>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rumunia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Csikszereda - Univ. Craiova
Typ: Univ. Craiova i przedział goli 2-5
@2.12 Superbet

Śledziłem uważnie losy Csikszeredy równo rok temu, kiedy w Liga 2 wygrywali mecz za meczem i w ciągu roku doznali tylko jednej porażki. Wygrali sezon zasadniczy, potem zaś brali udział w grupie mistrzowskiej i w rezultacie awansowali do najwyższej klasy rozgrywek w Rumunii. Tymczasem tutaj nie radzą sobie zupełnie jako beniaminek. Po czterech kolejkach są na ostatnim miejscu w tabeli z jednym punktem na koncie. Zupełnie po przeciwnej stronie bieguna są goście - obecni liderzy, jako jeden z trzech zespołów bez porażki. Myślę, że nierównowaga sił jest oczywista w kierunku piłkarzy z Craiovy i idę w stronę ich zwycięstwa. Całkiem niedawno odnieśli cenne zwycięstwo z dwoma zespołami z Cluj. Równa forma, która udziela im się również w ramach Ligi Konferencji Europy - niedawno wygrali aż 3-0 ze Spartakiem Trnawa. Myślę, że te dwa gole powinni strzelić, ale jednocześnie nie sądzę, by tych goli miało być więcej jak pięć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2002
R 2,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna, Rumunia Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Unirea Slobozia – Metalglobus Bucharest
Typ 1X i powyżej 1,5 gola
Kurs: 1.55
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Wolny piątek, więc można spędzić więcej czasu na szukanie ciekawych rozwiązań. Spośród tego, co wpadło mi w oczy wybrałem mecz w Rumunii. Tradycyjnie gram przeciwko słabeuszowi, jakim jest beniaminek ligi drużyna Metalglobus. W 5 pierwszych meczach zdobyli 1 punkt i maja bilans 4:12, co daje mi przedostatnią 15 miejsce. Będą grali z Unirea Slobozia, która zdobyła w tym samym czasie 7 oczek i z bilansem 8: 7 zajmuje 7 lokatę. Ramach H2H mecz towarzyski i spotkania na poziomie drugiej ligi z ostatnich 3 lat bez zwycięstwa Metalglobus. Ja na wszelki wypadek podpieram typ remisem i dokładam over 1,5 gola w meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2770
successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Botosani - Csikszereda
Typ: Botosani i powyżej 1.5 gola
@2.12 Fortuna

Konsekwentnie przeciwko Csikszeredzie. W ubiegłej kolejce typowałem ich porażkę i typ okazał się skuteczny. O Ile Csikszereda rok temu w pięknym stylu wygrywała mecz za meczem, o tyle w najwyższej klasie rozgrywek kompletne sobie nie radzą. Dość powiedzieć, że na jakiekolwiek zwycięstwo ligowe czekają od początku kwietnia. Botosani w ubiegłym sezonie znaleźli się w strefie spadkowej, ale finalnie pozostali w Superlidze. I sezon zaczęli całkiem obiecująco - od dwóch mocnych zwycięstw na własnym terenie - ze Slobozią i Arges - odpowiednio 4-0 i 3-1. Csikszereda jest jak na razie o klasę niżej od tych obydwu zespołów. Dlatego uważam, że kurs na wygraną gospodarzy jest najzupełniej atrakcyjny i dodatkowo podbijam go strzeleniem przez nich co najmniej dwóch bramek.

Do góry Bottom