Witam, postanowiłem powrócić. Nie będę pisał analizy, ale przy niektórych typach będę stawiał swoje przemyślenia.
Typy na jutro
Varese - Cittadella (1)
Cittadella powinna przygotować się na porażkę z formą jaką aktualnie prezentują, nie dość że nie powodzi im się grając na wyjazdach to w dodatku tracą punkty u siebie. Varese za to potrafi grać u siebie pokazali to wygrywając z Trapani (5:2).
Ehh.. wygrywać 2:0 i zremisować.
ako. 2.14
stawka 2/10????
Newells - River Plate (2)
Początek sezonu River Plate naprawdę świetny na 10 meczy 6 wygranych i 4 remisy przy 22 strzelonych bramkach i tylko 6 straconych, w meczach na wyjeździe nie ma już tak pięknie bo na 5 spotkań 2 wygrane i 3 remisy stracili 4 bramki i 10 strzelili. Mimo że Newells Old Boys traci do River Plate tylko 5 punktów to na 10 meczy 4 wygrali, 5 zremisowali i 1 przegrali przy 12 strzelonych bramkach i 11 straconych. Mimo że River plate nie wygrał już od dawna na Estadio Marcelo Bielsa to mam nadzieje że z tyłu zagrają na zero a Gutierrez pokaże klasę i strzeli kilka bramek.
ako. 2.23
Stawka. 1/10
Lajovic, Dusan - Seppi, Andreas (0:2)
Myślę, że kurs 2.0 jest jak najbardziej fajny na ten typ, gdyż Lajovic nie gra już tak dobrze jak na french open oraz nawierzchnia nie jest dla niego wymarzona. Po seppim nie widać już kontuzji co zdążył już udowodnić. Jak dla mnie różnica między tymi zawodnikami jest widoczna i Seppi może nie bardzo gładko, ale jednak powinien wygrać 2:0.
ako. 2.0
Stawka. 2/10![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)