Całkiem dobrze idzie mi obstawianie aktualnego turnieju, póki co trafiłem 8 na 8 typowanych spotkań i chętnie utrzymałbym 100 % skuteczność do końca turnieju ????
Dzisiaj stawiam dubelka z zdarzeń :
John Higgins - Ronnie O'Sullivan
Ricky Walden - Yupeng Cao
Stawiam na zwycięstwo Ronniego oraz Rickiego.
Jeśli chodzi o pierwszy przeze mnie wspomniany mecz to jestem pewien, że O'Sullivan ma w pamięci zeszłoroczny ćwiercfinał, w którym właśnie wyeliminował go Higgins i będzie zdeterminowany, aby w tym roku wziąć za niego rewanż ???? Natomiast w drugim meczu stawiam także na Anglika, ponieważ uważam, że również weźmie rewanż za ostatnią porażkę z chinczykiem na turnieju rozgrywanym w Łotwie.
Zwycięzca meczu:
- Ronnie O'Sullivan @1.6
- Ricky Walden @ 1.75
ako : 2.8 efortuna
Oprócz tego za rozsądną stawkę spróbuję ako na wszystkie dzisiejsze mecze dokładając wygraną Robertsona i Trumpa ( chociaż tutaj zastanawiam się czy Szkot nie wygra na " swoim " turnieju )
Z fartem ????
Dzisiaj stawiam dubelka z zdarzeń :
John Higgins - Ronnie O'Sullivan
Ricky Walden - Yupeng Cao
Stawiam na zwycięstwo Ronniego oraz Rickiego.
Jeśli chodzi o pierwszy przeze mnie wspomniany mecz to jestem pewien, że O'Sullivan ma w pamięci zeszłoroczny ćwiercfinał, w którym właśnie wyeliminował go Higgins i będzie zdeterminowany, aby w tym roku wziąć za niego rewanż ???? Natomiast w drugim meczu stawiam także na Anglika, ponieważ uważam, że również weźmie rewanż za ostatnią porażkę z chinczykiem na turnieju rozgrywanym w Łotwie.
Zwycięzca meczu:
- Ronnie O'Sullivan @1.6
- Ricky Walden @ 1.75
ako : 2.8 efortuna
Oprócz tego za rozsądną stawkę spróbuję ako na wszystkie dzisiejsze mecze dokładając wygraną Robertsona i Trumpa ( chociaż tutaj zastanawiam się czy Szkot nie wygra na " swoim " turnieju )
Z fartem ????