>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Scandicbookmakers 5 spinów free

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
A jak wchodzę w opcje wypłat to mam dostępne, że mogę wypłacić na MB lub Netler
Dodam, że nigdy nie wpłacałem tam kasy

K 0

kibic1920

Użytkownik
Uważajcie na nich !!
Wygrałem ze spinów 700 zł wpłaciłem tam sobie 300 zł żeby wypłacić tysiąc, na co oni mi @:
Witamy!
Z przykrością musimy poinformować Pana, że nie możemy wypłacić Panu wygranych przez Pana pieniędzy w naszym kasynie.
Oferta bonusowa w kasynie była skierowana jedynie do osób posiadających konto przed 20.03.2009 i do tych którzy otrzymali osobistego maila informującego o promocji. Ponieważ założył Pan konto w momencie trwania promocji i nie otrzymał Pan maila, wyklucza to Pana z możliwości brania w niej udziału.
W związku z technicznymi problemami, które wynikły nie z naszej winy, do nowo założonego konta dostał Pan omyłkowo bonusowe środki, co nie powinno się wydarzyć. Sytuacja ta nie powinna się powtórzyć w przyszłości.

Za zaistniałą sytuację bardzo przepraszamy, jednakże zgodnie z naszym regulaminem promocji, nie możemy przyznać Panu wygranych pieniędzy.
Pozdrawiamy,
Team Scandic

na koncie 0,00 zł, na @ już nie odpisują ????

K 0

kibic1920

Użytkownik
bo nie spełniałes regulaminu to po co masz do nich pretensje ?
Po jajo, daj sobie spokój z takimi postami lub czytaj uważnie te na które starasz się odpisywać.

300 zł moje wzięli.
700 zł to co wygrałem zabrali, choć już nie chodzi o nie.
Ostatnio coraz częściej nawala int. bukmacherom coś jeśli się wygra powyżej 40 zł.

Bez odbioru.

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
po kilkunastu mailach do nich wreszcie mi napisali, że przelali kaskę na moje konto MB.Nie wpłacałem tam nigdy depozytu więc jakby nie było plus dal nich. ???? i dzięki za promo

M 0

mundur

Użytkownik
Po jajo, daj sobie spokój z takimi postami lub czytaj uważnie te na które starasz się odpisywać.

300 zł moje wzięli.
700 zł to co wygrałem zabrali, choć już nie chodzi o nie.
Ostatnio coraz częściej nawala int. bukmacherom coś jeśli się wygra powyżej 40 zł.

Bez odbioru.
dziwi mnie to po co wpłacałes 300zł jak i tak zaraz chciałes to wypłacic :zoltakartka:

M 0

maksiu78

Użytkownik
dziwi mnie to po co wpłacałes 300zł jak i tak zaraz chciałes to wypłacic :zoltakartka:

Co Cie dziwi???

Ugrał 700zł,wpłacił 300zł,chciał wypłacic 1000zł-proste.
Tez bym zrobił podobnie.
Szkoda ze sie nie udało.

Po co tak szastasz kartkami? :jezora:

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
up@
No dziwi dziwi bo po co wpłacać jak się zaraz wypłaca nie mówię jakby jakiś grosz mniej za wypłatę o ile idzie z opłatą za 1000 dostał. Coś jego post jest nie konkretny. Może jakieś scany? Ja mu nie wierzę.

Do góry Bottom