>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ruletka w Bet-at-home

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
i nie ma naszego znawcy ruletki... panowie ja powiem tak. to pewnie jakis przedstawiciel BAHu, i szuka naiwnych. na Ruletce nie da się wygrać, da się tylko stracić wszystko co ma się na koncie...
Ale sie usmialem... tak jestem z supportu BaH i namawiam was byscie przegrywali a ja na tym zarabiam ! To taki nowy program partnerski ! Dostajesz 10% od kazdej przegranej poleconego ! :jezora:\\

Z tymi co mialem i co naprawde chcieli juz podzielilem sie systemem. Postanowilem ze koniec z ostra gra i dzienne minimum od teraz moje to 50 PLN. Jak ktos mowi ze mowie bzdury to moge zamiescic screeny przelewow od BaH.

himen1989 0

himen1989

Użytkownik
Z tymi co mialem i co naprawde chcieli juz podzielilem sie systemem. Postanowilem ze koniec z ostra gra i dzienne minimum od teraz moje to 50 PLN. Jak ktos mowi ze mowie bzdury to moge zamiescic screeny przelewow od BaH.
Co już ci się znudziło wygrywać 100 zł dziennie. Szkoda...........:-D:-D:-D
Coś ci powiem chłopcze szkoda mi ciebie i współczuje twojej matce.
Daj sobie spokój z opowiadaniem bajek ile to nie wygrywasz . Tu są same duże dzieci więc nikogo twoja baja nie zainteresuje. Więc ci radzę spada............... stąd.
Nara chłopcze.

D 0

djork

Użytkownik
Stary, narobiłeś zamieszania na forum, dużo pisałeś o swoim &quot;systemie&quot;, twierdząc że na razie go sprawdzasz i opiszesz potem, a skończyło się tylko na głupich screenach z wygranych i twierdzeniu że komu miałeś to wysłałeś go na priva. Dziecinada jednym słowem.

chrumek 0

chrumek

Użytkownik
Jestem od niedawna na forum i obserwuje dopiero co tu sie dzieje itp bo zamierzam znów zacząć grać. Ale nie chciałem tu pisać o sobie lecz o JuveDevil zaje**** śmieszny typek ???? ja tez grałem ale nie na ruletce lecz w 21 ???? było miło wygrywałem przegrywałem ale kurcze zacząłem wygrywać z 30 zł ???? i tak sie wciągnąłem ze przegrałem wszystko na koncie ;D to serio wciąga ???? nie polecam ???? ale 5 zł na miesiąc można i tam przepić nawet żeby wyjąć tylko 7 zł :p zawsze to jakiś grosz Pozdro ????

C 22

caciavita

Użytkownik
JuveDevil 3213603 ...macie tu jego gg(rzadko dostępny)...Ta jego gra to nie jest żaden system...Podniecacie sie jak dzieci ,kóre cukierka na oczy nie widziały....

djwasco 0

djwasco

Użytkownik
Dzisiaj z ciekawosci weszlem na ruletke z kapitalem 30zł. Gralem po 5zł na kolory tylko i wylacznie. Po prawie 1 h grze uzbieralem 2tys zł . Gralem oczywiscie nie w trybie play for fun ;) . Zglosilem dzisiaj przelew pieniazkow i zobaczymy czy wogole przeleja. Aktualnie na bahu mam te pieniazki juz dodane do sumy tego co mialem przed graniem w ruletke. Zobaczymy jak bah zareaguje

dukat 7

dukat

Użytkownik
Pewnie grałeś pierwszy raz. ja jak zaczynałem to przez tydzień ponad stówke dziennie na plus byłem, a potem wtopa.

djwasco 0

djwasco

Użytkownik
no proste ze na play or fun bedziesz wygrywał ale jak zaczniesz grac na prawdziwe pieniadze nie bedzie juz tak kolorowo,
Nie gralem w trybie ,,play or fun&quot; ani Play For Fun ???? Czytaj uwaznie posty.

Nio ciekawie mnie wlasnie jak z wyplata bedzie. Jak pieniazki zobacze na koncie oczywiscie napisze Wam tutaj ladnie.

PS. Dzisiaj 1 raz z ciekawosci zagralem sobie.

djwasco 0

djwasco

Użytkownik
Zero strategi wlasnie, zero stresu, bez przejmowania sie i granie pierwszego kolorku ktory naszedl na mysl. Bez kombinowania i myslenia dluzszego ????
Edit
Pieniazki juz sa na koncie. Jednak mozna wygrac na ruletce. Jak narazie nie bede gral gdyz moze to sie zle skonczyc dla mojego budzetu ktory odstawilem na zaklady ???? Narazie mala stopka i po jakims czasie znow sproboje swoich sil w ruletce.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Zero strategi wlasnie, zero stresu, bez przejmowania sie i granie pierwszego kolorku ktory naszedl na mysl. Bez kombinowania i myslenia dluzszego ????
Edit
Pieniazki juz sa na koncie. Jednak mozna wygrac na ruletce. Jak narazie nie bede gral gdyz moze to sie zle skonczyc dla mojego budzetu ktory odstawilem na zaklady ???? Narazie mala stopka i po jakims czasie znow sproboje swoich sil w ruletce.
Tak jak pisałem wcześniej. Pewnie grałeś tam pierwszy raz. Wtedy wygrasz, ale na tym zastopuj. Nie myśl, że to łatwy sposób na ciągły zarobek, bo dość szybko obudzisz się z pustym portfelem.

J 0

jurwittrans

Użytkownik
Dzisiaj z ciekawosci weszlem na ruletke z kapitalem 30zł. Gralem po 5zł na kolory tylko i wylacznie. Po prawie 1 h grze uzbieralem 2tys zł . Gralem oczywiscie nie w trybie play for fun ;) . Zglosilem dzisiaj przelew pieniazkow i zobaczymy czy wogole przeleja. Aktualnie na bahu mam te pieniazki juz dodane do sumy tego co mialem przed graniem w ruletke. Zobaczymy jak bah zareaguje
Jakimi kwotami grałeś?

J 0

jari

Użytkownik
Co do ruletki na BAH to da sie ugrac cos. Mnie udalo sie pare razy wygrac ciekawsze kwoty ale zauwazylem jedna rzecz, ktora moze koledzy potwierdza lub nie (na tym tez oparlem swoj system grania). Ten program &#39;się uczy&#39; w miare trwania gry. Zazwyczaj gram obstawiajac np 8-11, 27-30 + 23 + 7 (laczona z 8ka zetonami). W ten sposob mam obstawiona czesc kola - pierwsze 5 podanych cyfr i taki wyrywkowy numer w innej czesci. I wpada raz 8 raz 30, raz 11 potem jest wedrowka na 7ke i potem znowu cos z tych moich. Ale im dluzej gram niezmienionym ukladem zetonow (zazwyczaj za kwote okolo 40-50 pln) tym zadziej zaczynaja wpadac te liczby z uplywem czasu czy krecen kola. Wtedy zmieniam uklad na podobny tylko z innej czesci kola np 28-29 + 31 + 9-12 i dodatkowa cyfra np 17. I historia sie powtarza, wlatuje, wlatuje i nagle przestaje i malo tego - nastepuje powrot czesto do tych pierwszych liczb czyli 8, 11, 27, 30 ... Grajac tak jakis czas zauwazylem ze to sie prawie zawsze powtarza. W kazdym razie zmieniajac co jakis czas uklad zetonow udalo mi sie uciulac pare groszy. Sprobujcie nawet w opcji &#39;fun&#39; i napiszcie czy macie podobne wnioski.

Do góry Bottom