>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Słabe typy, bez analizy..

rafael190 1

rafael190

Użytkownik

San Martin de San Juan - Boca Unidos (1)
San Martin na własnym stadionie gra rewelacyjnie 5 zwycięstw na 5 meczy i żadnej bramki straconej. Ostatnie mecze San Martin były średnie jeden remis i przegrana mecze mam nadzieje, że spowodują większe zaangażowanie w ten mecz i z tyłu zagrają na 0. Boca unidos gra w kratke więc ciężko przewidzieć jak zagrają ten mecz, ale według mnie nie mają najmniejszych szans i wyjadą z San Juan pokonani
ako. 1.82
stawka 1/10

rafael190 1

rafael190

Użytkownik

Florida Panthers - Ottawa Senators 2
Duże braki panter, kiepska dyspozycja luongo w Ottawie mimo braku Spezzy radzą sobie naprawdę dobrze, zdołali wygrać z Tampą na ich stadionie może świadczyć o dobrej formie.
ako. 2.40
stawka. 2/10

HC Dinamo Minsk - Atlant Moscow 1
Dinamo radzi sobie całkiem dobrze w tegorocznych rozgrywkach za to Atlanta jest na ostatnim miejscu w tabeli i od 4 meczów nie wygrała wyjazdowego meczu mam nadzieje że nie zdołają przełamać tej kiepskiej passy w meczy z mińskiem, gdyż nie mają według mnie argumentów by osiągnąć dobry wynik.

ako. 1.80
stawka. 2/10

rafael190 1

rafael190

Użytkownik
Polska - Szkocja (2)
Może i wielu was podłamie moim typem to jednak staram sie myśleć trzeźwo na daną sytuacje wygraliśmy z niemcami, ale Wojciech szczęsny powiedział dla jednej z gazet, że każdy z chłopaków którzy grali tamtego dnia z niemcami byli pół przytomni tylko on czuł się wypoczęty. Powiedzmy sobie też szczerze mogliśmy przegrać przynajmniej 2 bramkami gdyby nie Wojtek. Jak dla mnie dzisiaj ze Szkocją możemy powalczyć, ale zabraknie nam sił w drugiej połowie. Szczerze mówiąc wcale bym się nie smucił gdyby ten typ nie wszedł ????
ako. 4.88
stawka 3/10

Jabeur, Ons - Allertova, Denisa (2:0)
ako. 2.25
stawka. 1/10

rafael190 1

rafael190

Użytkownik
Orlik Opole - Akuna Naprzod Janow DNB (2)
Unia Oświęcim - Cracovia Kraków (2)

Mimo że jestem sercem za Oświęcimiem to nie sądzę że zdołają coś dzisiaj ugrać ich forma woła o pomstę do nieba. Co do Cracovi to może nie jest ich to najlepszy sezon, ale mozna powiedzieć że grają swoje z niektórymi wygrywają z innymi przegrywają taki przeciętniak lecz ten przeciętniak powinien dzisiaj rozgromić Unie.

Orlik w tym sezonie przegrywa wszystko jak leci mają bodajże tylko 2 wygrane w tym sezonie nawet z Unią ostatnio przegrali. Janów zaczął ostatnio punktować i ich gra z meczu na mecz coraz ładniejsza. Tak więc przewiduję tutaj zwycięstwo naprzodu.
ako. 2.87
stawka. 1/10

Do góry Bottom