>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Serie B, Serie C (temat zbiorczy)

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Spotkanie: Grosseto - Varese

Analiza: Dziś o godz. 20:45 dojdzie do pojedynku między 17 w tabeli Grosseto a 8 Varese. Gospodarze spisują się dosyć słabo, dorobek 13 pkt w 13 meczach na pewno nie zachwyca. Ostatnio 4 mecze bez zwycięztwa, zapewne wpływ na to mają spore osłabienia w ekipe Grosseto. Dziś na pewno nie zagrają Allgretti [P] (10/1), Caridi [P] (7/1), Consonni [P] (11/0), Greco [N] (9/0), Narciso (10/0), Turati [O] (8/1), Vitiello [P] (12/2). Jak widać po statystykach graczy są to ważni piłkarze.
Drużyna Varese spisuje się w tym sezonie przyzoicie, nie przegrali od 5 spotkań i myślę, że w tym meczu także nie powinno im się to przydarzyć z osłabioną mocno ekipą Grosseto.

Propozycje:
Varese @ 2.90 Betclick 3/10 ⛔
X2 @ 1.47 Ladbrokes 7/10 ✅

Powodzenia ;-)

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Na samym początku zdecydowanie popracie na typ danny1992 X2 dla Varese.
a teraz krótkie analizy, bo troszeczkę mało czasu;/
vs
Torino-Albinoleffe​
Typ: 1 ✅ [1:0]
Kurs: 1.65

Typ: Torino wygra do 0 ✅ [1:0]
Kurs: 2.40

Typ: 1 (-1) ⛔ [1:0]
Kurs: 2.75

All buk&#39;s:Bwin

Tak więc dzisiaj Torino, które mnie w weekend zawiodło na wyjeździe. Stanowczo obstawiam za turyńczykami, którzy mają duży potencjał i powinni jeszcze powalczyć w tym sezonie o wyższe lokaty.

Dzisiaj gospodarze dalej bez Obodo, który nie wrócił jeszcze z Nigerii (w weekend też go nie było). Ze znaczących braków to jeszcze obrońca: Di Cesare oraz pomocnik De Feudi.

Zaś goście dzisiaj przyjadą mocno osłabieni, co widać było w dwóch poprzednicha meczach ( 2 porażki do zera z Ascioli i Livorno) odpowiednio 0:2 i 0:3.

Ale dalej o tych brakach:
Lebran O 7/0
Regonesi O 8/0
Geroni P 5/0
Passoni P 5/0
Bombardini P 9/0
Cisse N 7/1
Torri N 9/5
vs
Novara-FC Empoli​
Typ:1 ⛔ [1:1]
Kurs:1.90
Buk:Bwin

do tasiemca polecam

Typ: Novara strzeli ✅ [1:1]
Kurs:1.25
Buk:Bwin

Drugim meczem który proponuję na dzis jest dzisiejszy szlagier Serie B. Lider Novara podejmuję 6 w tabeli Empoli.

Wiem, że Novara dzisiaj w najmocniejszym z możliwych składzie. Są w składzie wszyscy najskuteczniejsi strzelcy: BERTANI 13/8, GONZALEZ 13/10, MOTTA 13/5, RIGONI 12/4.
Rigoni nie zagrał w ostatnim zremisowanym meczu Novary i ....zespół zremisował po serii zwycięstw.

Jeśli chodzi o Empoli to jak mało strzelają tak i mało tracą. (14-8). Jedynym strzelcem z większą ilościa bramek jest napastnik Claudio Corrali 13/7.
Który co prawda dzisiaj zagra, lecz jest to jedyne zagrożenie ze strony gości.

Myślę, że Novara dzisiaj zanotuje 7 zwycięstwo z rzędu &#39;u siebie&#39;.

kiler86 5

kiler86

Użytkownik
Jak widzicie poniedziałkowe mecze Serie B ?
Siena chyba nie powinna mieć problemów. Nad Pescarą się zastanawiam, kurs zachęcający.
Macie jakieś informację o absencjach ? Istnieje jakaś stronka z takim zestawieniem czy trzeba szperać po stronach klubowych ? Ja mam taką stronę, ale tam są tylko &quot;dobre lgi&quot;.

kombajn 283,5K

kombajn

Użytkownik
Ja widze dzisiaj ewentualny win Spezii w Lega Pro 1/A po kursie 1.8 w stsie ✅ 3:0 (1:0)
Spezia ma dobra forme ostatnio, niepokonana od 5 spotkan, ostatnie dwa mecze u siebie wygrala... Monza z kolei w meczach wyjazdowych sobie nie radzi (1w1d3l) - strzelila w nich tylko 4 gole, a strzcila az 10. Nie mam info co do skladow, ale po takim kursiwie puszcze sobie ;)

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
vs
Atalanta Bergamo-AS Livorno​

Dzisiaj wieczorem w Bergamo miejscowa Atalanta podejmuję zespół Livorno. Oba zespoły ze sporymi ambicjami do awansu do Serie A. Lepiej radzą sobie gracze z Bergamo, którzy zajmują 3 miejsce w tabeli z dorobkiem 30pkt. Livorno jest 7 z 24 oczkami na koncie.

Dzisiaj Atalanta wystąpi w najmocniejszym składzie, zabraknie jedynie obrońcy Capelliego.

Z kolei zespół gości przyjedzie dzisiaj osłabiony, nie zagrają: Tavano N 10/3, Luci P 15/1, Barusso P 10/1, Danilevicius N 8/1, Callerino N 7/0, Pieri O 4/0, Bernardini O 4/0, Parravicini P 1/0

Myśle, że bardzo dobrze spisujący sie w meczach &#39;u siebie&#39; zespół Atalanty (6-2-0) wygra dzisiaj z Livorno, które cały czas ma ubytki w składzie.

Typ:1
Kurs:1.80

Buk:bwin

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Atalanta – AlbinoLeffe
Typ: X2
Kurs: 2.70
Bukmacher: William Hill

Analiza:

Bardzo interesujące spotkanie rozpocznie się dzisiaj o godzinie 15:00 w ramach 19 kolejki Włoskiej serii B w którym to zmierzą się będący aktualnie na 3 miejscu w tabeli ekipa Atalanta z 14 AlbinoLeffe. Gospodarze tego pojedynku rozegrali do tej pory 9 kolejek na Stadio Atleti Azzurri d`Italia w których to zdołali 6x odnieść zwycięstwo 2x zremisowali a 1x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 14 bramek a stracili 6. Goście natomiast w swoich 9 dotychczasowych kolejkach ligowych rozegranych na wyjeździe zdołali 1x zwyciężyć 3x zremisowali a 5x doznali porażki strzelając przy tym 8 bramek a stracili 16. Oczywiście faworytem tego spotkania są gospodarze z racji aktualnie zajmowanej pozycji lecz patrząc na ostatnie rezultaty gości z zespołami z górnej części tabeli wydaje mi się, że gospodarze będą mieli tutaj trudną przeprawę a jeśli na moment ich zlekceważą może nawet dojść tutaj do niespodzianki. Reasumując stawiam tutaj na X2 po uważam bardzo dobrym kursie 2.70 który znaleźć możemy w William Hill.
3:1 ⛔

U 13

ufokluki

Użytkownik
Spotkanie: Novara - Pescara
Typ: 1
Kurs: 1.62
Buk: Betgun
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 20:45 dojdzie to ciekawego spotkania pomiędzy zespołem Novary, a Pescary w ramach rozgrywek we włoskiej Seria B. Za gospodarzami przemawia ich rewelacyjna dyspozycja w meczach przed własną publicznością. Ich domowy bilans na dzień dzisiejszy prezentuje się następująco:
8 - zwycięstw,
1 - remis,
0 - porażek.
Chyba każdy przyzna, że wygląda to bardzo imponująco. Celem numer jeden dla zespołu Novary jest awans od najwyższej klasy rozgrywkowej we Włoszech i na razie pewnie zmierzają do tego, gdyż plasują się na pozycji numer jeden.
Przyjezdni natomiast w meczach wyjazdowych w tym sezonie nie prezentują się za specjalnie, bowiem do tej pory na obcych boiskach zdołali wygrać zaledwie 2 razy, 4 razy remisując i doznając 3 porażek. Ich pozycja w tabeli to miejsce numer 9, które do końca sezonu na wyższą lokatę będzie im bardzo ciężko zamienić.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman z meczem AlbinoLeffe v Piacenza gdzie kurs na 1 jest 4,00 na x 1,36 a na 2 9,00 ??Przecież to nie ostatnia kolejka ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Włoska liga ce****e się dużą liczbą remisów Legionisto, stąd też takie kursy.
Sam byłem zdziwiony wchodząc dzisiaj na lekcji informatyki na bet365 i widząc takie stawki. Myślę, że sam nauczyciel byłby zdziwiony jakbym mu powiedział ile można wygrać ????

Ja stawiam na Albinoleffe. To nieprzewidywalny zespół, no i są wyżej w tabeli od Piacenzy. Statystyki też przemawiają na ich korzyść. A więc jak jest okazja, korzystajmy z niej.

Co myślicie o tym meczu ? Wydaje mi się, że ustawiony. Wszystkie buki oprócz bodajże Tobet miały wysoki kurs na zwycięstwa i niski na remis. Obserwowałem mecz live na bet365 i po każdej strzelonej bramce kurs na remis wciąż był niski, natomiast na zwycięstwo wysoki. Widzieliście kiedyś, żeby zespół który prowadzi bramką w końcówce meczu miał kurs na zwycięstwo 3,5 ? Powinni się im do **** dobrać, jak i wszystkim bukmacherom w to zamieszanym.

Dla niezorientowanych dodam, że wynik to 3:3, a mecz toczył się tak:
1-o, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3

Nasuwa się tu spotkanie Twente - Totentham, ale tam kursy były normalne.

Oszustwo ! Włoska piłka już jest skorumpowana od dawna.
Skoro 2-3 lata temu w korupcji uczestniczyło Juve i Milan to czemu teraz nie miałoby tego zrobić jakieś tam Albinoleffe i Piacenza ??

golditalia 27

golditalia

Użytkownik
wypowiem się na temat tego spotkania w Serie B pomiędzy AlbinoLeffe-Piacenza.
Włosi to głupi naród i myśli że ludzie nie domyślą się że przekręcają mecze. Pamiętacie Calciopoli, własnie to wraca ale nikt o tym nie będzie mówił bo to nie Inter, Juve czy Milan i mniejsze pieniadze. Władze Albinoleffe i Piacenza umówili się na wynik bo obu pasował i na tym jeszcze zarobili bo wcześniej dawali grube pieniadze na remis w tym spotkaniu.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik

Włosi to głupi naród i myśli że ludzie nie domyślą się że przekręcają mecze. Pamiętacie Calciopoli, własnie to wraca ale nikt o tym nie będzie mówił bo to nie Inter, Juve czy Milan i mniejsze pieniadze. Władze Albinoleffe i Piacenza umówili się na wynik bo obu pasował i na tym jeszcze zarobili bo wcześniej dawali grube pieniadze na remis w tym spotkaniu.
Nie jesteczeme glupi,fixed match unas jest duzo kazdy sezonu,dla nas lepsej bo nie czeba idz do praca:grin:

_teo 1

_teo

Użytkownik
Znam trochę włoski więc przetłumaczę...

Nie jesteśmy głupi, fixów knorra jest u nas dużo w każdym sezonie, dla nas lepiej bo nie trzeba chodzić do pracy ????
Oczywiście mogę się mylić ale raczej chodzi mniej więcej o to.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
nie rozumie co mowisz..
Nie jesteśmy głupi, ustawionych meczy jest u nas dużo każdego sezonu, dla nas to lepiej bo nie trzeba iść do pracy
Oszustwo ! Włoska piłka już jest skorumpowana od dawna.
Skoro 2-3 lata temu w korupcji uczestniczyło Juve i Milan to czemu teraz nie miałoby tego zrobić jakieś tam Albinoleffe i Piacenza ??
Ja jestem niezmiernie ciekawy jakie to mecze kupował/sprzedawał Juventus czy Milan skoro wysuwacie takie tezy tzn konkretnie jakis przykład skoro piszecie ze ustawiali:]
Afera w piłce była 4 lata temu to fakt, jednak smutne jest to że mało kto wie czego dotyczyła i cały czas uważa że kluby kupowały/sprzedawały..

Otrzymane punkty reputacji: +6
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Afera w piłce była 4 lata temu to fakt, jednak smutne jest to że mało kto wie czego dotyczyła i cały czas uważa że kluby kupowały/sprzedawały..
niestety światopogląd na Serie A wśród polskich kibiców (łeee złe słowo... może lepiej &quot;oglądających mecze w TV&quot;) kształtują tacy spece jak Kołtoń czy Borek... i ciężko się dziwić takim ludziom jak &quot;golditalia&quot;, twierdzącym, że Calciopoli wybuchło, bo Juventus kupował mecze, bo takie właśnie &quot;cuda&quot; słyszy oglądając TV i słuchając &quot;najlepszych&quot; dziennikarzy w Polsce ????

simons 646

simons

Forum VIP
Ja jestem niezmiernie ciekawy jakie to mecze kupował/sprzedawał Juventus czy Milan skoro wysuwacie takie tezy tzn konkretnie jakis przykład skoro piszecie ze ustawiali:]
39 meczy dotyczyła ta afera. Te które były związane z Juve to:
Udinese - Brescia 1-2 (26.09.2004) - W następnej kolejce Juve grało z Udine. Padły 3 żółte Pinzi, Muntari, Di Michele i 1 czerwo Jankulovski.
Siena - Juve 0-3 (23.10.2004)
Juventus - Chievo 3-0 (31.10.2004)
Messina - Reggina 2-1 (31.10.2004) - Kolejna kolejka Reggina-Juve
Lecce - Juventus 0-1 (14.11.2004)
Juve - Lazio 2-1 (5.12.2004)
Bologna - Juventus 0-1 (12.12.2004)
Juventus - Milan 0-0 (13.12.2004) - tutaj sędzia miał faworyzować Juve , sędziuje Paolo Bertini.
Roma - Parma 5-1 (19.12.2004) - Kolejna kolejka Parma - Juve
Cagliari - Juventus 1-1 (16.01.2005) - Juve miało być faworyzowane przez sędziego
Sampdoria - Siena 1-1 (30.01.2005) - Kolejna kolejka Juve - Samp
Juventus - Udine 2-1 (13.02.2005)
Roma -Juventus 1-2 (5.03.2005)
Inter - Fiorentina 3-2 (20.03.2005) - Kolejny mecz Fiora - Juve
Lazio - Juventus 0-1 (24.04.2005)
To chyba wszystkie mecze, które maja związek z Juve i Calciopoli ???? . W tych spotkaniach chodziło głównie o faworyzacje, danej drużyny czyli w tym przypadku Juvetusu, przez sędziego.

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Lucchese - Foggia
Foggia 2,85 bwin
10/10
Lucchese juz bankrotuje,dzsi prezes dawauasz dimisia i uczekac zagraniczna,pilkarzi od 3 miesoc nie dostaion wyplate na rynek zimowo spredaion 5 pilkarzi bo nie maion kasa,Foggia to jest silna druzina,jego treiener jest Zeman,ja bede zagrac bardzo duzo kasa ten match bo dla mnie niedzela Foggia bede wygrac 0-4 1-4 bo w Lucca teraz jest wielki kaos. Ja mieskam Lucca i dobrze znam sytuaczya druzyna bo znam dziennikarzi,prezes dawauasz dimisia dzis rano i od rasu uczekac zagranizna.Niedzela nawet ide do stadion oglondac ten match,bo bede bardzo grubo zagrac.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom