wygraną którejś ze stron, ze wskazaniem na gości, który mecz w rundzie jesiennej wygrali 3-0.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
US Sassuolo Calcio (-1) - Gallipoli 1 @ 1.97 / Pinnacle
3/10
- Kursy na to spotkanie bardzo spadły lub zostały zablokowane, ja grałem dwa dni temu na szczęście, dlaczego tak spadły ? o tym niżej.
- Pewnie wiele osób wie, że we Włoszech jest kolejna afera związana z ustawianiem meczów, w niej uczestniczy właśnie Gallipoli.
- Trener został zwolniony, piłkarze od 2 miesięcy nie dostają pensji, trwa wojna pomiędzy piłkarzami, a prezesem klubu.
- Podobno nawet woda pod prysznicem zimna :razz:
- Na różnych forach krążą nawet plotki, że mecz jest ustawiony, ale w to bym nie wierzył.
- Gospodarze to najlepsza drużyna ligi, seria 4W robi wrażenie, są również nie pokonani od 9 spotkań.
- w razie wygranej 1 bramką zwrot, ale sadzę, że nie będzie problemu z pokryciem hc.
GL !
- Na różnych forach krążą nawet plotki, że mecz jest ustawiony, ale w to bym nie wierzył.
!
Na betfair sporo kasy poszło na zakłady DW z czego z 90% na 2-2 ????

edit // Ja słyszałem o 3:1 i 4:2 :pP

edit Mad/ a skończyło sie 1-2 i dużym kursem na gości xD

edit // makarony i wszystko jasne xDD

wyluzowany 0

wyluzowany

Użytkownik
Polecilbym mecz:Włochy Lega Pro Seconda Divisione, Girone C:FB Brindisi 1912 - AC Monopoli,typ 1 po kursie 1.65⛔.Rok temu,bylem w tym miescie i zaliczylem dwa mecze jeszcze w serii D.Gospodarze odbiegali wyraznie od innych zespolow,a kazdy kto do nich przyjezdzal nastawial sie na defensywe.Widac ze dobrze sobie radza liga wyzej,a i wlasna publicznosc dochadzaca do 5 tysiecy robi swoje.Teraz takze nie przegrali u siebie 8-2-0, mysle ze mozna smialo postawic na gospodarzy.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Lega Pro 1 i Lega Pro 2
POGGIBONSI - CARRARESE 1 10/10 2,30 TOTOSI

GUBBIO-SANGIUSTESE 1 over 2,5 1,83 2,10 TOTOSI

Teraz juz zablokowali ten dwa match,ale napewno na inni book bede,ja zagrauem obodwie wczoraj kiedy dali kursi i 20 minut juz zablokowali.
Carrarese niedzela bez 6 pilkarzi,brankarz bede jeden mlodi 16 lata.
Gubbio bede wygrac bo Sangiustese tez brakuoin kilka pilkarzi i Gubbio teraz masz bardzo dobra forma,dla mnie bede nawet -1,5

ps. preprasam dla moi pisz,ale jestem wloch i nie potrafie dobrze pisac po polsku

Z 96

znafca

Użytkownik
Perugia - Cremonese
Typ: Perugia (-1.5)
Kurs: 5.05
Bukmacher: Betsson

Spotkanie 25 kolejki we włoskiej Serie C1 pomiędzy drużynami walczącymi o awans do wyższej klasy rozgrywkowej zapowiada się bardzo ciekawie. Oba zespoły dzieli różnica 11 punktów i 4 pozycji, wyżej uplasowana jest ekipa Cremonese, ale to właśnie Perugia wystąpi w roli minimalnego faworyta. Jeżeli gospodarze chcą znaleźć dla siebie miejsce w fazie play-off to nie mogą patrzeć na rywali, tylko muszą w każdym kolejnym spotkaniu pozostawić trochę zdrowia na boisku. Dzisiaj zadanie nie będzie łatwe, 3 drużyna ligi na pewno nie przyjeżdża się tutaj bronić, możemy więc liczyć na ostrą wymianę ciosów z obu stron. Przed sezonem Perugia poważnie się wzmocniła kadrowo z myślą o ataku na miejsca premiowane awansem, dlatego do końca sezonu piłkarze nie mogą tracić nadziei, tylko skupić się na grze, która jak do tej pory pozostawia wiele do życzenia. Przebieg tego sezonu można w przypadku Perugii zamieścić w dwóch zdaniach: przede wszystkim gra w kratkę, świetna postawa na własnym boisku w każdym meczu a zarazem fatalne wyniki na wyjeździe. Gospodarze staną dzisiaj przed ogromną szansą, ponieważ goście nie zagrają w najsilniejszym zestawieniu, ze składu wypadło kilku ważnych i mniej ważnych zawodników: podstawowy bramkarz Paoloni (23 mecze), filar obrony Rossi (21 występów) i kolega po fachu Cremonesi (10 meczów), zabraknie również playmaker&#39;a Fietta (24 występy i 1 bramka) i pozyskanego niedawno snajpera Varricchio (4 mecze, 1 bramka), potowarzyszyć mu chce inny zawodnik z podstawowej jedenastki Zanchetta (24 mecze i 1 bramka), jego występ stoi jednak pod znakiem zapytania. Według mnie dzisiaj ciężko o dobre typy, przebierać w ofercie raczej nie mamy możliwości, ale taka perełka zawsze lepsza niż nagromadzenie mnóstwa typów, które jak się później okazuje nie chcą wchodzić.​

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
BENEVENTO - CREMONESE 1 2,20 totosi 7/10

Narazie tylko totosi jest kursi,oglondauem poniedzauek Perugia-Cremonese i byuo wydac kto Cremonese juz niema sila,przegrali 4-0 i nigdzy byli na math,Benevento u cebie jest bardzo mozne i maion mozna druzyna kto startowac dla wygrac serie C albo paly-off

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
LEGA PRO 2 SECONDA DIVISIONE GRUPA B

SANGIUSTESE - SAN MARINO 2 2,85 10/10 totosi over 2,5 2,20 10/10 over 3,5 4,10 10/10

BASSANO - SACILESE 1 2,20 totosi 10/10

LUCCHESE - PRO VASTO 1 1,70 10/10 totosi

CARRARESE - SANGIOVANNESE 2 2,70 7/10 totosi

SACILESE - PRATO 2 3,05 7/10 totosi

https://www.totosi.it/scommesse/home.do

Mam dobri info na taki match,we wloche nie pisze do jaden forum bo jezeli pisze bede od razu wszyski grali i zablokuoin match i potem firma zagraniczne nie daion taki match,od jutro popoludnie do piatek bede kursi na expekt-unibet-sportingbet-bwin i mozna zagrac po single,na bethome i inni czeba minimalni 3 match.Taki book totosi dawac kursi godzina temu,i jescze jeden kurs nie spadac bo tylko ja zagrauem.

simons 646

simons

Forum VIP

Narazie tylko totosi jest kursi,oglondauem poniedzauek Perugia-Cremonese i byuo wydac kto Cremonese juz niema sila,przegrali 4-0 i nigdzy byli na math,Benevento u cebie jest bardzo mozne i maion mozna druzyna kto startowac dla wygrac serie C albo paly-off
tak ale tzreba wziac pod uwage ze Cremonese ostatni mecz zagrala w wielkim oslabieniu i skald byl awaryjny, tym razem niekoniecznie musi tak byc.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
tak ale tzreba wziac pod uwage ze Cremonese ostatni mecz zagrala w wielkim oslabieniu i skald byl awaryjny, tym razem niekoniecznie musi tak byc.
Tak masz racja,ale tydzem przet ten match Cremonese remisowac 1-1 u cebie ze Lumezzane i za nie duzo przegriwac tylko ostatni minuti remisowali,i Lumezzane brakowali ten dzien nailepsej pilkarzi.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik

Na expekt robili kurs na Lega Pro 1 Benevento 1,95 single,jutro bede kurs na Liga Pro 2 tez single

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
LEGA PRO 2 SECONDA DIVISIONE GRUPA B

SANGIUSTESE - SAN MARINO 2 2,85 10/10 totosi over 2,5 2,20 10/10 over 3,5 4,10 10/10

BASSANO - SACILESE 1 2,20 totosi 10/10

LUCCHESE - PRO VASTO 1 1,70 10/10 totosi

CARRARESE - SANGIOVANNESE 2 2,70 7/10 totosi

SACILESE - PRATO 2 3,05 7/10 totosi

https://www.totosi.it/scommesse/home.do

Mam dobri info na taki match,we wloche nie pisze do jaden forum bo jezeli pisze bede od razu wszyski grali i zablokuoin match i potem firma zagraniczne nie daion taki match,od jutro popoludnie do piatek bede kursi na expekt-unibet-sportingbet-bwin i mozna zagrac po single,na bethome i inni czeba minimalni 3 match.Taki book totosi dawac kursi godzina temu,i jescze jeden kurs nie spadac bo tylko ja zagrauem.
Preprasam napisauem Bassano-Sacilese,ale jest BASSANO-ITALA SAN MARCO

Pilkarzi Itala San Marco nie dostaion wyplata od dwa miesoc i kiedy graion daleko ostatni dwa match przegrali,bo protestuojn,tylko u cebie graion dobrze bo jest jego kibici.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
jescze zagrauem

NOVARA -0,5 83 sbobet 9/10

FOLIGNO -0,25 88 sbobet 5/10

REAL MARCIANESE -0,25 102 sbobet 7/10

RAVENNA -0,25 90 sbobet 7/10

PERGOCREMA dnb 89 sbobet 5/10

Novara dla mnie niedzela bede wygrac ten match,na Lumezzane brakuoin nailpesej napastnik Pintori i jescze jeden dobri pilkarz.

Foligno i Marcianese bardzo potrzebne 3 puntki,Viareggio wygrac ostatni dwa macth u cebie ale niedzela masz trudni match,Rimini jest mozne tylko u cebie,Pescara masz wielka krisis jest duzo kaos.Pergocrema ostatni match u cebie wygrac ze Viareggio i Como,Perugia jak Rimini jest mozna tylko u cebie.

VERONA- REGGIANA 1 1,75 expekt 10/10

Mam wiadomosci kto Verona bede wygrac ten match

lukslad 8

lukslad

Użytkownik
Spotkanie: AS Cittadella - Salernitana Calcio 1919
Typ: 1
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Witam! Dziś wieczorem o 19.00 rozegrane zostanie spotkanie Serie B pomiędzy zajmującą 7 miejsce w tabeli AS Cittadella, a ostatnią (22 miejsce) Salernitana.
Gospodarze tego meczu prezentują ostatnio świetną formę wygrywając cztery z czterech ostatnich meczy! Wygrali m.in z: Regginą - 20miejsce; Vicenzą - 11; Empoli - 10; oraz co zasługuje na podwójną uwagę, z liderem na wyjeździe - Lecce, aż 1-5 !!
Salernitana w tym sezonie spisuje się fatalnie. Od 4 kolejki aż do teraz (29 kolejka) okupuje ostatnie miejsce w tabeli!

13/03-10 Serie B Lecce vs. Cittadella 1:5 ✅
06/03-10 Serie B Cittadella vs. Empoli 2:1 ✅
26/02-10 Serie B Vicenza vs. Cittadella 0:2 ✅
20/02-10 Serie B Cittadella vs. Reggina 1:0 ✅
13/02-10 Serie B Grosseto vs. Cittadella 3:0 ⛔
06/02-10 Serie B Cittadella vs. Cesena 1:1 ✅/⛔

13/03-10 Serie B Salernitana vs. Cesena 0:0 ✅/⛔
06/03-10 Serie B Ascoli vs. Salernitana 4:2 ⛔
27/02-10 Serie B Salernitana vs. Piacenza 1:0 ✅
20/02-10 Serie B Torino vs. Salernitana 2:3 ✅
15/02-10 Serie B Salernitana vs. Triestina 1:2 ⛔
06/02-10 Serie B Modena vs. Salernitana 1:0 ⛔

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Mam jaki wiadomosci kto dostauem teraz,PIACENZA powinno wygrac dzis ja zagrauem -0,25 na sbobet kurs 2,11. Reggina tez mi muwili kto bede wygrac (nie bede przegrac) ale tutaj zagrauem dnb za kurs 1,79,ale ten match to niema jaden fixed,dostauem ten wiadomosci od manadzeri ten druzine.

S 133

safa02

Użytkownik
Spotkanie: Reginna - US Lecce
Typ: Over 3,5
Kurs: 4,4
Buk: Betfair
Analiza: 30 kolejka Wloskiej Serii B na stadio Erese Granillo w Reggio Calabria lokalne Reginna podejmuje U.S Lecce. Gospodarze aktualnie zajmuja 22 lokata 31 punktami i znajduja sie w bardzo niebezpiecznej sytuacja. Goscie z 49 punktami sa na czele tabelii i walcza o bezposedni awans do Serii A. Oba zespoly zanotowali w ostanim spotkanie porazka na wlasnym boisku. Lecce przegrywajac az 1-5 przed wlasna publicznoscia przedluzyli nie korzestna seria bez zwyciestwa do 5 spotkan. Ta sytuacja spowodowala ze goscie nie maja juz duzo punktow przewagi nad groznymi rywalami w walka o bezposredni awans do Serii A badz conajmniej o baraze. Celem oba zespoly dzis bedzie komplet punktow zeby w przepadku gospodarze utrzymac szanse w walke o utrzymanie, kiedy w przepadku Lecce zatrzymac ta fatlania seria od 5 spotkan. Pomimo ta gorsza dyspozycja pilkarze Lecce to zadanie Reginny nie bedzie latwe z wzgledu na to ze goscie pomimo tego nie rpzegrali poza wlasnym boisku od 5 spotkan. Wobec tego przed nami ciekawy spotkanie gdzie zadna z druzyn nie podda sie latwo tak jak to mialo miejsce w pierwszym spotkanie w ktorym Lecce wygralo 3-2. Licze ze dzis bedzie podobnie i kibice beda mieli okazja zobaczyc pasjonujace spotkanie, ciekawy widowisko i kilka gole. Dlatego na dzis wybralem z w spotkanie Reggina i Lecce padnie powyzej 3,5 gole.

Do góry Bottom