no i po co to piszesz? chwalisz sie i chwalisz ale nie podales zadnych konkretów, pewnie Ci szkoda ze ktos tez moglby cos wygrac /typowe/Witam ponownie,
no coz moge powiedziec - mysle ze moj system jest dobry, co wiecej, wczoraj mialem jak zawsze po wyplacie 500 PLN, 300 PLN na koncie, mowie sobie - raz sie zyje, zagram ostrzej no i dojechalem do 3600 PLN :spokodfhgfh: wiec mysle ze da sie jednak cos wiekszego wygrac.
Zeby nie bylo wyplacilem od razu 1000 PLN a potem 2000 PLN, zostalo mi 500 PLN, natomiast i tak ODRADZAM granie ostro - to PRAWIE zawsze sie nie oplaca .
Dzisiaj zgodnie z zalozeniem wyciulalem 100 PLN, dokladnie 105 PLN, mam tetaz 605 PLN i wyplacam 505 [ prowizja 5 zl bo to juz ponad 3 wyplata w tym mies ].
Tak wiec mysle ze obalilem mit o tym ze w BaH na ruletcce sa jakies "ustawki" itp. o innych bukach nie bede pisal bo nie wiem
pozdrawiam
Żal mi takich ludzi jak ty. pewnie starzy cię leją albo co, bo takie występy na forum nie są normalne. pewnie nie masz kolegów, wszyscy się z ciebie śmieją a internet to odskocznia dla twojego stłamszonego ego?Witam ponownie,
no coz moge powiedziec - mysle ze moj system jest dobry, co wiecej, wczoraj mialem jak zawsze po wyplacie 500 PLN, 300 PLN na koncie, mowie sobie - raz sie zyje, zagram ostrzej no i dojechalem do 3600 PLN :spokodfhgfh: wiec mysle ze da sie jednak cos wiekszego wygrac.
Zeby nie bylo wyplacilem od razu 1000 PLN a potem 2000 PLN, zostalo mi 500 PLN, natomiast i tak ODRADZAM granie ostro - to PRAWIE zawsze sie nie oplaca .
Dzisiaj zgodnie z zalozeniem wyciulalem 100 PLN, dokladnie 105 PLN, mam tetaz 605 PLN i wyplacam 505 [ prowizja 5 zl bo to juz ponad 3 wyplata w tym mies ].
Tak wiec mysle ze obalilem mit o tym ze w BaH na ruletcce sa jakies "ustawki" itp. o innych bukach nie bede pisal bo nie wiem
pozdrawiam
To jak tak mowisz to wysli mi na PW opis tego systemu (ja do ciebie nie moge wyslac PW bo musisz skasowac troche wiadomosci)Bzdury, bo juz wielu osobom napisalem, tym ktorzy mi PM wysylali, tu moge dac screeny, po prostu nie chce pisac w topicu bo mam powody
Ja wysłałem do niego wiadomość na PW i nic mi nie odpisał ( aż sie chce:-D z takich.... )Człowieku przestań pisać ze wygrywasz, nie rozśmieszaj ludzi. Ty pewnie nie wiesz nawet co to jest ruletka:-DBzdury, bo juz wielu osobom napisalem, tym ktorzy mi PM wysylali, tu moge dac screeny, po prostu nie chce pisac w topicu bo mam powody
Lepiej się nie odzywaj człowieku, albo opisz ten system, bo każdy może sobie gadać.:jezora::jezora::jezora:????????????Powiem wam jedno - nigdy nie grajcie na kolorach, bo bardzo czesto sa serie po 10-12 tego samego koloru na raz.
Te profesjonalisto weź.. żal mi dupsko ściska jak czytam te twoje wypociny :O Masz dwie opcje: dzielisz się systemem albo won z tego tematu jak nie chcesz nic powiedzieć. EOTPowiem wam jedno - nigdy nie grajcie na kolorach, bo bardzo czesto sa serie po 10-12 tego samego koloru na raz.