>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scottish Open 2024 (9-15.12.2024)

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Scottish Open 2024
9-15 grudnia 2024

Czas na kolejną odsłonę Home Nations Series, na który składają się 4 turnieje rankingowe na terenie Wysp Brytyjskich: English Open, Northern Ireland Open, Scottish Open i Welsh Open. W każdym z turniejów Home Nations Series obowiązują dokładnie te same reguły: 128 graczy w płaskiej drabince walczą o pulę nagród rzędu 550,400 funtów, w tym 100,000 dla zwycięzcy. Ale najbardziej łakomym kąskiem dla zawodników jest bonus finansowy, czyli okrągły milion funtów dla gracza któremu uda się wygrać wszystkie 4 turnieje z cyklu.

Scottish Open 2023 odbędzie się w dniach 9-15 grudnia 2024, a wszystkie mecze odbędą się w Meadowbank Sports Centre w Edynburgu. Format turnieju wygląda tak, że im dalej w las tym dłuższy dystans meczów: od 1 do 4 rundy włącznie mecze do 4 frejmów (Best of 7), ćwierćfinały to już gra do 5 frejmów (Best of 9), półfinały - do 6 frejmów (Best of 11) i wreszcie w finale zwycięzcą zostanie ten zawodnik który jak pierwszy wygra 9 frejmów (Best of 17). Tytułu sprzed roku bronić będzie ponownie Gary Wilson, który rok temu po raz drugi z rzędu wygrał ten turniej ogrywając w finale Noppona Saengkhama (9-5). Czy Anglik pokusi się o hattricka i trzecią wygraną z rzędu?

Ale zanim dojdzie to turnieju głównego to najpierw rozegrane zostaną kwalifikacje w dniach 28-30 października 2024 w Ponds Forge w angielskim Sheffield. Natomiast wszystkie mecze kwalifikacji zawodników rozstawionych będą rozegrane już na turnieju głównym.

Format kwalifikacji turnieju
Drabinka kwalifikacji turnieju
Livescore

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
1000x200.png

Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami

Otrzymane punkty reputacji: +665
snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bez nazwy.png
Elliot Slessor (-2.5) @ 2.20 Brak słów.
betcris
Slessor w Northern Ireland Open zaskoczył chyba nie jednego fana snookera. Dotarł aż do półfinału a British Open zakończył na ćwierćfinale, gdzie pokonał K.Wilsona wbijając w 1-szym frejmie 128. Potem przyszedł czas na wspomniany NIO i uwaga! Rozegrał tu cztery mecze z zawodnikami wyżej notowanymi od dzisiejszego rywala i w ani jednym nie stracił więcej niż dwa frejmy.
Jego rywal Pakistańczyk jest mi mało znany i musiałem sięgnąć po YT żeby obejrzeć czy warto pograć Elliota z takim handi. Po obejrzeniu kilku skrótów mogę stwierdzić, że tak. Slessor jest na fali, na pewno mocno podbudowany swoimi ostatnimi wynikami powinien szybko odprawi Pakistańczyka.

Ostatnia edycja:
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Jamie Jones v Oliver Lines
Lines win 1.91 williamhill
No niby w h2h 2:0 dla Jonesa ale momentum chyba jednak po stronie Linesa.Przyznam się szczerze nic nie widziałem ostatnio Walijczyka ale zaglądamy w bilans W/L w ostatnich dziesięciu meczach i mamy 3 zwycięstwa i 7 porażek.
Za to widziałem ostatnio Olivera w meczu z Allenem w dosatku zwycięzkim i zrobił dobre wrażenie.Zaglądamy w bilans a tu 7 zwycięstw 3 porażki a w tych zwycięstwach mocne nazwiska prócz Allena, Wu Yze , Walden , Jak Jones również młody groźny Moody.
Zachęcająco to wygląda.

V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Wilson G. - Zehuang L. 1 Wilson fatalny mecz
Anda Z. - Moody S. 1
for bet ako 2,20

Zaczynamu Scottish Open.Na pierwszą sesje , poranną proponuje zagrać naWilsona,który broni tytułu z zeszlego roku. Co prawda sezon bez jakis spektakularnych wyników,cwierćfinał w Internatonal Championship, Zehuang doszedł do półfinalu w Wuhan, ale Gary Wilson jest bardziej doświadczonym zawodnikiem i to dajejemu znaczną przewagę przy zbliżonej formie .
Drugi mecz tej sesji to spotkanie doświadczonego Chińczyka z młodziutkim Anglikiem. Anda w tym sezonie dwa ćwierćfinały , w UK Championship i Wuhan ,Moody powyżej 4 rundy nie pogral.Podobnie jak w pierwszej parze stawiam na doświadczenie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1174
V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Carter A. - Dott G.1
Day R. - McGill A. 2
for bet ako 2,49

Na sesję popoludniową proponuje taki kupon. Carter z Dottem to spotkanie dwóch doświadczonych,wyrównanych snookerzystów ,ja jednak widze tu przewagę Cartera który na ten moment jest w lepszej formie ,grał w UK Championship, gdzie Dott nieprzeszedl kwalifikacji, International, 3 runda Dott odpadł w 1 rundzie eliminacji , 4 runda Cartera qw Wuhan ,Dott tylko 2 runda. W drugim meczu stawiam na wygraną McGilla ,jest faworytem bukmacherow i ja rownież widzę go w tej parze zwycięzcą.

Pograłem te 4 mecze też razem wtedy kurs jest 5,48

Bingham S. - Robertson J. 2 4-0 katastrofa
kurs Fortuna 2,70

Żle poparowalem zawodnikow. Na wieczor pograłem przeciwko Binghamowi. Różnica między zawodnikami nieznaczna , a kurs zachęca do grania przeciwko faworytowi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1174
V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Ding 4-0
Lisowski 4-0
Maquire 4-0

Fortuna ako 2,99 lekko,łatwo i przyjemnie

Po wczorajszym dniu na czerwono . nie zrazony dalej próbuję dalej. Na dzisiaj polecam wygrane Dinga. Lisowskiego i Maquire .mecze dosyć pewne (no może poza Maquaierem)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2592
snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
Dwie dotkliwe porażki FANa z kangurem, w 2023 Shanghai Masters (6-1) i w tym roku International Championship (6-0) i wtedy wydawało się, że Neil wraca do wysokiej formy. Ale niestety w następnej rundzie pokazuje, że to był tylko falstart w Jego wykonaniu bo przegrywa z Hawkinsem 6-1.Potem półfinał w Champion of Champions i w 1-szej rundzie kończy UK Championship.Nie byłbym sobą gdybym nie pograł coś w stronę Fana bo kto wie co nam dzisiaj Obaj zawodnicy zaprezentują.

Fan Zhengyi +(1.5) Fan jednak bez formy, a Neil też nie wygląda dobrze.
@ 2.25 betcris

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +933
V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Ding
K.Wilson
Allen
Wu Yize

Selby

Murphy
Fortuna ako 5,51

Na dzisiaj proponuje zagraćna tych zawodników. Liczę na spokojne wygrane. Po za Wu Yize wszyscy faworyci śa z pierwszej dziesiatki rankingu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +744
vsky 38,5K

vsky

Użytkownik
Bingham - Lilley
Lilley wygra, @3.60
Lilley +1.5, @2.40

Lilley +2.5, @1.60

David Lilley to bardzo niewygodny rywal dla wielu snookerzystów, w tym dla Binghama, o czym świadczy fakt, że Stuart przegrał z nim dwa ostatnie mecze i to wysoko, bo 2:6 i 0:4. W tym kursie jest duże value i dlatego moim zdaniem warto spróbować. Bingham jest nieregularny, a Lilley umie spowalniać grę i ją kontrolować. Dla mniej odważnych handicapy. Mecz o 20:00, kursy Betclic.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1176
V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Stawiam na zawodników lepszych , a ranking może być jednym z kryteriów wyboru. Gdyby to co piszeszz było prawdą ,stawiał bym jeszcze na Brecela i Allen a Wu Yize pominął. Czekam kogo na dzisiaj proponujesz.

Otrzymane punkty reputacji: +432
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Dean Young v Xing Zihao
Young break 50+ w pierwszym frejmie meczu kurs 4.40 Ladbrokes
27 i gubi pozycję szkoda
Spore value według mnie w tym kursie na pięćdziesiątkę młodego szkota w pierwszym frejmie.Dean jako 18 latek wbijał brejki notowane róznym snookerowym tuzom jak Bingham czy Brown.Dawno nie oglądałem Deana ale wcześniejsze wyniki napawają optymismem,
Wydaje mi się że jeśli dojdzie do stołu z wbiciem to spore szanse na notwany break.

Ostatnia edycja:
snajp 965,7K

snajp

Użytkownik
N.Robertson - T.Ford
Brak setki w meczu @ 2.40 Etoto
Mówiłem, że Neil źle wygląda.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2425
V 121,8K

vuvuvu

Użytkownik
Ding
Hawkins

Wakelin
Allen

fotruna ako 5.06

Ding ma patent na Brecela ,wszystkie spotkania z nim wygral. Na dzisiaj jest też lepszym snookerzystą. Hawkons solidny sezon . góruje nad mlodym Chińczykiem doświadczeniem i to powinno przeważyć szale zwycięstwa na stronę Anglika. U Wakelina podobna sytuacja jak z Hawkinsem. stawiam na doswiadczenie .no iAllen na wieczor z Lisowskim. Allen ostatnie pięć meczy z Lisowskim bilans 4-1 i na teraz jest lepszym graczem. Trochę chaotycznie ,ale z pracy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +502
louisarmstrong 1,5M

louisarmstrong

Użytkownik
Noppon Saengkham v Mark Allen
Most half-century breaks DROW kurs 6.50 Livescorebet
Hm chyba mecz dnia i po tym co wyprawia Noppon wydaje mi się że zobaczyny dobry mecz bardzo na styku.Remis w pięćdziesiątkach??
kórs sporo mówi o szansach ale w tym zestawieniu dla lepszego oglądania w 2-3 wywarzone kupony

Do góry Bottom