>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Segbet 1 $ Bonus no Deposit

K 0

karbi

Użytkownik
Wypłacał już ktoś kase?? Bo szybko sie przyzwyczajam do pieniędzy, a jak sie okaże że wygram i nie bede mógł wypłacić to sie zalame......

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
IP change detected!
PIN code was mailed to you.
Enter it and login!

ale but... wygrałem na dzisiejszym NHL i NBA kolo 9$ i nie moge sie zalogowac ;/ wyskakuje mi cos takiego... jezeli dobrze rozumuje to moje IP jest jakies zmienione i wyryte :;?: i przesyłaja mi na maila PIN ... ale nie dostałęm zadnego pinu ;/ Help!

T 11,3K

termii

Użytkownik
IP change detected!
PIN code was mailed to you.
Enter it and login!

ale but... wygrałem na dzisiejszym NHL i NBA kolo 9$ i nie moge sie zalogowac ;/ wyskakuje mi cos takiego... jezeli dobrze rozumuje to moje IP jest jakies zmienione i wyryte :;?: i przesyłaja mi na maila PIN ... ale nie dostałęm zadnego pinu ;/ Help!
Ja mialem to samo, wszedlem na maila przyszlali ten PIN i wszystko dryga normalnie.

T 11,3K

termii

Użytkownik
W ogole teraz za rejestracje daja 0.9$, a minimialna stawka to 1$ , cwaniaki , pewnie za duzo osob cos wyciagnelo z tego 1 dolara :p

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
wyslalem pytanie:

when you add new payment methods: Webmoney and Moneybookers?

otrzymalem odpowiedz:

Programer is working at another project: Horse racing.
So then this project will be finished we will add Webmoney and
Moneybookers.

wiecmkow14, po co klamiesz?

anczej 0

anczej

Użytkownik
Jeśli chodzi o tą sprawę w której kuponów dobrych nie zaliczali, to jednak jest wszystko dobrze. Na wyniki meczów przy kuponie i zarwierdzenie go trzeba długo zekać, ale zawsze jakiś hajs wpadnie Your balance: 3.15$ ;-)

Do góry Bottom