>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Rumunia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Csikszereda - Univ. Craiova
Typ: Univ. Craiova i przedział goli 2-5
@2.12 Superbet

Śledziłem uważnie losy Csikszeredy równo rok temu, kiedy w Liga 2 wygrywali mecz za meczem i w ciągu roku doznali tylko jednej porażki. Wygrali sezon zasadniczy, potem zaś brali udział w grupie mistrzowskiej i w rezultacie awansowali do najwyższej klasy rozgrywek w Rumunii. Tymczasem tutaj nie radzą sobie zupełnie jako beniaminek. Po czterech kolejkach są na ostatnim miejscu w tabeli z jednym punktem na koncie. Zupełnie po przeciwnej stronie bieguna są goście - obecni liderzy, jako jeden z trzech zespołów bez porażki. Myślę, że nierównowaga sił jest oczywista w kierunku piłkarzy z Craiovy i idę w stronę ich zwycięstwa. Całkiem niedawno odnieśli cenne zwycięstwo z dwoma zespołami z Cluj. Równa forma, która udziela im się również w ramach Ligi Konferencji Europy - niedawno wygrali aż 3-0 ze Spartakiem Trnawa. Myślę, że te dwa gole powinni strzelić, ale jednocześnie nie sądzę, by tych goli miało być więcej jak pięć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2892
R 2,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna, Rumunia Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Unirea Slobozia – Metalglobus Bucharest
Typ 1X i powyżej 1,5 gola
Kurs: 1.55
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Wolny piątek, więc można spędzić więcej czasu na szukanie ciekawych rozwiązań. Spośród tego, co wpadło mi w oczy wybrałem mecz w Rumunii. Tradycyjnie gram przeciwko słabeuszowi, jakim jest beniaminek ligi drużyna Metalglobus. W 5 pierwszych meczach zdobyli 1 punkt i maja bilans 4:12, co daje mi przedostatnią 15 miejsce. Będą grali z Unirea Slobozia, która zdobyła w tym samym czasie 7 oczek i z bilansem 8: 7 zajmuje 7 lokatę. Ramach H2H mecz towarzyski i spotkania na poziomie drugiej ligi z ostatnich 3 lat bez zwycięstwa Metalglobus. Ja na wszelki wypadek podpieram typ remisem i dokładam over 1,5 gola w meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2770
successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Botosani - Csikszereda
Typ: Botosani i powyżej 1.5 gola
@2.12 Fortuna

Konsekwentnie przeciwko Csikszeredzie. W ubiegłej kolejce typowałem ich porażkę i typ okazał się skuteczny. O Ile Csikszereda rok temu w pięknym stylu wygrywała mecz za meczem, o tyle w najwyższej klasie rozgrywek kompletne sobie nie radzą. Dość powiedzieć, że na jakiekolwiek zwycięstwo ligowe czekają od początku kwietnia. Botosani w ubiegłym sezonie znaleźli się w strefie spadkowej, ale finalnie pozostali w Superlidze. I sezon zaczęli całkiem obiecująco - od dwóch mocnych zwycięstw na własnym terenie - ze Slobozią i Arges - odpowiednio 4-0 i 3-1. Csikszereda jest jak na razie o klasę niżej od tych obydwu zespołów. Dlatego uważam, że kurs na wygraną gospodarzy jest najzupełniej atrakcyjny i dodatkowo podbijam go strzeleniem przez nich co najmniej dwóch bramek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3128
successful 3,3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Arges - Metaloglobus
Typ: Arges i powyżej 1.5 gola
@2.05 Superbet

Ostatnio dobrze wychodzi mi typowanie w rumuńskiej Superlidze, wobec czego na sam koniec miesiąca spróbuję typu z tejże właśnie. Gospodarze dość dobrze weszli w sezon, czego dowodem jest wysoka, piąta pozycja i jak dotąd jedyna porażka w meczach u siebie - choć nie nadto dotkliwa, bo z Rapidem. Nie licząc tej jednej porażki, to ligowego spotkania na własnym terenie nie przegrali już od blisko roku! Oczywiście trzeba oddać, że poprzedni sezon kończyli w niższej klasie rozgrywek, w tej zaś są beniaminkiem, który jednak pokazuje, że jest w stanie walczyć z lepszymi przeciwnikami. A dziś rywal nie jest wysokich lotów - Metaloglobus jest formą porównywalny do Csikszeredy - totalnie nic nie pokazuje w tym sezonie i jedynie dostarcza bramek. Dlatego też uważam, że gospodarze za sprawą ugrania trzech punktów pokuszą się o poprawienie swojej i tak już bardzo dobrej pozycji w lidze i strzelą minimum dwa gole.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1721
W 219,1K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Rumunia, Superliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Farul Konstanca - Petrolul Ploeszti
Typ: 1
Kurs: 2,07
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Na początek tabela:
1000030798.jpg Farul w lidze u siebie zanotował 2 zwycięstwa i porażkę, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjeździe do tej pory ma bilans 1 wygranej , 2 remisów i 1 porażki. Oba zespoły jak narazie zajmują miejsce w grupie spadkowej. Ja w tym spotkaniu zagram w stronę gospodarzy. Jak dla mnie to kadrowo jest to jednak mocniejszy zespół i do tego myślę, że będzi na ten mecz lepiej zregenerowany. Dla drużyny Petrolul będzie to 3 wyjazd w ciągu 9 dni (2 spotkania w lidze i 1 w pucharze Rumuni) a dodatkowo w ostatnim wyjazdowym meczu w pucharze Rumuni z Poli Iasi rozgrywanym w środę musieli grać dogrywkę. Oba zespoły ostatnio w lidze nie zachwycają do tego w obu drużynach jest parę abscencji alenja tutaj popróbuję na gospodarzy jednak. Na ten mecz w ekipie gości wypadł ze składu środkowy obrońca Yohan Roche, którego określa się tam jako jednego z najrówniej grających zawodników. Więcej o tym możecie poczytać na oficjalnej stronie gości, link poniżej:
https://fcpetrolul.ro/farul-constanta-fc-petrolul-fara-pasi-gresiti/

✅️ 2-1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1491
sunxl 2,6M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Rumunia Superliga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Csikszereda M. Ciuc vs Otelul Galati
Typ: czerwona kartka
Kurs: 5.00
Post w dziale:
Analiza:

Co tutaj dużo kryć, gospodarze nie radzą sobie w tym sezonie rumuńskiej ekstraklasy. Po 6 rozegranych spotkaniach na koncie Csikszereda pojawił się do tej pory tylko 1 punkt. Przypomnijmy, że Superlidze wiele drużyn ma już za sobą 8 meczów, dlatego pojawią się szanse, aby obrócić ten negatywny trend.

Kulawa defensywa to jest coś, co przeszkadza outsiderowi w osiąganiu pozytywnych wyników. Aż 18 straconych goli pokazuje, w czym jest problem. Dzisiaj fani mają nadzieję, że pierwsza wygrana w tej kampanii stanie się faktem. Czy atut własnego stadionu zostanie wykorzystany?

Po drugiej stronie barykady znajduje się Otelul Galati, które sięgnęło w poprzedniej kolejce po ważny triumf. Udało się pokonać CFR Cluj i tym samym doskoczyć nieco od dołu tabeli rumuńskiej ekstraklasy. W tej chwili jest to 10. pozycja i ewentualna wygrana dzisiaj pozwoli wskoczyć nawet do pierwszej 8.

Niestety goście kompletnie nie radzą sobie w delegacjach. Tylko jeden zdobyty punkt podczas 3 wyjazdów to potwierdza. Jeżeli Otelul Galati myśli o czymś więcej, niż tylko o walce o utrzymanie, to należy ten bilans poprawić. Czy goście zapiszą sobie drugie zwycięstwo z rzędu?

Bukmacherzy w roli faworytów stawiają na przyjezdnych, jestem jednak zdania, że gospodarze u siebie powalczą o przełamanie. Szykuje nam się ostre widowisko i pobieram próg 4.5 kartek, a na singla czerwień.

Obie ekipy mierzyły się ze sobą w 2023 i 2024 roku. Tam oglądaliśmy 6 i 6 upomnień. Dobrą wiadomością jest osoba sędziego. George Gaman w tym sezonie prowadził 2 spotkania na krajowym podwórku i sięgał po 7 i 8 kartoników, w tym po 1 czerwień. Uważam, że linia jest świetna i można próbować także wykluczenia zawodnika z boiska.

Otrzymane punkty reputacji: +1740
pawelo2893 58,7K

pawelo2893

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Rumunia I LIGA
Godzina: 17:00
Spotkanie: Csikszereda M. Ciuc – Otelul Galati
Typ: powyżej 0,5 gola w 1 połowie
Kurs: 1,49
Analiza: Na pierwsze zwycięstwo w lidze czekają wciąż gospodarze. Csikszereda zdobyła do tej pory zaledwie „oczko” za remis z Dinamo Bukareszt w inauguracji i zamyka ligową tabelę. Na swoim boisku „Czarno-Czerwoni” prowadzą ofensywną grę, a w trzech dotychczasowych bojach na własnym placu dwukrotnie pokrywany był over 2,5. Liczę na przełamanie – nadzieję daję triumf 8:1 w pucharowym boju z Voluntari. Otelul ma spory problem z ustabilizowaniem formy, jednak pokonanie 4:1 faworyzowanego CFR Cluj nie może przejść bez echa. Liczę na otwarty fajny mecz jak to się często dzieje w Ciuc i gola do przerwy. Groźni goście w porównaniu z marzącym o przełamaniu gospodarzu – to może się udać!

Otrzymane punkty reputacji: +1491
Do góry Bottom