>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Luźna dyskusja Serie A - w sezonie 2024/2025 -Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady długoterminowe

krzysiek74 366,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Nicolás Valentini: "Jestem bardzo szczęśliwy, że jestem we Florencji. Dziś rozpocznę treningi z moimi nowymi kolegami z drużyny, jestem bardzo szczęśliwy, że tu jestem i zrobię wszystko, aby uszczęśliwić także moich nowych fanów. Viola Park? Piękny, to bardzo kompletna struktura, to bardzo dobry aspekt. Forza Viola!".
free image hosting

Otrzymane punkty reputacji: +587
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Fatalnie rozpoczął się 2025 rok dla Arkadiusza Milika

"La Gazzetta dello Sport" informuje, że napastnik Juventusu na koniec rehabilitacji kolana… doznał kolejnej kontuzji.

1000004221.jpg

Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Wolny wakat w #Lazio. Juan Bernabé, sokolnik klubu, który od 15 lat wypuszczał orła na Olimpico przed meczami biancocelestich, został zwolniony w trybie natychmiastowym po tym, jak pochwalił się w social mediach efektami udanej operacji wszczepienia protezy penisa.

" Salut rzymski? Nie ma problemu. Proteza penisa? NIGDY Lazio to stan umysłu "

krzysiek74 366,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Włoskie ekipy w pucharach (29/30.01 o 21.00):

Barcelona - Atalanta
Inter - Monaco
Dinamo Zagrzeb - Milan
Juventus - Benfica
Sporting Lizbona - Bologna

Roma - Eintracht Frankfurt
Braga - Lazio

Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Inter Mediolan chce wypożyczyć Nicolę Zalewskiego do końca sezonu w miejsce Tajona Buchanana, który dołączy do Villarrealu!
Wypożyczenie Zalewskiego zawierałoby opcję wykupu za około 6-7 milionów euro!
#SportoweNewsy
Fot. Grok

Otrzymane punkty reputacji: +1806
krzysiek74 366,5K

krzysiek74

Znawca - Serie A
32-letni hiszpański obrońca Pablo Marí zawodnikiem Fiorentiny. Koszt transferu 1 mln euro. Zawodnik podpisał 1,5 roczny kontrakt.

Do góry Bottom