>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scottish Open 2024 (9-15.12.2024)

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Scottish Open 2024
9-15 grudnia 2024

Czas na kolejną odsłonę Home Nations Series, na który składają się 4 turnieje rankingowe na terenie Wysp Brytyjskich: English Open, Northern Ireland Open, Scottish Open i Welsh Open. W każdym z turniejów Home Nations Series obowiązują dokładnie te same reguły: 128 graczy w płaskiej drabince walczą o pulę nagród rzędu 550,400 funtów, w tym 100,000 dla zwycięzcy. Ale najbardziej łakomym kąskiem dla zawodników jest bonus finansowy, czyli okrągły milion funtów dla gracza któremu uda się wygrać wszystkie 4 turnieje z cyklu.

Scottish Open 2023 odbędzie się w dniach 9-15 grudnia 2024, a wszystkie mecze odbędą się w Meadowbank Sports Centre w Edynburgu. Format turnieju wygląda tak, że im dalej w las tym dłuższy dystans meczów: od 1 do 4 rundy włącznie mecze do 4 frejmów (Best of 7), ćwierćfinały to już gra do 5 frejmów (Best of 9), półfinały - do 6 frejmów (Best of 11) i wreszcie w finale zwycięzcą zostanie ten zawodnik który jak pierwszy wygra 9 frejmów (Best of 17). Tytułu sprzed roku bronić będzie ponownie Gary Wilson, który rok temu po raz drugi z rzędu wygrał ten turniej ogrywając w finale Noppona Saengkhama (9-5). Czy Anglik pokusi się o hattricka i trzecią wygraną z rzędu?

Ale zanim dojdzie to turnieju głównego to najpierw rozegrane zostaną kwalifikacje w dniach 28-30 października 2024 w Ponds Forge w angielskim Sheffield. Natomiast wszystkie mecze kwalifikacji zawodników rozstawionych będą rozegrane już na turnieju głównym.

Format kwalifikacji turnieju
Drabinka kwalifikacji turnieju
Livescore

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200.png

Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami

Otrzymane punkty reputacji: +665
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bez nazwy.png
Elliot Slessor (-2.5) @ 2.20 Brak słów.
betcris
Slessor w Northern Ireland Open zaskoczył chyba nie jednego fana snookera. Dotarł aż do półfinału a British Open zakończył na ćwierćfinale, gdzie pokonał K.Wilsona wbijając w 1-szym frejmie 128. Potem przyszedł czas na wspomniany NIO i uwaga! Rozegrał tu cztery mecze z zawodnikami wyżej notowanymi od dzisiejszego rywala i w ani jednym nie stracił więcej niż dwa frejmy.
Jego rywal Pakistańczyk jest mi mało znany i musiałem sięgnąć po YT żeby obejrzeć czy warto pograć Elliota z takim handi. Po obejrzeniu kilku skrótów mogę stwierdzić, że tak. Slessor jest na fali, na pewno mocno podbudowany swoimi ostatnimi wynikami powinien szybko odprawi Pakistańczyka.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Jamie Jones v Oliver Lines
Lines win 1.91 williamhill
No niby w h2h 2:0 dla Jonesa ale momentum chyba jednak po stronie Linesa.Przyznam się szczerze nic nie widziałem ostatnio Walijczyka ale zaglądamy w bilans W/L w ostatnich dziesięciu meczach i mamy 3 zwycięstwa i 7 porażek.
Za to widziałem ostatnio Olivera w meczu z Allenem w dosatku zwycięzkim i zrobił dobre wrażenie.Zaglądamy w bilans a tu 7 zwycięstw 3 porażki a w tych zwycięstwach mocne nazwiska prócz Allena, Wu Yze , Walden , Jak Jones również młody groźny Moody.
Zachęcająco to wygląda.

Do góry Bottom